418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "kellene mozgékonyság, jó látótáv, kamo, nagy rof, legalább jó-közepesen jó pontosságú ágyú, tisztességes alfa, gyors torony mozgás és nem teljesen papír test. Ha lenne ilyen tank"

Ha lenne ilyen tank akkor mindenki azzal tolná, és akkor amikor jön a zerg horda akkor 5 ilyen ontaná ki a beled. Ne gondolkodj úgy hogy mindenki hülye és nem használja az OP tankokat ha lennének :)
  • Simulacrum
    Természetesen 5 tankot nehéz megállítani, de azért nem minden csata ilyen. Menni kell a saját lemmingcsapattal és akkor ha vesztetek is, nemcsak téged sebeznek és te is tudsz biztosan.
  • András77
    Ez biztosan így van, de amikor eszement rush van, nem tudsz mit csinálni a zergekkel. Jön 5-6 ellenfél, akikből 3-4 egy lövéses és hiába félelmetes RoF a Churchill III-on, ezek nem ismerik fel a veszélyt, jönnek, mint a mérgezett egerek, kikapok közülük 2-t -3-t csak a rush közben, de akkora már körbevesznek és kisebb tier-ben az ágyúk általában gyors tüzelésűek, egyszerűen ezeket nem lehet mind kinyírni, olyan számban jönnek és nem állnak meg.

Arról nem is beszélve, hogy egy churchill, kv1 egyszerűen nem alkalmas a több ellenféllel való közelharcra, mert lassú és a tornya is nagyon lassan fordul.

Ezek a tankok a taktikus, beforgatott, hull down stb adok-kapok játékban valóban alkalmasak akár egy egész oldal megvédésére, de ha a zerg horda rámászik az arcára és teljesen körbeveszik, akkor vége. Az is teljesen tipikus, hogy ott áll egy csomó ellenfél, mozdulatlanul, csak azt lesi, hogy kidugja az ember az orrát a sarkon. Ok, lehet trükközni kicsit, sidescrap (ha nincs arty, mert sidescrap-ben tipikus kiteszed magad az arty tűznek) vagy srégen kidugni az orrát kapják le a láncot max, de mondom, itt nincs taktika, nem áll meg az ellenfél, hogy adok-kapok játékot játsszon.

Ilyen rush megállítására régebben a T67-t tartottam alkalmasnak, szép nagy látótáv, kamo, jó ágyú. Fel sem spotolták, úgy hullott el a horda. A nerf óta viszont nem próbáltam.

