418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #342951 Nem bdr hanem arl ... -
ilovearty #342950 Gege te jatszottal a + - 4 tieres idokben ? Bdr t10-ben ? Na az szopas volt ( foleg az akkori tudasommal )
A sok barom meg hatos tankokkal is csak a goldot szarja. Legalabb ebben hozna valtozast ha aranyert adnak. T10-ben meg sok ember nem is visz magaval kedites loszert. Hugyoznak at mindent. Ennek van ertelme ? -
R3nton #342949 Annál agyvérzést kapsz :D -
ez -
Gege00 #342947 Én meg az ilyen kommentektől rettegek már, hogy előbb utóbb tényleg kiveszik a kreditért vehető prém lőszert, annyit sírnak ezzel kapcsolatban.
De ez lenne a lehető legrosszabb megoldás! Vagy vegyék ki teljesen a prém lőszert, vagy korlátozzák a számát minden tankban, pl. 5 db-ra, vagy hagyják így.
Azzal, hogy csak aranyért lehessen venni, teljesen ellehetetlenítenék a nem fizető játékosokat, és a sok pénzes apu kedvence úgy is tele lenne töltve prém lőszerrel. A többiek meg +2 tierben mehetnének filmet nézni kb... Természetesen itt leginkább a nehéz tankokra gondolok, könnyű tank, meg a legtöbb közepes oké, hogy megkerüli, oldalba lövi, de egy lassú dög nehéznek esélye sincs sok esetben.
Igen is legyen meg az esélye a nem fizetőnek is, ekkora különbséget nem csinálhatnak egy ingyen játszható játéknál!
Nekem is ésszel használva nagyon sokszor tette játszhatóvá azokat a meccseket, ahol 10db +2tieres nehéz tank is szemben állt velem...És akkor a mennyiség: a legtöbb tankomba 4 prémium lőszert teszek, egy kevésbe pedig 5 darabot! Többet csak az alap lövegű Tigris2-be tettem, 10db-ot. -
A T55A-nál nem semmi már mit kapsz az utolsó 5 missionért :D Prém napok, hely a garázsban, 2000 free xp. Képzelem mi lehet az obj 260-nál :D -
ilovearty #342945 Akinek nem volt penze premiumtankra az akkor sem vett mikor behoztak a goldot kreditert dolgot. Unokaocsem azota is prem tank nelkul jstszik. Rossz jatekos es rossz jatekosok nem tudnak prem tankokkal jol keresni. Kiprobalta anno a t34-emet az fcm50-t meg a szuper perzsat. Majdhogynem minuszba ment veluk. T34 ugye pont bekapott egy t10-et az fcm-el talan ket lovese volt es kiszedtek a perzsaval meg alig tudott atutni valamit. Hasznal goldot de attol meg nem vesz prem tankot. Jobban jar a prem fiokkal de azt sem a gold loszer dragasaga miatt veszi. Jobban jon az xp . Prem tankok seem ernek sokat prem fiok nelkul. Farmolni inkabbb magasabb szintu tankok miatt szoktak az emberek. Amugy meg mar elegge beetettek az embereket a gold loszer mamorito erzesevel most mar nyugodtan adhatnak aranyert mert a sok looser ugyis megvenne.... -
VanDaal #342944 Ésszel föl nem foghatom, honnan jön ez a sok hasznavehetetlen, retardált szar... -
Kár volt akkor eladnom az E75-öt ha ilyen szép pontosság nerf jött. -
Na jöttem rontani a levegőt egy kis kihagyás után.
Azt hallottam hogy a WG azt kornyikálta hogy 9.6-ra sok lesz a HD tank meg jön minden csilivlili engine hamarosan.
Hát kemény 7HD tank lett 9.6-ra (Lowe, Ferdinand, E100, Tiger P, T95, Object 704, AMX 50 B) de ők azt mondják hogy "gyorsan elkészülnek a HD tankok". Na ja. Majd 2017-re lesz 100HD tankunk és lehet hogy bejön a 4 éve ígérgetett európai tree,új engine.
Úgy érzem, hogy a Half Life 3 hamarabb fog kijönni mint WoT-hoz a Havoc-engine, új motor a BigShit helyett. -
Az vagyok :)
Felveszlek cimbilistára téged is és fsb1000-et remélve, hogy ez a nicketek ingame is :)
-
Gondolkozzatok WG-s fejjel,ők a profitra hajtanak.Egy darabig goldért volt lőszer,senki nem vette,rájöttek arra,ha jó drága kreditért adják,nerfelik a premium tankok kreditszorzóját akkor a manus vagy vesz kreditet valós pénzért vagy többet farmol azaz többet játszik,több esély vásárló kedvet hozni.Anno nem is lehetett kreditet venni a shopból....picit utánanéztek és lejön miért csinálják. -
ilovearty #342939 Minden pocsnel azt varom hohy kivegyek a gold loszert kreditert lehetoseget de ez csak alom marad....
