banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Van egy másodaccom nekem is az amcsi tank miatt, de tier7-nél nagyon lelassultam vele. Most reggel előszedtem a dupla miatt meg némi kredit gyűjtés is a célom volt és mentem párat a churchill iii-al meg az is-el. Hát azt kell mondjam, hogy a tier5 elesett teljesen, nehéz tankkal legalábbis. 5 csatát mentem a churchill-el, mindennel együtt, belépés stb 22-23 perc volt összesen és egyik sem foglalás. Mindenféle térkép, nem csak kicsi városi, de nagy böszme sztyeppe, ott sem tartott 5 percnél tovább, a városi térképről inkább nem is beszélek, himmelsdorf tiszta "csata" idő: 3,5 perc Döbbenet, tényleg, vagy az én csapatom vagy az ellenfél egyszerűen vérfürdőt rendez, de olyan szintig, hogy mire a frontra értem a churchill-el alig maradt tank a csapatomból és én is elhullottam a fókusz tűzben vagy a zergek körbevettek, a másik variáció sem jobb, nem értem utol a saját hordánkat olyan gyorsan mentek előre, alig sebeztem. Ez a játék kész, nulla játék élmény, nulla szórakozás úgy általában, legalábbis tier5 környékén. Ennyire azért nem szokott durva lenni a helyzet, de ez most nagyon feltűnő volt.

A tier7 se sokkal jobb egyébként, agyhalottak ott is bőven vannak, de talán egy fokkal jobbak a csaták.

A WoT accoknak még vagy csak úgy általában nézve elég jó áruk van. Több haver is csinálja azt, hogy 2 sőt néha több accja van és ha ilyen komolyabb prém tank akció van, akkor mindegyiken kihúzza és eladja valamelyiket utána. Az egy más kérdés, hogy én nem csinálnám, mert iszonyat idő még egy accon is kihúzni, nemhogy többön, de ha valaki ráér, akkor ebből tud némi bevételt generálni. Egy valakiről konkrétan tudom, hogy kihúzta a másod accon az SP-t, a TOG-t meg a type62-t, meg az ingyen aranyat is összeszedte decemberben meg a pár kis tier ajándék tank és most az IM-ben a stugot és a T28-t. Ezt a másodaccot nagyon jó áron el tudta adni. Az IM elég szépen megnövelte az eddig is magas árakat. El se tudom képzelni, hogy a t55a meg pláne egy obj260 acc mit érhet majd.