Máskülönben nem tudom mit lehetne egy 3-4-5-6 tank rush támadása ellen tenni. Tier5-ben nem is tudok hirtelen olyan tankot mondani, ami egyáltalán képes lenne egy ilyen harca, kellene mozgékonyság, jó látótáv, kamo, nagy rof, legalább jó-közepesen jó pontosságú ágyú, tisztességes alfa, gyors torony mozgás és nem teljesen papír test. Ha lenne ilyen tank, talán, de szerintem olyan nincs, vagy nem ugrik be semmi, ami mindezt ötvözi.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 11:52:57
  • Simulacrum
    Pedig T5-ben könnyebb egy 1-8-as csatát megfordítani, mint T10-ben, főleg nehéztankkal.
  • técs
    Ehh, pontosan. Mostanában csak rusholás megy. Vagy minket nyomnak le 2 perc alatt, vagy fordítva. Én emiatt azt csinálom, hogy megváromaz első 2 perc hogy alakul. Kb 1 perc mire elérik a tankok az ütközö zónát. Ha utána 1 perccel az eredmény 1:8 vagy hasonló,akkor már nyomom is ESC-t.
  • técs
    Nem igazán, mert meg sem kísérelte, hogy fedezékben maradjon, vagy előre-hátra mozogjon, vagy bármit is csináljon. Lehorgonyzott középen és kész. egyedüli tier1o-ként nem az ő feladata lett volna spotolni, pláne nem egy városi pályán, ahol nincs szükség spotolásra, mert a 3oo méter lát távolsággal rendelkező tier8 heavy is látja, hogy mi történik az utca másik oldalán. Mindndamellett a csapat többsége tier8-as volt, ilyen mm és ilyen wn8 mellett egyedül is lehozhatta volna a meccset, ha akarja. Nem tudom, hogy vásárolt accal játszott vagy csak tele volt a töke az előző csaták miatt, de sikeresen elbaxta azt a meccset.
  • András77
    Van egy másodaccom nekem is az amcsi tank miatt, de tier7-nél nagyon lelassultam vele. Most reggel előszedtem a dupla miatt meg némi kredit gyűjtés is a célom volt és mentem párat a churchill iii-al meg az is-el. Hát azt kell mondjam, hogy a tier5 elesett teljesen, nehéz tankkal legalábbis. 5 csatát mentem a churchill-el, mindennel együtt, belépés stb 22-23 perc volt összesen és egyik sem foglalás. Mindenféle térkép, nem csak kicsi városi, de nagy böszme sztyeppe, ott sem tartott 5 percnél tovább, a városi térképről inkább nem is beszélek, himmelsdorf tiszta "csata" idő: 3,5 perc Döbbenet, tényleg, vagy az én csapatom vagy az ellenfél egyszerűen vérfürdőt rendez, de olyan szintig, hogy mire a frontra értem a churchill-el alig maradt tank a csapatomból és én is elhullottam a fókusz tűzben vagy a zergek körbevettek, a másik variáció sem jobb, nem értem utol a saját hordánkat olyan gyorsan mentek előre, alig sebeztem. Ez a játék kész, nulla játék élmény, nulla szórakozás úgy általában, legalábbis tier5 környékén. Ennyire azért nem szokott durva lenni a helyzet, de ez most nagyon feltűnő volt.

A tier7 se sokkal jobb egyébként, agyhalottak ott is bőven vannak, de talán egy fokkal jobbak a csaták.

A WoT accoknak még vagy csak úgy általában nézve elég jó áruk van. Több haver is csinálja azt, hogy 2 sőt néha több accja van és ha ilyen komolyabb prém tank akció van, akkor mindegyiken kihúzza és eladja valamelyiket utána. Az egy más kérdés, hogy én nem csinálnám, mert iszonyat idő még egy accon is kihúzni, nemhogy többön, de ha valaki ráér, akkor ebből tud némi bevételt generálni. Egy valakiről konkrétan tudom, hogy kihúzta a másod accon az SP-t, a TOG-t meg a type62-t, meg az ingyen aranyat is összeszedte decemberben meg a pár kis tier ajándék tank és most az IM-ben a stugot és a T28-t. Ezt a másodaccot nagyon jó áron el tudta adni. Az IM elég szépen megnövelte az eddig is magas árakat. El se tudom képzelni, hogy a t55a meg pláne egy obj260 acc mit érhet majd.
  • haflac
    Ez a szitu alakulhatott volna akár máshogyan is.Mondjuk csinál 5-6k spot dmg-t(ehhez meg kéne egy csapat),és visszajön.És lazán nyertek.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.03.03. 11:00:58
  • técs
    Sztem is sokan eladják az accjukat, ezért van az, hogy 82%-os csatát símán bukjuk, 91%!!!!!-os csatát 15-14re hozzuk le. Eszem megáll.
    3 nappal ezelőtti élmény: 1-1 db t1o oldalanként. Siegfried Line térkép,assault mód. Nálunk a tier1o egy B-c25 med 31oo wn8-al. Hülye gyerek felrohan középen a városba, ott megáll 1 percig lövöldözik 1 helyben, majd megdöglik 38o sebzéssel. Eddig azt hittem az online játékokat a cheater német hülyegyerekek ölik meg, de most már kezdek kételkedni. Símán taccsra lehet vágni egy játékot cheat nélkül is.
  • András77
    Akkor vissza fogom venni a cromwell-t. Még a comet-en is gondolkodtam, mert kézre állt nekem, de a küldetéshez nem jó, mert kevés az ágyúja a nagyobb tier ellen és a komolyabb küldetésekhez mind nagyobb tier tankkal kell valamit csinálni.
  • Simulacrum
    Egyértelműen Cromwell, majdnem mindent azzal csináltam meg, ami medes és nem kell hozzá sok hp-t sebezni.
  • Mnemomic
    10-es szinten tényleg szívás lehet vele. Haver gyerekének lett megvéve ott próbáltam ki de összességében nekem nagyon bejött. Még el is gondolkoztam rajta, de most annyira elegem van ebből a szerencsejátékból, hogy még azt az egy havi prémiumot is sajnálom amit most vettem.
  • Tono34
    Stugnál 5 napomba telt mire felgyújtottam valakit. Már gondolkoztam azon, hogy felteszem valamelyik skint ami mutatja a modulokat...
  • Forolto
    Nem akarlak elkeseríteni,ez mind szép és jó,de a valóság az,hogy berak t10-be vagy mellédrak 3 artyt.Ezen eshetőségek,mint a fehér holló.A CDC nagy hátránya a full tier,igy csak kulloghat az FCM mögött játékélményben.
  • R3nton
    Cromwell (E8 sherman, Firefly is jó lehet még)
  • András77
    Tegnap meglett a kigyújtós küldetés (egy tier-el nagyobb kellett). T25-el mentem és keresztbe fordult egy kv85, megsoroztam a hátsó részét és ahogyan szokott és kell kigyulladt. Kár, hogy a mellék küldetést nem bírtam megcsinálni (első 3-ban lenni), pedig rohantam előre de alsó tier voltam, nem tudtam elég sokat sebezni.

