banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hja, az E3, amit én is ki akarok majd húzni Az alja szélei gyenge pontok egyébként, de nagyon trükkösen a szélein belül is a tetejét meg az alját kell lőni, sőt érdemesebb a tetejét lőni a szélének, mert az alsó részén ha lecsúszik a lövés a gyenge pontról, akkor már 282 pen kéne, hogy bevigye, a két szélén a felső részen ha lecsúszik, akkor 229 elég. Mondjuk egy batchat elméletben középen is be kéne tudja lőni, csak rohadtul pattintós ott, szóval inkább a széleket kell célozni és ott is a felső részt, ha megoldható vagy az alsót, de akkor oda is menjen a lövés.

Szemből nézve balra fent az ágyútól nézve vannak ilyen szellőzőrácsnak kinéző valamik, az is belőhető, gyenge pont, de direkt kipróbáltam egyszer és ugyan a batchat-nek nem pontos az ágyúja, de mégis, 5 lövésből mindössze 1 vitte be, a többi kicsit mellé ment és autobounce.

Mondjuk közvetlen közelről szedtem már ki így két lövéses e3-t, a szellőzőrácson keresztül, ha van elég hidegvér valakiben és nem sz.rja össze magát az E3-tól, akkor pár 10m-ről meglőhető elég jó hatásfokkal, de már 100m-ről sem ajánlható jó szívvel, hogy oda lőjön valaki, mert teljesen pontosan kell betalálni.

A kupakja valóban nem gyenge pont, de a szélein meglőhető 229 pennel, de az egy hatalmas lutri, oda csak akkor lövök, ha nem látok rá jól az aljára vagy a szellőzőrácsokra (pl. a másik oldalon vagyok).

Mocsok egy dög ez a tank, szemtől szemben talán a legkeményebb ellenfél.