418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #346400 :D -
R3nton #346399 Meg az ISU a mai napig, a su-100, stb stb, van még jó pár. Meddel játszani is tudni kell, mondjuk most már valamennyire TD-vel is, kivéve persze az ilyen agyament jgde-100 a full noobok tankja. -
bornofakone #346398 Kár volt írnom :D Én hibám...:D Maradjunk annyiban h én a medeket látom op-nak, mivel most játszok velük, te meg a td-ket :D
(a bortányosan op-t meg inkább mondanám a WT, borsig és egyéb szarokra, nem az egész class-ra) -
R3nton #346397 Botrányosan OP-k voltak, én most játszok velük és még így is brutál jók. Persze nehezen lehet megszokni azt, ha a botrányosan OP cuccból csak simán jó lesz. Ezt nehéz lehet megemészteni gondolom. Ja egyébként a medek 90%-a lassú. -
bornofakone #346396 Pont ahogy mondod, utolsó szeg. Ez a camo/látótáv nerf és pályaátalakítások (acc nerf is azért) szépen betettek a TD-knek. Sokan nem értik miért sírnak egyesek, de a class alapvető pozitívumait vették el, kb. olyan ez az egész mintha az összes medtől (kiv. prém) fognánk és elvennénk a sebességüket, mondjuk azt mondanám, 35 vagy max 40 km/h lenne a max sebességük. Egyből értelmét vesztené sok tank. És akkor náluk is meglehetne fejelni az egészet pl. látótáv nerffel. Ott van pl. a bc, már anno nagy td-s koromban is rommá szívatott, mert a tetves patton se bírt úgy felspottolni mint a bc, elrobogott és jobban spottolt mint akármelyik light, és nevetséges camoja van. Na ha pl. a sebességét csökkentenénk, nerfelnénk a camo vagy látótávját...kíváncsi lennék mit érne az a tank?.
Lehetne vele játszani de a játékosok 80% állítom a kukába dobná is ki. Kb. most ezt érzik az emberek sok TD esetében. Én szerettem velük relatíve agresszívebben, előretolt helyekről lövöldözni, normális dmg-t hozni velük. Na a nerfek egyszerűen egyre jobban arra késztettek hogy húzódjak hátrébb, hátrébb és "kisfiam itt van még bokor itt baszhatod magad már csak, mert amúgy felspottolnak és annyi neked". Én meg nem fogok egész csata végéig 1 bokorban rohadni és leadni 2 lövést....
Szerencse hogy már nem játszok TD-vel, max 1-2 kört, mert light-al és med-el nyomulok. Sztem ki is tépném az összes hajam a sok hepehupás bokor nélküli és normális spotokoktól mentes mapoktól, megspékelve artykkal és goldspammos medekkel :)
Nagyon fun medekkel játszani, meg alapvetően light-al suhanni, kiv. mikor küldetést csinálok...mert az most feszültté tesz :D (a már említett "nem adja a qrva mapot" helyzet). -
Nazarov77 #346395 Bejön az STA-2 tök jó köröket lehet vele menni, pershingre hasonlít legjobban stílusra. A jelenlegi csapat már annál kevésbé jön be...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem akkora szerencsém volt hogy a 3td 1.-re sikerült :P -
Pares #346393 A 3 medesre már nem emlékszem, de a 3 td-st egy hétig tartott megcsinálni... -
Oddball29 #346392 Jó, de mondjuk egy T14-el ötöt lövök, míg egy T49 egyet. Jackson/Su-100 veszélyesebb sztem, azoknak nem merek csak úgy erőből nekimenni. -
Mert a wg "support" tankot akarna csinálni a TD-kből. Épp a szájbakúrt artykból kéne "supportot" csinálni mert azok kurvára el vannak kúrva. -
foxbat88fx #346390 azért az artykkal még mindig nem éri meg közelről baszakodni :D
ugyanúgy kikapnak mint a szart -
András77 #346389 Azért legyünk őszinték marha idegesítő volt a végén, hogy nem lehet győzni, mert nem lehet megközelíteni a bokorbon sunnyogó TD-t, aminek még a látótávja is ugyanaz, ha nem jobb, mint a támadóé.
