418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    ja főleg akkor hatásos, ha mondjuk 3 1390 találkozik 3 ruval :D Gyakorlatilag mészárszék úgy kikapnak egyből 2 tankot ügyes játékosok fókusszal, hogy a Ru-k köpni nyelni nem tudnak.
  • pointer4
    Melyik is az a light amelyik szereti a HE-t ? :D
    A lőszer sebesség tényleg kicsit érdekesen lassabb, de sosem zavart, hogy leosszak 3-4k sebzést :D
  • Maala
    Sniperkedni a Ru-251 lövedékének sebességével? :D Max valami retardra, aki egy helyben áll. Bár az is igaz, hogy ez a RU-nak a legnagyobb hátránya. (meg, hogy imádja a HE-t. :D)
  • pointer4
    Hát, SH-ban még sose volt gond RU val kicsinálni 1vs1 ben egy 1390-et. Ha egy is mellé megy már túléli a RU. De ahogy az mozog, és pattint nagy marhaságot kell vele csinálni, hogy minddel eltaláljon. Ráadásul a legelső lövést még úgy lehet vele a 1390-be lőni, hogy az még nincs betöltve. ABBEY, MINES, HIMMELSDORF, PROHOROVKA stb. már mind sokkal előbb odaér a hegyre szpot és lövő pozícióba. Ráadásul lehet vele jól sniperkedni.
    Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.26. 11:36:12
  • Nazarov77
    "Annyira ajánlgatjátok ezt az E8-at... Egyike azon kevés tanknak, amivel még nem játszottam. :-| De ha nem annyira mozgékony, akkor inkább E2, nem?"

Azért van különbség a nem annyira mozgékony és az úgy megy mint egy heavy között :D
    E8 átlag sebessége 40-45 körül van, E2 meg mint egy heavy, 30-35.
  • Maala
    Próbáld ki ezt. Google fordító, ha nem tudsz angolul.
    (de azért a beírandó parancs maradjon "-integrity_default_client". És ne fuss hordozórakétára. :D)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 11:34:17
  • VanDaal
    Igazából nekem pont a 13 90 vette el a kedvemet még régebben az egész light műfajtól Azzal az ágyú karakterisztikával egyszerűen képtelen voltam kibékülni. Nem akarom direktbe leszarozni, mert tudom, hogy mások képesek vele eredményesen játszani, de az általam kedvelt stílustól nem is állhatna messzebb. A T71-et mondjuk szerettem, végül csak helyhiány miatt adtam el. Szerintem első körben megpróbálom azzal összehozni az 5k spotot, aztán ha nagyon nem megy, majd gyorsan kihúzok valamit :)
  • Zoolee1976
    Sziasztok!
    Nem tudok belépni a játékba az utolsó frissítés óta!
    Nincs semmi mód feltelepítve a játékra.
    Beírom a jelszót,előtérben tölt a felület frissítése meg a lógó,mögötte a végfelhasználói licensz szerződés,de ugye arra amíg nem tölt be nem tudok rá kattintani!
    Hagytam,gondoltam idővel beadja de már egy órája ugyanazt nézem!
    Valakinek van ötlete evvel kapcsolatban?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • R3nton
    T49 egyébként nagyon pontatlan, ru nagyon papír és a wz-vel is ez a legnagyobb baj. 1390 elintézi bursttel az összeset, még a T-54 ami talán fel tudja venni vele a harcot, ha facehugolja, meg ha megrammolja. T49 meg nagyon random, ha sikerül eltalálnia a másik lightot, akkor lehet, hogy hazavágja teljesen, de az is lehet, hogy levesz 400-at és kivégzik utána.
  • Maala
    Nem'tom, sztem a játékban a gun a minden, élen a ROF-fal, és ennél ez eléggé fail. Ízlések és pofonok. :)
  • R3nton
    Nekem baromira bejön a T54light. Páncél elég jó főleg a torony, onnan nagy kaliberek is pattannak. Múltkor kockázás közben 1390 menekült előlem, megpróbált felmenni egy emelkedőn, visszacsúszott, én meg telibe rammoltam a hátulját full speedel. Leesett róla vagy 700-800 HP :D Meg is halt, ez volt rá a reakció: WTFFFFFF???????? :D :D
  • Maala
    Úgy tűnik, nagyrészt igazam volt a tokenekkel kapcsolatban. :)

Sajnos nem lehet 1 küldetéság kihúzásával megszerezni egy reward tankot, egyszerre kell a 4-et (vagy 5-öt) húzni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 11:20:49
  • Maala
    A kínai pedig élvezetes. 5K spotdmg-et bármivel össze tudsz hozni T6 és afelett, csak csapat/arty kell hozzá. KV-220 grind idején még AufPantherrel is volt 6-7k közötti spot.

