A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #345255 Nekem is most lett meg, mondom ez az utolsó csatám ma, lesz ami lesz, és végre sikerült. Bár én JagdE100-al csináltam, mert ugyebár 1k átlagsebzés nagyon jól hangzik, 5 lövés aztán kész is vagyok... na persze, örültem, ha 3-4 lövést le tudtam adni csatánként, és az se mind 1k-t sebzett... végül Swampra dobott, nem gondoltam volna, hogy meglesz, de 5076 sebzéssel meg 3 killel fejeztem be.
JagdE100 észrevétel: nem elég, hogy lomha, a páncélja az esetek többségében fabatkát sem ér, a frontpáncélzat alsó fele (LFP) egy óriási nagy gyenge pont, amit mindenki minden szögben átlő, és rohadt nehéz elrejteni, a motor meg rögtön ott van mögötte ugyebár... De ha sikerül is elrejteni, akkor ott a másik gyenge pont, amit előszeretettel lődöznek át: a géppuska torony a tetején. Persze nem egyszer egész egyszerűen átlövik a felépítményt, oszt' csókolom. Ja, a buzikat említettem már? Ez a tank az egyik kedvenc csemegéjük. Szó mi szó, ráférne egy alapos buff erre a tankra, mert olyan, mint egy rohadt lassú ementáli. Legalább azzal az LFP-vel illene valamit csinálni, már elégedett lennék...