Prokhorovka a szélén a susnyásban lapító TD (és egyéb kemper ) falka megvan mindenkinek? Ha nincs 1, de inkább 2 öngyilkos scout, akkor mindenkit lemészárolnak a bokrok mélyéről. -
Nekem is van Nashorn, tényleg lehet vele darálni, de gondolkodom az eladásán, mert szerintem játszhatatlan lett. -
R3nton #346387 Jó hát ha így vesszük wte-100 2 lövés a t49el, mégis mekkora imba cucc, pillanatok alatt leépíti bármelyik tankot, még a maust is. -
Oddball29 #346386 Nashorn tier5-el 3 robbanó. -
lammaer #346385 Egyetértek, nemtom ki tud funolni T1-T3 ban, de nekem se fun az az összevissza rohangálós agyabugyálás (fiam accán volt részem benne). Én maradok a T6-T8ban, az való nekem.
És továbbra is örülök az artik kibelezésének (igaz, igy kinlódás az IM, de imég így is megéri...) -
R3nton #346384 Nem kéne TD-vel játszani, ha nem tudsz vele, Nashorn epic jó cucc. Az a durva, hogy én most húzom a TD-ket és piszok jó cuccok vannak, milyenek lehettek ezek nerf előtt. Iszonyat OP-k. Igaz a kedvenc vonalam az obj263-as, ezeket pont nem nerfelték. Brutál jó a su-100tól kezdve a a su-122-54ig bezárólag az összes. Remélem a 263 is jó lesz. Idáig az összesnél kísértett a gondolat, hogy megtartsam, de sztem a 122-54 meg is marad a garázsban, szép tank is baromi jó is, jó lesz a küldikhez később is. -
JÓ A SZPOT SZISZTEM XD
-
Kotomicuki #346382 Pontosan, és amelyik meccs nem ilyen volt abban több élményt kaptál, mint a magasabb tier-ekben együttvéve!
Nem mindig a rossz oldaláról kell megközelíteni a T1-3 csatározásait, tud ott kemény lenni a zöldség is és ellene nem véd a rutin, meg az évek!
-
Kotomicuki #346381 Ja, meg hogy hogy is reagált a wg arra, hogy az arty-nef-el "kinyírta" az ágyúkat?!
Hát, behozta az angol arty-kat, amik aztán végkép gusztustalanul működnek, mert még kevesebb fedezék van előlük a pályán, mint a több kollégájuk elől valójában volna. -
yossarianHUN #346380 Hát én T1-3-ból sosem láttam nagyon mást, mint lelkes newbie-k elmebeteg rohangászását és durrogtatását. Csapattárs lő csapattársat, fedezék csak azért van hogy kikerüljük, meg sem állunk az ellenséges bázisig, még ha az első 20 méteren elfüstölünk is, csukafejessel vetjük magunkat a tóba, de lehetőleg két másikat is magunkkal rántva... Mondjuk bébifókapaskolásra biztos jó volt.
Bár manapság már nagyjából a T8-10 is így néz ki. -
Kotomicuki #346379 Alkalmazkodni fogok, ne félj!
Azonnal el fogom adni, amint a soha megvásárlásra kerülő utódját kifejlesztem vele! -
Nashorn az egyik kedvenc TD-m, régebben játszottam vele, alattomos gyilkológép még, T8-ban is. Muszáj lesz alkalmazkodni, maradj vele hátrébb, várj míg mindenki elkezd lőni, akkor nem biztos, hogy te leszel a célpont. -
Kotomicuki #346377 Hát, inkább legyen kiismerhető, mindkét fél részéről, minthogy egy szélsőség bekövetkeztétől kelljen tartani állandóan -> inkább pontosan üssön 200-at, minthogy esetlegesen, minden 7. csatájában 1400-at - szvsz.
Az "arty-nerf-ig" a T1-T3 egy játszható és szórakoztató kategória volt, pontosan az arty-k hiánya miatt, minden hibájával együtt - azóta már ezt a funkcióját sem tudja betölteni, sajnos! -
yossarianHUN #346376 A sunnyógós TD-ket már elég rég kiherélték, jobban mint annak idején a heavyket. Ez a látótáv nerf csak az utolsó szeg volt a koporsójukba. -
yossarianHUN #346375 Én már azzal is beértem volna, a ha T9-10 artyk sosem kerülnek bevezetésre. Az én könyvemben ez talán a legnagyobb sérelem a WG részéről. Nagyságrendekkel élhetőbb világ lenne manapság WoT-ban, ha nem kavirnyálnának T8-nál nagyobb buzimobilok.
