banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Pont ahogy mondod, utolsó szeg. Ez a camo/látótáv nerf és pályaátalakítások (acc nerf is azért) szépen betettek a TD-knek. Sokan nem értik miért sírnak egyesek, de a class alapvető pozitívumait vették el, kb. olyan ez az egész mintha az összes medtől (kiv. prém) fognánk és elvennénk a sebességüket, mondjuk azt mondanám, 35 vagy max 40 km/h lenne a max sebességük. Egyből értelmét vesztené sok tank. És akkor náluk is meglehetne fejelni az egészet pl. látótáv nerffel. Ott van pl. a bc, már anno nagy td-s koromban is rommá szívatott, mert a tetves patton se bírt úgy felspottolni mint a bc, elrobogott és jobban spottolt mint akármelyik light, és nevetséges camoja van. Na ha pl. a sebességét csökkentenénk, nerfelnénk a camo vagy látótávját...kíváncsi lennék mit érne az a tank?.
    Lehetne vele játszani de a játékosok 80% állítom a kukába dobná is ki. Kb. most ezt érzik az emberek sok TD esetében. Én szerettem velük relatíve agresszívebben, előretolt helyekről lövöldözni, normális dmg-t hozni velük. Na a nerfek egyszerűen egyre jobban arra késztettek hogy húzódjak hátrébb, hátrébb és "kisfiam itt van még bokor itt baszhatod magad már csak, mert amúgy felspottolnak és annyi neked". Én meg nem fogok egész csata végéig 1 bokorban rohadni és leadni 2 lövést....
    Szerencse hogy már nem játszok TD-vel, max 1-2 kört, mert light-al és med-el nyomulok. Sztem ki is tépném az összes hajam a sok hepehupás bokor nélküli és normális spotokoktól mentes mapoktól, megspékelve artykkal és goldspammos medekkel :)
    Nagyon fun medekkel játszani, meg alapvetően light-al suhanni, kiv. mikor küldetést csinálok...mert az most feszültté tesz :D (a már említett "nem adja a qrva mapot" helyzet).