A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A kínai pedig élvezetes. 5K spotdmg-et bármivel össze tudsz hozni T6 és afelett, csak csapat/arty kell hozzá. KV-220 grind idején még AufPantherrel is volt 6-7k közötti spot.
WZ 132-t amúgy csak ajánlani tudom, mind2 előtte lévő light nagyon fun. WZ meg permatrack király (és körbe is autózgatod közben az enemyt).
LTTB-re is megéri ráhajtani oroszoknál, még akkor is, ha nem vagy lightos. Ezek a tankok meg tudnak téríteni a stílus felé. :D
R3nton: Pedig szerintem pont az a 2 a legrosszabb T8 light most (T49 mondjik még nincsen, 15k xp kell). Talán a 13 90-et megmenti a burst dmg, de a T54light mozgékonysága (múltkor 2 tankot autózgattam körbe vele egyszerre :D) nem mentség a 6,75-ös reload time-ra. Szörnyű.
Annyira ajánlgatjátok ezt az E8-at... Egyike azon kevés tanknak, amivel még nem játszottam. :-| De ha nem annyira mozgékony, akkor inkább E2, nem?
---
Eléggé oda az IM kihívása ezekkel a könnyített követelményekkel. :(
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 11:16:14