Ez a küldetés tényleg totálisan random, véletlen. TOG seggét lőttem a matilda iv-el és semmi, pedig az általában kigyullad, de lehet nagyobb kaliber kell hozzá. Tigris alját, semmi. Francia TD-k hátsó részét, semmi. Mindenféle tankot seggbe lőttem, attól is ki szoktak gyulladni, semmi.

A T55-nél, ha egyszer majd eljutok oda gondban leszek, mert a legtöbb ilyen lőjél ki x db ilyen olyan típusú tankot meg a csinálj ezt azt nagyobb tier-el, a tier5 T25-el meg a MatildaIV-vel teljesítettem. Tier6-ban nincs is med tankom jelenleg, lehet, hogy a cromwell-t vissza kell vegyem.

Aki csinálta már a T55a küldetéseket, melyik kisebb tier med használható és ajánlható, amivel van is esély a küldetések teljesítésére?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 08:21:40
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit kihagytam mostanában és azt hittem mar én felejtettem el játszani. Oroszok kínaiak 175 penes ágyújával borzasztó játszani. Kinai 110 el meg csak az az ágyú van meg es a 10 lövésből ha 2 sebez mar boldog vagyok. A tobbi lepattan vagy Critical, messzebre nem is merek lőni vele. Wz132 10 meccsenként nyerek egyet, ez sem fullos de spotolni tudnek ha lene kinek. Amx 13-75 ről 2x egymásután pattanok 20 méterről t71 -el. Stb.
  • Mnemomic
    Mostanában sokan eladhatták az accountjukat? Hihetetlen, hogy elvileg jó játékosokkal is állandóan vesztes csatában vagyok, prokhorovnák egy sarokban gubbasztanak és várják a csodát. Tegnap Erlenbergen védekezésben meg megnyerjük az egyik oldalt de a vár felőli rész elesett, erre a marhák írják a csetbe, hogy cap cap....hiába jeleztem, hogy jöjjenek vissza védekezni semmi. És állandóan ez megy nekem már vagy 1 hete. Örülök, hogy ha 50%-ra kijön a napi wr, de inkább kevesebb. A tegnapi napot meg hagyjuk inkább.
  • Lorder
    HÁHH és ha van? am. meg igen, tényleg pont ilyeneket talál ki az ember :D
  • TiborTamas
    HÁHHH replay meg nincs róla :)
  • Lorder
    HÁHHH bc alaplőszerrel átüti 3x 400-450m-ről az E100 lövegpajzsát :DDDDDDDD
  • haflac
    ez a td sosem volt op,ellenben a francia szarrá páncélozott medium mozgékonysággal megáldott "fos" páncélvadászok igen,na azok op-k voltak a javából
  • popey8
    Egyelőre nagyon megbízhatatlan: 1. csatában jól belőtte, 2. 400-600 közé írta, erre 0 -.-
  • Angelus1991ster
    Ha nem tiltott , akkor ennek is örülni kell:D , majd csiszolnak rajta.
    a lepattanó sebzés számláló se pontos.
  • Kubukli
    Dehogy... átlagos polák felhozatal T9/10-ben!
    Személyes kedvencem, amikor az ilyenek egy bázisos módban keresik az ellen bázisát a szokásos random csata helyen.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.02. 23:53:44
  • Maala
    Azért volt, hogy 2500 körülit jelzett, és 6,x ezer lett a vége. De jól indul.
  • Angelus1991ster
    Miez valami wot-fogytos challenge divat?
  • Kubukli
    Akkor szkótoljál' ezeknek pls:

