418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nem lett volna nehéz csak akkor túl hamar meglennének :) Az meg nem jó a cégnek.
  • Userx2
    Csak mammothal megyek.
  • tiszabalazs
    Csak egyetlen egy dolgot nem ertek az IMben:
    Nehez lett volna ugy megcsinalni mint a legtobb jatekban, hogy nem te valasztod ki a kuldetest hanem automatikusan megvan pl a 7. Heavy amikor foglalni kell, vagy a rammolos ha ht vel mentel es pl az elso korodben megcsinaltad mind a kettot? Mi a francert kell kivalasztani aztan varni h vegre legyen egy jo palya, egy jo mm amikor kozben 5 masik kuldetesre meg tokeletes lenne az amit bedobott? Mellesleg ahogy az elobb irtam, akkor lehetne egyszerre kettot is teljesiteni...
  • madmanic
    az előző csatából nem léptél ki másik tankkal?
  • Userx2
    Elpusztulva is dezertálásnak veszi a kilépést?!
  • András77
    Hja, az E3, amit én is ki akarok majd húzni Az alja szélei gyenge pontok egyébként, de nagyon trükkösen a szélein belül is a tetejét meg az alját kell lőni, sőt érdemesebb a tetejét lőni a szélének, mert az alsó részén ha lecsúszik a lövés a gyenge pontról, akkor már 282 pen kéne, hogy bevigye, a két szélén a felső részen ha lecsúszik, akkor 229 elég. Mondjuk egy batchat elméletben középen is be kéne tudja lőni, csak rohadtul pattintós ott, szóval inkább a széleket kell célozni és ott is a felső részt, ha megoldható vagy az alsót, de akkor oda is menjen a lövés.

Szemből nézve balra fent az ágyútól nézve vannak ilyen szellőzőrácsnak kinéző valamik, az is belőhető, gyenge pont, de direkt kipróbáltam egyszer és ugyan a batchat-nek nem pontos az ágyúja, de mégis, 5 lövésből mindössze 1 vitte be, a többi kicsit mellé ment és autobounce.

Mondjuk közvetlen közelről szedtem már ki így két lövéses e3-t, a szellőzőrácson keresztül, ha van elég hidegvér valakiben és nem sz.rja össze magát az E3-tól, akkor pár 10m-ről meglőhető elég jó hatásfokkal, de már 100m-ről sem ajánlható jó szívvel, hogy oda lőjön valaki, mert teljesen pontosan kell betalálni.

A kupakja valóban nem gyenge pont, de a szélein meglőhető 229 pennel, de az egy hatalmas lutri, oda csak akkor lövök, ha nem látok rá jól az aljára vagy a szellőzőrácsokra (pl. a másik oldalon vagyok).

Mocsok egy dög ez a tank, szemtől szemben talán a legkeményebb ellenfél.
  • DasIsFuck
    Ensk védekezve vagy támadás módba talán a kedvencem, mert annyit adja a játék.

gyűlölőm bármilyen formában, sacred vally,stalingrad,kharkov,el halluf védekezve,campinovka,prohorocka sok artyval,siegfried line támadásmódba,abbey

• DasIsFuck
    egy E3-nak még ennyit sem kell csinálni, mert ott kapásból nem weakspot se az alja, se a kupola..
    egy e-100 csemege az e3-hoz képest.
  • Simulacrum
    Világos, ezért mondom, hogy a kedvenc három kiválasztása nem könnyű. Én úgy gondolkoztam, hogy pl. Minesen és Redshire-n minden fajta tankkal tudok érvényesülni vagy van valami használható taktikám. Ensket meg azért választottam, mert egy városit mindenképpen akartam, azok közül talán ez a legjobb számomra.
  • András77
    Ja, tényleg borulna a játékegyensúly, ha ennek a két monstrumnak az egyetlen normálisan meglőhető első gyenge pontját is buffolnák. Egy papír med mit tudna csinálni ellenük, ha nincs lehetősége körbefutni? Ha el tudják az aljukat rejteni, most is nehéz belőni, de ilyenkor jellemzően nem nagyon tudnak mozogni, nehogy a gyenge pont kikerüljön a takarásból, úgyhogy esetleg fenti gyenge pontot lehet célozni rajtuk, meg arty csemegék ilyen állapotban.

Nagyon tipikus helyzet, mikor jpze100 takarja valamivel az alját, kő, törmelék, tank roncs stb, de nagyon statikus és az artyk nagyot odab.sznak neki, akkor meg picsog, hogy a rohadt artyk.

Artyknak nem sok értelmük van úgy általában, de ilyen speciális helyzetekben jól jönnek, kár, hogy sok artysta hülye ahhoz, hogy ilyen egyértelmű helyzeteket felismerje.