Milyen jo is lenne ujra a pancelra alapozni. Legalabb tennenek beegy olyan csatatipust ahol nem lehetne hasznalni. Kiegyensulyozasrol felesleges addig beszelni. -
Hétvégén beszállnék 10-20 körrel. -
Oddball29 #342937 Annyit hótziher, hogy nem adok érte. -
Gege00 #342936 Ott még nem tartok, és a többi esetre értem inkább, de akárhogy is ezt az ágat a 10es miatt kezdtem, nem 8-9...sh-ra sokat érek 8-9-el... -
hát tényleg szarok lehettek különösen a t8-9 -
Gege00 #342934 Hát akkor basszák meg...de rendesen...az anyjuknál kezdve...Ez legalább az 5. tank amit becélzok és mire elérem, nerfelik vagy kiveszik, és kárba ment a szenvedés az előtte lévő szarokkal. Semmi értelme kinézni már egy nagyobb szintű tankot, úgy is havonta nerfelik, törlik őket. -
a pontosság nerf miatt kevesebbszer fognak eltalálni ennyiben előny is lesz, emlékszem régebben nem kellett annyira félni ha egy pixel kilógott a fedezék mögül -
A közös blogolási munkák emlékére én valószínűleg megkereslek :D (gondolom a nick mögött az van, akivel asztaloztunk:) -
Keresnék pár szakasztársat, akikkel a küldetéseket csinálnánk most és a jövőben. Stug IV-nél minden osztályban a szakaszt igénylő küldetéseknél járok, de szívesen segítek az előzőekben is. T6-tól felfele. Ingame nickem ugyanaz, mint itt. -
Waffenträger E-100 will be replaced. Its replacement will not have an autoloader and it will be based on historical project (SS: yes, I know what it is and no, you won’t find it on the internet, it’s a new thing from archives)
- Waffenträger auf PzIV will not be changed. For now.
- Storm will investigate whether VK3001P should be buffed -
http://ftr.wot-news.com/2015/01/22/kttsasap-9-6/
the test is starting today and it’s THAT time again. In Russian with English subtitles.
Inside:
- shell distribution within aim circle changes (pure accuracy nerf, shells will fall less to the center of the circle, fewer weakspot hits)
- TD viewrange nerf
- light tank buffs (and nerf of M41 and T37)
- slight changes to map landscape (“flattening” of the maps) of Redshire, Prokhorovka and Steppes
- retraining of crews to a different role (radioman to commander for example)
- stronghold consumables: air raid and artillery strike
Itt fogom abba hagyni ezt a szart. Nerfelik a pontosságot (tudom, régebben szar volt), de mi jön le nekem ebből? Még több csicska fog arannyal lövöldözni me' úgy se találja el a weakspottot (ha volt benne annyi hogy arra próbált lőni)
-Light tankokat buffolják, ha jól emlékszem akkor pontossági buffot kapnak. Szerintem hasonlóak lesznek mint a mostaniak, hiszen globálisan kapunk egy pontosság nerfet.
-Legénység, hogy parancsnokot át képezhetsz pl. sofőrré, tök jó, csak ha jól láttam 600 arany, és nem tudsz állítani olyan módot hogy ezüstért fizetsz. Akkor csinálják már vissza az arany lőszert hogy only goldért legyen már meg vehető....