WZ 132-t amúgy csak ajánlani tudom, mind2 előtte lévő light nagyon fun. WZ meg permatrack király (és körbe is autózgatod közben az enemyt).

LTTB-re is megéri ráhajtani oroszoknál, még akkor is, ha nem vagy lightos. Ezek a tankok meg tudnak téríteni a stílus felé. :D

R3nton: Pedig szerintem pont az a 2 a legrosszabb T8 light most (T49 mondjik még nincsen, 15k xp kell). Talán a 13 90-et megmenti a burst dmg, de a T54light mozgékonysága (múltkor 2 tankot autózgattam körbe vele egyszerre :D) nem mentség a 6,75-ös reload time-ra. Szörnyű.

Annyira ajánlgatjátok ezt az E8-at... Egyike azon kevés tanknak, amivel még nem játszottam. :-| De ha nem annyira mozgékony, akkor inkább E2, nem?
    ---

Eléggé oda az IM kihívása ezekkel a könnyített követelményekkel. :(
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 11:16:14
  • Maala
    Tavaly is az volt. Azok a régi szép idők, japán tankok, IS-6 grind. Pföjj.
  • Tono34
    Ha minden igaz ...
  • Nazarov77
    csak 10mmel üt kevesebbet, nem olyan jelentős, APCR átütés viszont mind a kettőnek 265mm.
  • R3nton
    110 tényleg brutál amúgy. Múltkor nem látszott ki az alja és T-54lighttal nem tudtam belőni aranylőszerrel se, pedig még a tornyon a kupolát is próbáltam lőni. Jó cucc. Mondjuk annyit még hozzá tennék, hogy a 110-nek azért kicsit rosszabb az átütése, mint az IS-3-nak, illetve gyengébb valamennyire a motorja is, de nem szignifikánsan. Sztem is jobb a 110, bár az IS-3 magic random faktora még mindig epic.
  • R3nton
    e8 borzalmasan lassú a cromwellhez képest. Lehet hogy jobb az ágyúja, pontosabb meg ilyesmi, de a crom gyakorlatilag egy light tank med MM-el és med HP-val.
  • R3nton
    Aktív spottal sztem jobban lehet, 1390-el úgy csináltam 8000 spot dmg-t. Így hogy megvan az összes 8-as light, én azt mondom még mindig a 1390 a legjobb, a másik ami még nagyon jó a T-54 light, a többi nagyjából tűzre való :D
  • darkwraith
    Lehet már tudni, hogy az új brit td ág honnan ágazik le és mennyit kell összeszedni?
  • VanDaal
    Ilyenkor látja kárát az ember, ha annak idején kihagyott 1-1 ágat, mondván minek az... :D
    Alapból nem vagyok túl jó lightokkal, ezért nem is erőltettem őket különösebben. Franciáknál vissza tudnám venni a 13 90-et, amerikaiaknál a T71-et, oroszoknál meg az MT 25-öt, és itt véget is ért a light tank repertoárom :D
    A többi könnyű tank ágba bele se kezdtem eddig...
  • Nazarov77
    Hát a light küldetés lényege a passzív scoutolás lesz, úgy tudom a WZ-132nek van a legjobb camo értéke a T8 lightok közül, meg kicsi is, én szerintem azzal fogom megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.26. 10:06:17
  • Count Adyn
    Kérd meg foxit hogy tanitson cromwellezni, asszem azzal csinalt pool medált:D
  • VanDaal
    Ha már IM, érdekelne, ki melyik nemzetet ajánlaná a lightos küldetéshez?
    Ezekkel a csökkentett követelményekkel már egész teljesíthetőnek tűnik az egész :)
  • Tono34
    Még a végén karácsonyi frissítés lesz ...
  • Nazarov77
    A 9.5 menetrendje dátumokban nagyjából, ne vegyétek készpénznek, változhatnak:

27.11. – 4.12.: Supertest 9.5
    4.12. – 11.12.: Public test round 1
    11.12.- ??.12.: Public test round 2
    22.12. or 23.12.: release date
  • Nazarov77
    ja tényleg a top 100mmes ágyú a WZ-132től.
  • Maala
    No-no, a Light ágnak is volt ám ehhez érdemben hozzátennivalója. :P
  • Nazarov77
    Ó az milyen jó volt, hogy a heavy ágnak köszönhetően wz-120ra mindenem megvolt a láncot és tornyot leszámítva alapból :)
  • Maala
    Miután meglett a 121-ed, a 113 értelmét veszti. Utóbbinak hiába rejted el az alját, az ágyúnál így is be lehet lőni, mint holmi E5-öket... Kb. csak arra jó a 113, hogy a WZ-120ra meglegyen egyből a top ágyúd.

