banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    IS-3at túlértékelt mainstream tanknak tartom, 110el akármikor lenyomom. Nem is értem miért nem használják többen. Jó ez lehet kicsit nagyképűen hangzott de nem annak szántam :)

gyors összehasonlítás 110 vs IS-3
    pro:
    - sokkal erősebb front
    - nagyobb látótáv
    - jobb DPM
    - pontosabb
    - -6 gun depression, IS-3nak -5
    - picit nagyobb végsebesség
    - 50el több HP :P

con:
    - oldala nem spaced armor (na bumm túl lehet élni a többi pozitív bőven kárpótol)
    - kevesebb alpha sebzés
    - LFP nagy felületet foglal, könnyű eltalálni.

Utolsó pontnál lehet érvelni hogy dehát az IS-3nak sokkal jobb a frontja, mivel annak alig látszik ki az LFP, csak a különbség az, hogy az IS-3 frontját ( UFP ) könnyű átütni, míg a 110é nagyon szívós ha nem látszik az LFP és nem oda lőnek, onnan rendről pattognak az IS-3asok T32esek.. meg a többi ami stronkholdba, CWn, tournamenten előfordulhat.
    Pont tegnap volt strongholdba, Sztyeppe pályán úgy állam hogy egy kis bucka pont takarta az alját, 2 vagy 3 IS-3 és egy T32 lőtt kb 300-400 méterről és egyik se bírt átütni, csak úgy tudtak kiiktatni, hogy közel kellett jönniük és megflankeltek, 6-7 lepattanó biztos volt. De akár még a Tier 10esektől se ritka hogy lepattannak, T110E3 örülhetett mikor kb 100 méterről pattant rólam.

Persze ez is egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, én így látom lehet más nem így látja (de remélem ő úgy mondja, hogy mind a kettőt kipróbálta már :P ) és neki inkább a másik játékstílusa jön be.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.26. 07:53:21