Az, hogy T2-től léteznek, nemtom miért baj, engem aztán totál hidegen hagy, hogy ki mivel szüttyög T3-4-ben.
Ha meg nem lenne ennyire szerencsejáték a velük való foglalatoskodás, az azt jelenté, hogy pontosabbak, amit megint csak nem támogatok. -
Kotomicuki #346374 De a T40 90 méter mínuszt kapott, egy KV szintű mozgékonysághoz és olyan ágyú mellett, aminek csak 2 lövedéke talál a 3-ból - mármint, a pontosság-nerf előtt...
Teljesen átrendezték a "terepet"!
A Nashorn-nak létszükséglet volt az a 30 méter is, mert mozogni, reagálni úgy tud a közelében végbemenő változásokra, mint a reumás csiga, ráadásul se páncélja, se camo-ja - az első lövés után - sincsen!
Kipróbáltam: az A-43 előbb fel-spot-tolja a Nashorn-t, minthogy az meglátná őt!
..és ezek volnának, ilyennek kéne lenniük a TD-knek?!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.02.13. 11:35:28 -
Kotomicuki #346373 Abban a formában, ahogy megvalósították: IGEN!
Nem kellett volna a számukat növelni, nem kellett volna már T2-től kezdődően létezniük és nem kellett volna ENNYIRE szerencsejátékká tenni a velük való foglalatoskodást, ha már bent hagyták a játékban őket!
Miért nem volt jó, ahogy volt, legfeljebb visszaveszik a sebzésüket és kész?! -
madmanic #346372 de rühellem ezt... Mi a jó a debil wg nak, hogy arra kényszerít, hogy homokkal játszunk platoonban...?
Felspotolom a fél világot az artynak az meg kóvályog.. Majd kilép...
-
yossarianHUN #346371 Arty nerf mint ballépés? Hűha. -
lammaer #346370 Szerintem ezek a 10-20 méteres finomhangolások teljesen lényegtelenek, ha valóban akarnák hogy pl a scoutolásnak ismét legyen értelme akkor RADIKÁLIS változások kellenének. 100-200m, na az már valami.
10méterért meg 0.2 sec töltési sebesség változtatásért káll patchet csinálni. Sztem nagyon ritkán van ennek jelentősége (pl végjátékban amikor 1vs1 van), főleg manapság amikor bokros/scoutolható pálya szinte már nincs is. Telivagyunk városi térképpel, ott meg aztán sokat számít a rejtőzés meg a látótáv, amikor 1 saroknyira lövi egymást mindenki és tobzódnak atankok az utcákban.
ui: az arty nerf mióta ballépés? :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.13. 11:18:42 -
Kotomicuki #346369 Azért azt tegyük hozzá, hogy a mozgékonyságuk és az ágyújuk pontossága hagy annyi kívánni valót maga után, hogy a látótáv-nerf után akár kukázhatók is lennének, ahogy most azt a Nashorn-nal, T40-el, stb. meg is kell tenni!
Ebből is látszik, hogy mennyire értelmetlen és "öngyilkos" lépés volt a "fejlesztők" részéről ezzel a látótávcsökkentéssel "orvosolni" a korábbi ballépéseiket (mint pl. a HE- és az arty-nerf)!
Azon röhögök, hogy a JagdP wr-e sokáig 350 méter volt, aztán megnövelték 370-re, mert UP-nek érezték - és tényleg vaksi is volt - , majd ismét visszaveszik 350 méterre, az idióták, csak hogy megint ne lehessen TD-ként használni! -
lammaer #346368 Lesz az még több is. A JIHAD megállíthatatlan.... 
-
Engem blokkol a tűzfal + 10-15 fps lenne csak a notimon. -
traktortankpull -
madmanic #346365 én is :D
-
madmanic #346364 én is :D
-
Szívesen, de sajna munkában vagyok :( -
madmanic #346362 Valaki platoon?
-
yossarianHUN #346361 Ami a "does more harm than good"-okkal együtt már 57%. Szegénynek biztos össze fog törni a lelki világa, hogy ilyen elvakult noobok alkotják a blogja olvasóinak zömét.