banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tegnap meglett a kigyújtós küldetés (egy tier-el nagyobb kellett). T25-el mentem és keresztbe fordult egy kv85, megsoroztam a hátsó részét és ahogyan szokott és kell kigyulladt. Kár, hogy a mellék küldetést nem bírtam megcsinálni (első 3-ban lenni), pedig rohantam előre de alsó tier voltam, nem tudtam elég sokat sebezni.

Ez a küldetés tényleg totálisan random, véletlen. TOG seggét lőttem a matilda iv-el és semmi, pedig az általában kigyullad, de lehet nagyobb kaliber kell hozzá. Tigris alját, semmi. Francia TD-k hátsó részét, semmi. Mindenféle tankot seggbe lőttem, attól is ki szoktak gyulladni, semmi.

A T55-nél, ha egyszer majd eljutok oda gondban leszek, mert a legtöbb ilyen lőjél ki x db ilyen olyan típusú tankot meg a csinálj ezt azt nagyobb tier-el, a tier5 T25-el meg a MatildaIV-vel teljesítettem. Tier6-ban nincs is med tankom jelenleg, lehet, hogy a cromwell-t vissza kell vegyem.

Aki csinálta már a T55a küldetéseket, melyik kisebb tier med használható és ajánlható, amivel van is esély a küldetések teljesítésére?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 08:21:40