banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Lassú, de nem 1 t95 (szval el lehet vele azért jutni mindenhova, csak előre kell gondolkodni, legfőképp kinézni 1 olyan helyet és oda menni, ahonnan minél több dolgot be tudsz látni), hasznos ha úgy állsz be h a bal oldalát takarod a tanknak (és szinte csak a jobb oldala látszódik ki, a löveggel), másik fontos dolog h egyáltalán nem lő kicsiket (kiv. ha stock még a tank), de fullosan a 220 dmg az eléggé standart. Amúgy meg eszméletlen dpm-je van, szval le kell láncolni az enemy-t ha teheted és "megenni" őt.
    Mindenképp legyen repair skill rajta meg sztem a szerszámos láda se hátrány, illetve bia, venti, rammer, szval minimalizálni kell a töltési időt, mert a gun vmi frenetikus rajta, 1v1-ben megesz bármilyen 7-s szintű tankot, sőt 8-s tankokkal is felveszi a versenyt, annyira gyorsan tölt.
    Nagyon jó tank én szerettem, bár mióta egyre dombosabb és tagoltabb pályákat csinálnak, nehezebb lehet a game vele, de sztem egyik legjobb t7 tank még így is, a páncélzat/hp/gun trió miatt.
    Ja még annyi h ugye a tetves nagy cupola miatt, jó ha tartod a távolságot, a pen-je megvan hozzá, a pontosság is, szval nyugodtan lehet vele snipeolgatni.