Úgyhogy WG, köszönjük az újabb patchet. -
Rivanka #342928 Csak az utolsó, 15-ös küldinél kell a másodlagos is, a többi csak +kredit addig. Viszont én is kb. 2 napja jöttem rá, hogy nem elég a 4, mert akkor csak 4 nőcit kapsz, és mivel az ő bia-juk nem keverhető a faszik bia-jával, ezért csak 4 fős tankba fogod tudni rakni őket értelmes módon. (Ez szép magyar mondat lett) -
Csak team battle módban érhető el, randomban nem szerepel. -
verythx -
2 is elég, mint bármelyik szakaszoshoz. -
az LT szakasz küldetéshez 3 LT-kell a szakaszba vagy elég 2 is? -
Gege00 #342923 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Ghost Town-ról tud valaki valamit? Az nem kellett volna bekerüljön már egy ideje, vagy valami tier limitje van, hogy nem találkozok vele? -
Bee #342922 Néhány ötlet és tapasztalat a T95E2 eventtel kapcsolatban, hátha hasznosnak találja valaki:
1. az első nap 3x-os szorzót ad az xp-re, ezért érdemes akkor kezdeni (hétvége ideális), amikor mindketten sokat tudnak játszani
2. az első hét dupla xp-t ad a szakasznak, így aktív játékkal T7-ig egyszerűen el lehet jutni (stronk szakasz alacsony tierben 65-70% win rate-et képes produkálni)
3. az USA heavy ág talán a legegyszerűbb, leggyorsabb. T5 felett minden tank nagyon jó. A modulokat is egyszerű kifejleszteni, a T29 top moduljai megegyeznek a T32 moduljaival, így sokkal kevesebb xp-t kell farmolni (a torony kell egyedül a T32-re). Az M103 középső lövege csak 25k xp, sem a torony, sem a top löveg nem szükséges a T110E5 grindjéhez. A felhalmozott free xp-ből azonnal fel lehet szerelni az M103-t, onnan pedig hamar elérhető a T110E5.
4. Prémfiók nélkül is viszonylag gyors a grind, de érdemes KV-1-gyel néha kreditet farmolni.
5. Szerintem aktív játékkal, ügyes játékosokkal, prémfiókkal, magasabb tierben 3-as szakasszal 1 hónap alatt kifarmolható a T110E5. -
Már van mod, ami automatikusan bekapcsolja a követező missziót.
Sőt, választhatsz, hogy mikor kapcsolja be: amikor az előző elsődleges kész, vagy ha az előző elsődleges és másodlagos is kész. -
VanDaal #342920 Annyi értelme legalább már lett ezeknek a küldetéseknek, hogy megszereztem az első Orlik medálomat :D -
VanDaal #342919 Köszi neked is! :)
Kár, hogy oroszoknál vannak a legjobb csajok, de orosz legénységre van a legkevesebb szükségem :D -
Választható a nemzetisége, tank típusa, beosztása, kb minden. -
Tegnap sikerült a HT15ös küldetés, de a csodálatos csapatnak köszönhetően (El-Halluf), döntetlen lett. 3-4 ellen volt hátra (ellen bázisánál), de páran stabilan őrizték a bázisunkat ...., kellett volna a segítségük. -
VanDaal #342916 
Szóval aki artyzik is, az még több csajt is kap? Nincs igazság a Földön :D -
"Egy Küldetéssorozat teljesítéséért kapsz egy 100%-os, őrnagy rendfokozatú női legénységi tagot is, akinek lesz egy speciális képzettsége (Sisterhood of Steel) illetve annyi XP-je, hogy még egy (általad választott) képzettséget megtanulhasson. A Sisterhood of Steel hasonlóan működik a BiA-hoz (Brothers in Arms), de ahhoz hogy bekapcsoljon, az adott tank minden legénységi tagjának nőnek kell lennie (koedukált tankok kilőve). A hölgyek nemzetiségét, posztját és tank specifikumát Ti választhatjátok majd ki."
Olvastam valahol, hogy "nem vettem még át a csajszit" - tehát valószínű hogy lehet késleltetni. -
VanDaal #342914 Felmerült bennem néhány kérdés:
Ha úgy unlockolok egy reward tankot, hogy 4 ágat csinálok végig másodlagos küldetésekkel együtt, akkor csak 4 női legénység tagot kapok, ha pedig az 5 küldetés ág sima végigjátszásával, akkor 5-öt?
A hölgyemény nemzetisége választható, vagy olyan nemzethez kapjuk automatikusan, amelyikkel befejeztük az adott küldetést?
Azonnal kell eldönteni, hogy milyen tankra legyenek kiképezve, vagy ezt később is el lehet dönteni?
Előre is köszönöm! :) -
Plata #342913 Rohadtul csapat függő,mert hiába spotolok 12 tankot is,ha a csapat a bázison vakaródzik egy bokorban.Rengeteget játszom scout tankokkal,M41 meg T49,de sokszor tök fölöslegesen,mert szarnak,rá,nekik jobb a bázis mögött a bokorban rohadni.És az sem sokkal jobb ha van 4-5 arty a csapatban,ha bemegyek tömegbe és spotolom őket,fix engem lőnek ki,nem az ellenséget. -
jó pálya, jó csapat szerencse. nekem tegnap majdnem sikerült, sand riveren futkároztam mint a mérgezett egér 3850 jött össze..de nem adom fel nem egyszer volt már 5000 feletti spot sebzésem, csak jól ki kell jönnie. időlimit nincs nem hajt a tatár.