Simulacrum: azért nehéz ilyen listát írni, mert tanktól is függ. Ensk-t például rühellem a szent emillel, nem lehet vele szinte semmit kezdeni, nehéz tankkal, med, light már ok.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 10:12:09
  • lammaer
    Nekem eleve attól függ miben ülök. Nyilvánvalóan bulldogban nem szeretem pálya a himmelsdorf vagy a stalingrad míg T28 protoban artikkal telve meg campinovkát nem szeretem :)
  • Simulacrum
    Biztos volt már ilyen, de érdekességképpen írjátok meg a szerintetek három (se többet, se kevesebbet) kedvenc és három legutálatosabb jelenleg elérhető pályát a WoT-ban.

Részemről:
    kedvenc: Ensk, Redshire, Mines
    ne lássam: Swamp, El Halluf, Serene Coast

Nekem összességében még 1-2 nem szeretem pálya van, a többit mind kedvelem, szóval a kedvenc 3 kiválasztása sokkal nehezebb dió volt és lehet holnap már nem ezt a hármat jelölném.
  • lammaer
    Hát nemtom, biztos noob vagyok T10ben (nem lehetetlen) de nekem szemből IS4-ben meg E5ben is nagyon kemény dió. Oldala sem megy át amig szinte nem 90 fokban lövöm. Tegnap pl egy E100 feltolatott egy hegyoldalra, így még a tetejét is lőhettem (igaz 45 fokban), de sehogy nem ütötte át az IS4. Tény, akárcsak a többi tankom esetében a T10eimben is csak vészhelyzeti goldlőszer van, de lassan kialakul bennem is a kép hogy az E100 bármely formályát vészhelyzetnek fogom tekinteni. :)

Az IMek miatt lassan elkezdtem gondolkodni azon hogy eddigi ellenérzéseimet legyűrve beszerzek egy ilyen monstrumot.

Azt viszonty tény, hogy a nagy méret és sok HP valamint a viszonylagos lomhaság miatt elsőrangú articsemege.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 09:07:57
  • yossarianHUN
  • besti
    Az lehetséges, hogy úgy működik az IM, hogy egyszerre csak egy darab elsődleges lehet "aktív" egy adott tanktípusnál és tanknál? Ez így kicsit kusza, de ez gyk. olyan eset, amikor mész pl. egy TD-vel, kilőnek, nem sikerül a mission, de még a csata befejezése előtt kilépsz és indulsz egy másik ugyanolyan osztályú járművel (jelen esetben egy másik TD-vel) - ekkor hiába teljesíted a TD küldetést a 2. géppel, nem adja meg mert még a küldetés teljesülését az 1. TD-re "nézte" a játék. Én valami hasonlóval magyarázom miért nem kaptam meg a T28 TD2 küldetését. Ebben a csatában 0 találatot kaptam egyébként:

Ha ez így van, ezzel vigyázni kell (főleg mondjuk egy light 15-nél :)
  • Pares
    Értem én, próbáltam mindenhogy, de sehogy se győzött meg a páncélzat...
  • Master91
    most hogy emlegettétek, meg néztem, és noobmeter.com szerint a Jpz-mmel még mindig 1# vagyok Nominal XP -ben háh
  • yossarianHUN
    Nem olyan vészes az, az E-100 ugyanaz a történet, és az még közelebb is szokott lenni az akcióhoz. A Jagddal ugyanúgy érdemes sidescrapelni, majd mikor ellőtték magukat az oldaladra, kifordulni, és beléjük csapni az istenharagját. Egyébként meg törekedni kell vele mindig az ellenség feletti pozíció megtalálására, csakúgy mint az elődjével, a JT-vel, így csak a felépítményt látják. A géppuskadudor a tetején nem nagy weak spot, kicsi is, és ahogy Master mondta, ficergéssel szinte belőhetetlenné lehet tenni. Az egyedüli komoly gond, hogy a legtöbb tízes golddal szétszedi a felépítményét is, de hát ez van, a goldspam mindenben elintéz.
  • Master91
    amióta ezüstért vehető az arany lőszer azóta kb. a páncél kuka
  • Pares
    Nekem akármilyen szögben volt, akár hogyan forgattam, belőtték, ha meg túlforgatom, akkor meg a felépítmény oldalát lövik át. Óriási az az LFP. Rendben, elrejtem én, de akkor meg többnyire nem tudok lőni vagy csak nagyon nem jó szögben. Egyszerűen nevetséges, hogy egy ilyen "agyonpáncélozott" tanknak akkora gyengepontja legyen, hogy gyakorlatilag értelmetlenné és fölöslegessé teszi az egész páncélzatot, amikor ennek a tanknak pont a masszív frontpáncélzat lenne az egyetlen védelme...
  • Master91
    pocakot nálam ritkán tudnak lőni, valahogy eltudom mindig rejteni, sokszor forgatom be magam (pálya függő persze)

