A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #331233 "de tartogatni tök feleslegesen a garázsban aztán tényleg semmi értelme"
Oké senki nem látta h ez fog következni (talán csak a jós R3nton :DD), de pont ezért van értelme h a prém tankok porosodjanak a garázs mélyén.
Nem hiszem h zavart volna téged ha 1 slot nem üres.
"Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap."
Ezzel egyet is értek, míg sima tankokról van szó, pl. a44-t úgy adtam el h le is küldtem utána 2 felest örömömben. De azért 1 normálisabb szintű prémtankkal sztem kevesen járnának el így.
Amit nem értek viszont, ránéztél az adatokra és megvetted? Nem hiszem h hülye lennél, szval feltételezem kipróbáltad teszt szerón a tankot, mivel pedig nem volt tierkorlátos, gondolom jó párszor nyomtad t9 ellen teszten. Volt tehát fogalmad a képességeiről, h te mit tudsz elérni vele. Mi vitt rá akkor h mégis buy legyen a vége? Vagy egy ideig tetszett csak utána ráuntál? (t34-el ez van velem, féléve v több hozzá se nyúltam már, igaz az ingyen volt, inkább álljon porosan, mert csak 1x buffolják - bár erre 0 az esély - jó ha ott fog állni a garázsban és újra játszhatok vele)
Oké h a te pénzed, akár naponta megveheted és eladhatod újra meg újra a tankot, de akkor pedig nem értem miért zavar ha buffolják és te eladtad a tankot? :D Mivel nem bírsz ránézni, undorodsz tőle, gondolom buff után se mennél vele :D
Vagy csak a keserűség beszél belőled, h lehúztál x időt és szenvedtél vele, majd mikor álmatlan éjszakák után eladtad, a megkönnyebbülést beárnyékolja ez a hír h most könnyebb lesz vele játszani? :D