A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #345264 Hát nemtom, biztos noob vagyok T10ben (nem lehetetlen) de nekem szemből IS4-ben meg E5ben is nagyon kemény dió. Oldala sem megy át amig szinte nem 90 fokban lövöm. Tegnap pl egy E100 feltolatott egy hegyoldalra, így még a tetejét is lőhettem (igaz 45 fokban), de sehogy nem ütötte át az IS4. Tény, akárcsak a többi tankom esetében a T10eimben is csak vészhelyzeti goldlőszer van, de lassan kialakul bennem is a kép hogy az E100 bármely formályát vészhelyzetnek fogom tekinteni. :)
Az IMek miatt lassan elkezdtem gondolkodni azon hogy eddigi ellenérzéseimet legyűrve beszerzek egy ilyen monstrumot.
Azt viszonty tény, hogy a nagy méret és sok HP valamint a viszonylagos lomhaság miatt elsőrangú articsemege.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 09:07:57