Tényleg APCR, fura, HEAT-re emlékeztem. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 09:37:22
  • Nazarov77
    110nek is APCR a gold.
    Én amúgy szeretem a 113at is, tény hogy IS-7 jobb, de abszolút használható, egy lassabb medium-ként.
  • messerharcos
    Felteszem megint a kérdésem. Van object 704-em, a legtöbb dolog miatt nem panaszkodom, mert van 60 % winratem vele, igaz sokat platonozok, a csaták felét túlélem, mivel a páncélja tényleg überjó. Az ágyújára se lehet panaszom, a bajom az vele, hogy van 115 catám vele, és nem bírok egyszerűen semmit sebezni, 1900 átlagsebzésem van vele, egy csomó körben egyszerűen lemaradok a sebzésekről. Mit csinálok rosszul, milyen stílusban használjátok?
  • Tono34
    IM úgy néz ki, hogy talán csökkentenek a követelményekből.
  • patchaou
    100%-ig egyet értek veled. Valószínűleg a 110 lesz az a nyolcas amit visszaveszek majd stronkholdozni. IS-3 -at 1v1-ben simán eszi, ha netán két piros/narancs IS-3-al kerül szembe azt is megoldja.
  • Maala
    Mindenki tudja, hogy 110 jobb 1v1-re, de ha egyszer 15 tank kell, oda muszáj a spaced armor miatt IS-3at vinni. Mert ennyit számít az, hogy adott esetben nem csak a tank elejét tudod mutatni az enemy felé. Plusz APCR a goldammo, nem HEAT.

(No meg a T10 is élhető IS-3nál, ellenben a 113-al)

De legalább nem csak én rühellem a Cromwellt. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 09:01:26
  • JeffDunham
    Jajjjj félreértesz. Nem téged fikázlak, hanem azon vagyok kiakadva, hogy olyat írni egy IS-3-ra, Cromwellre, még egy 50b-re is hogy játszhatatlan. Mert ha ezt egy siemka írná még megérteném, de így nem. Persze ezt azonnal a személyed elleni támadásnak veszed. Megnyugtatlak hogy ahhoz az igen kicsi... nagyon kicsi csoporthoz tartozom aki el tud viselni a stílusod ellenére.

Kérdés?
  • Nazarov77
    Ennek a counter lövése himmelsdorfból ruinberget csinálna :D
  • kingofn00b
    Gondolom az orosz ág jóval több embernek van meg, mint a kínai.
  • Kubukli
    Remélem elég közel kempelnek egymáshoz, hogy innen egy counter lövés elég legyen nekik.
  • Nazarov77
    IS-3at túlértékelt mainstream tanknak tartom, 110el akármikor lenyomom. Nem is értem miért nem használják többen. Jó ez lehet kicsit nagyképűen hangzott de nem annak szántam :)

gyors összehasonlítás 110 vs IS-3
    pro:
    - sokkal erősebb front
    - nagyobb látótáv
    - jobb DPM
    - pontosabb
    - -6 gun depression, IS-3nak -5
    - picit nagyobb végsebesség
    - 50el több HP :P

con:
    - oldala nem spaced armor (na bumm túl lehet élni a többi pozitív bőven kárpótol)
    - kevesebb alpha sebzés
    - LFP nagy felületet foglal, könnyű eltalálni.

Utolsó pontnál lehet érvelni hogy dehát az IS-3nak sokkal jobb a frontja, mivel annak alig látszik ki az LFP, csak a különbség az, hogy az IS-3 frontját ( UFP ) könnyű átütni, míg a 110é nagyon szívós ha nem látszik az LFP és nem oda lőnek, onnan rendről pattognak az IS-3asok T32esek.. meg a többi ami stronkholdba, CWn, tournamenten előfordulhat.
    Pont tegnap volt strongholdba, Sztyeppe pályán úgy állam hogy egy kis bucka pont takarta az alját, 2 vagy 3 IS-3 és egy T32 lőtt kb 300-400 méterről és egyik se bírt átütni, csak úgy tudtak kiiktatni, hogy közel kellett jönniük és megflankeltek, 6-7 lepattanó biztos volt. De akár még a Tier 10esektől se ritka hogy lepattannak, T110E3 örülhetett mikor kb 100 méterről pattant rólam.

Persze ez is egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, én így látom lehet más nem így látja (de remélem ő úgy mondja, hogy mind a kettőt kipróbálta már :P ) és neki inkább a másik játékstílusa jön be.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.26. 07:53:21