Mára abbahagyom, de ez azért durva 30 percen belül...

• Angelus1991ster
    Foci itt mellékes.

Na miven ezzel a móüddal? csalás szerintetek? itt a Sangraal mód.
  • Kubukli
    Atletico-nak való szurkolásra gondolsz?
    :)
  • Angelus1991ster
    Myke28 linkjéhez videó a fórumról.
    (spot sebzés számláló mód)
    Így azért van már kedvem szkótolni.
  • Angelus1991ster
    Állítólag a neander-völgyi ember okosabb volt. Kihalás oka, amiért Torrenték is élnek.
  • popey8
    Tud az nagyon is jól. Ott ahol mondod gyak. senki nem lövi. Csak a modell által rejtett, durván döntött oldalát. A sok nyomi azt hiszi ott is papír, csak néznek nagyokat, mikor sorra pattognak mindenféle T10 löveggel:)
  • Gyuszopapa
    IS-4-el én is ilyen létformákat kaptam első csatára persze full lilák és kékek ellen.Persze már az első csatában szarrá kell szívatni a boldog tulajdonost.
  • Kubukli
    Nomen est omen

2 lövés, találat és sebzés nélkül 2 perc alatt halott.
    A Neander-völgyi elődjétől én kérek elnézést.
  • Kubukli
    A másik amin percekig derültem: T9 csata és az ellennél nem volt heavy tank. Persze kikaptunk a med túlsúly miatt, de a heavy killre gyúró arcokat megnéztem volna.
  • Kubukli
    Az egyszerű tanker boldogan feszít a vadi új WT auf PzIV-ben, bár kissé lelkiismeret furdalása van a stock konfig miatt (18k XP kell a fejlesztett felfüggesztéshez).
    Az MM kegyes, berakja T9-be, de ekkor megkapja top tanknak az ilyen életformákat:

Volt még ugyanebben a csatában egy 91 Effes T71 is, de azt nem akarom elhinni hogy nem paranormális jelenség volt, 0k csatával. Mindenesetre az arty háta mögött remegett végig.
  • Angelus1991ster
    Kérdés: ez nem csalás?

A francot. KÖSZÖNÖM:D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.02. 22:33:42
  • Simulacrum
    Ahogy a korábbi filózásomat láthattátok végül a 268 mellett tettem le a voksom. Nos, 5 csata után eddig nem panaszkodhatom. Kicsit lassan fordul (egy skilles legénységet tudtam csak bele rakni), de az ágyúja nagyon korrekt. Ez a nerf előtt brutálisan OP lehetett, mert így sem rossz szerintem.

• Myke28
    Aki esetleg jó oroszból ,most találtam SPOT DMG jelző!! LINK
    Talán nem pontos ha jól veszem ki de már haladás