sokszor használok ki halott csapat társ roncsát, stb

ha látod hogy mondjuk 60 méteren belül valaki a géppuskádra céloz, táncoltasd a seggét, így balra-jobbra fog mocorogni elég sokat a géppuskád, nehezebben találják el
  • Pares
    Nekem is most lett meg, mondom ez az utolsó csatám ma, lesz ami lesz, és végre sikerült. Bár én JagdE100-al csináltam, mert ugyebár 1k átlagsebzés nagyon jól hangzik, 5 lövés aztán kész is vagyok... na persze, örültem, ha 3-4 lövést le tudtam adni csatánként, és az se mind 1k-t sebzett... végül Swampra dobott, nem gondoltam volna, hogy meglesz, de 5076 sebzéssel meg 3 killel fejeztem be.

JagdE100 észrevétel: nem elég, hogy lomha, a páncélja az esetek többségében fabatkát sem ér, a frontpáncélzat alsó fele (LFP) egy óriási nagy gyenge pont, amit mindenki minden szögben átlő, és rohadt nehéz elrejteni, a motor meg rögtön ott van mögötte ugyebár... De ha sikerül is elrejteni, akkor ott a másik gyenge pont, amit előszeretettel lődöznek át: a géppuska torony a tetején. Persze nem egyszer egész egyszerűen átlövik a felépítményt, oszt' csókolom. Ja, a buzikat említettem már? Ez a tank az egyik kedvenc csemegéjük. Szó mi szó, ráférne egy alapos buff erre a tankra, mert olyan, mint egy rohadt lassú ementáli. Legalább azzal az LFP-vel illene valamit csinálni, már elégedett lennék...
  • DasIsFuck
    Én biztos nem állnék neki s-51-en alap ágyúval játszani 65k xp-ig..
  • besti
    Alap ágyúja olyan, mint a többieknek a csúcs gunja azon a szinten, csak a kitéríthetőség kicsi. Nem volt olyan nagy szenvedés elérni a nagy gunt, csak sok XP kellett azért. Viszont mostantól nem kell gunt fejleszteni az orosz artikon (ami pl. a franciánál nem így volt).

Más, kérdés. Az angol "régi" TD vonal mennyire ammorack érzékeny? Kell valamelyik töltőre biztonságos elhelyezés?
  • joe662
    Szerintem isde most túl sok az artysta,ezért én nem nagyom vettem elő
  • Kubukli
    Na megcsináltam a StugIV TD-13-at is.
    Először Borsiggal próbáltam olyan 5-6 csatában: mind T9 és 10 csata volt, mind városban, mindet elvesztettük 2:15/5:15 arányban úgy, hogy az 5. percben már körbevett 4-5 ellen.
    Mérgemben elővettem a jó öreg STUGIIIG-t. Elsőre meglett kitüntetéssel. Igaz necces volt mert egy hármas polák platoon zero sebzéssel a végén nekiállt foglalni.
    Sokan mondják, hogy T5-ben megy a pulykavadászat de szerintem T10-ben is. Csak ott mindig a lóf@sz rossz végén állok.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.05. 23:34:42
  • patchaou
    Viszont az alap ágyújával nem ér szinte semmit.
  • Antimat
    Jé, tényleg, az S-51 "ki van húzódva", gondolom a sok KV-2-zés okán.
    Azért kétszer akkora elméleti sebzésre képes a nagy ágyúval, mint a Crusader SP.
  • Oddball29
    És látod ez lett belőle.

• Angelus1991ster
    Ennyi játéktól már emberek halnak meg.

jó hát ott a távol-keleti világ , ahol ez napi eset.
  • lexlutor
    hehe
  • yossarianHUN
    Fúj.
  • foxbat88fx
    naja :D
  • lexlutor
    evil joet biztos h tobben huzzak egyszerre.
  • ximix #345242
    foxi
    Ne mond, hogy nem törődünk az egészségeddel

• foxbat88fx
    a faszom se ilyen hidegbe!!!!
    majd márciustól!
  • yossarianHUN
    Az úgy 95 csata naponta, tehát kb. 11 óra játék naponta, minden egyes nap a játék indulása óta. Gyakorlatilag biztos, hogy többen húzzák az accot, de még így is extrém.
  • Angelus1991ster
    Ez a kérdés bennem is felmerült. Hogy a francba játszanak ennyit?
    2011 májusában kezdtem el játszani, azóta lejátszottam 15 ezer csatát.
    De 50-70 ezer csaták , nem égett ki a szemük? :D
    Eviljoe egy hónappal előbb kezdte mint én aztán 137 ezernél tart.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.05. 20:27:42
  • yossarianHUN
    Kirándul, meg sátrazik
  • Hassel74
    Bazz, Te ezen a játékon kívül csinálsz mást is?