banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    http://ftr.wot-news.com/2015/01/22/kttsasap-9-6/
    the test is starting today and it’s THAT time again. In Russian with English subtitles.

Inside:

- shell distribution within aim circle changes (pure accuracy nerf, shells will fall less to the center of the circle, fewer weakspot hits)
    - TD viewrange nerf
    - light tank buffs (and nerf of M41 and T37)
    - slight changes to map landscape (“flattening” of the maps) of Redshire, Prokhorovka and Steppes
    - retraining of crews to a different role (radioman to commander for example)
    - stronghold consumables: air raid and artillery strike

Itt fogom abba hagyni ezt a szart. Nerfelik a pontosságot (tudom, régebben szar volt), de mi jön le nekem ebből? Még több csicska fog arannyal lövöldözni me' úgy se találja el a weakspottot (ha volt benne annyi hogy arra próbált lőni)
    -Light tankokat buffolják, ha jól emlékszem akkor pontossági buffot kapnak. Szerintem hasonlóak lesznek mint a mostaniak, hiszen globálisan kapunk egy pontosság nerfet.
    -Legénység, hogy parancsnokot át képezhetsz pl. sofőrré, tök jó, csak ha jól láttam 600 arany, és nem tudsz állítani olyan módot hogy ezüstért fizetsz. Akkor csinálják már vissza az arany lőszert hogy only goldért legyen már meg vehető....

Úgyhogy WG, köszönjük az újabb patchet.