banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gege00
    Én meg az ilyen kommentektől rettegek már, hogy előbb utóbb tényleg kiveszik a kreditért vehető prém lőszert, annyit sírnak ezzel kapcsolatban.
    De ez lenne a lehető legrosszabb megoldás! Vagy vegyék ki teljesen a prém lőszert, vagy korlátozzák a számát minden tankban, pl. 5 db-ra, vagy hagyják így.
    Azzal, hogy csak aranyért lehessen venni, teljesen ellehetetlenítenék a nem fizető játékosokat, és a sok pénzes apu kedvence úgy is tele lenne töltve prém lőszerrel. A többiek meg +2 tierben mehetnének filmet nézni kb... Természetesen itt leginkább a nehéz tankokra gondolok, könnyű tank, meg a legtöbb közepes oké, hogy megkerüli, oldalba lövi, de egy lassú dög nehéznek esélye sincs sok esetben.
    Igen is legyen meg az esélye a nem fizetőnek is, ekkora különbséget nem csinálhatnak egy ingyen játszható játéknál!
    Nekem is ésszel használva nagyon sokszor tette játszhatóvá azokat a meccseket, ahol 10db +2tieres nehéz tank is szemben állt velem...És akkor a mennyiség: a legtöbb tankomba 4 prémium lőszert teszek, egy kevésbe pedig 5 darabot! Többet csak az alap lövegű Tigris2-be tettem, 10db-ot.