418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #348482 Lehet benne valami, de valahogy mégis bántja az igazságérzetem. -
yossarianHUN #348481 A szorzóról nincs, de hivatalosan még hozzávetőleges kredithozam-táblázat sincs. Nem hivatalosan itt van ez. -
mert ahogy a kolléga leírta mindenki azzal menne és aki nem tudja kifizetni az árát az lemarad.Én játszottam olyan csatában hogy a fél csapat type 59 el jött,mert az OP volt a maga szintjén.Gyorsan ki is szedték a játékból.Fél évet ha lehetett kapni. -
Kryon #348479 Attól, ha egy prém tank ugyanazt tudja mint egy nem prém, miért lenne pay to win? Ha most akarsz venni, akkor szerintem T34-el járnál legjobban. Igaz, hogy az most sem limites, de átlag 10 csatánként egy t10-et ki lehet bírni. Én meg vagyok vele elégedve. Hozza a nem OP, de használható szintet. (remélem nem is piszkálják) -
a hozamokról beszélhetünk,mert azt szép lassan lenerfelik,nagyon össze kell szedned magad egy izmos pénzes körre.
tényleg erről van valami táblázat melyik prémre mennyi is ez a szorzó?
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.03.03. 15:56:06 -
yossarianHUN #348477 Azért, mert a prém tanknak a hozama, és a legénységhúzás lehetősége adja az értékét, nem a képességei. Ha olyan jók lennének, mint a többi tank, akkor borulna a balansz, mert grindelés helyett tömegek vennének prémtankot, és azok adnák a csapatok 70-80 százalékát. Egyébként meg az, hogy nem hozza a fajtája élvonalának szintjét, nem jelenti, hogy nem használható.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.03. 15:47:59 -
mert akkor ez a game pay to win lenne.Jó volt ez igy.De hogy a premium tankok elvesztik az egyik előnyüket nehéz lesz.Nem nekem,aki most akar venni. :) -
ezzel az a gond,hogy 50Bvel tuti olyan csapatot fogok ki akik vissza is jönnek.:P Én a stugost FCM el csináltam meg. természetesen ensk-en.
-
Kryon #348474 Miért kéne rosszabbnak lenniük? Szerintem miután nem kevés pénzt kiad érte valaki, jogosan várja el, hogy valami használhatót kapjon. Ne legyen OP, de igenis hozza egy azonos szintű nem prém képességeit. -
A legtöbb küldit szakaszban érdemes csinálni, párban olyannal, aki hasonló szinten jár, mint te. Pl. a T28C foglalós (2k dmg + foglalással win) és a T55A-s foglalós küldit (3k dmg + min 30 pontot a foglalásba win) lezavartuk egyben. Meglett a dmg (2 db 50B-vel Ensk standard), és otthagytuk a 400 HPs ST-1et, mondván azzal az 1 lövéssel is később nyírja ki az ellenfelet a csapat. :D (addigra mi ketten ugye már 5k dmg-et leosztottunk). Beálltunk a capbe, és meg is lett simán. -
aki kitalálta ezekt a hülye küldiket remélem csuklik azóta.A foglalás a kedvencem és a direkte elrontom a küldidet emberek.:P -
Ilyenkor vegyél fel egy olyan medes IM küldit, amiben +1(+2) tieres tankokat kell ölnöd. Meglátod, egyből saját tierbe dob be. :) -
András77 #348470 Én sem sz.rom össze magam, ha egy type jön szembe, nem is túl gyakori most már. Jó prém tank, de nem mondanám annyira op-nak, kemény ellenfélnek meg pláne nem (normál, elitre fejlesztett tankban ülve), amennyire megy a hype körülötte. Szerintem emiatt az idióta hype miatt nem rakják vissza, illetve az ára, ha most beraknák 10e feletti aranyért, menne a parasztlázadás, az eredeti 7200 áron meg soha a b.dös életben nem fogják ezt visszarakni. Vegyen a mókus t34-3-t 11000 aranyért inkább. -
Malachit #348469 Hát akinek van a klánban Típe59 és több ezer csatát lement vele, attól csak azt hallom, hogy mekkora hulladékot csináltak belőle. Régen rettegték, most meg egy csiga is megveri agilitásban, CGC arty leveri szűkülési időben, stb :D -
Negritis #348468 amint lesz rá lehetőség egy type 59et beszerzek én is -
Elmondanám hétvégén cdc vel soha nem kerültem t8-ba csak t10-be.A sok villantós se a t10-es csatáját teszi ki és ez a játékélmény hátrányára mehet,s visszamegyünk a régi bevált tankjainkra. -
Malachit #348466 Tegnap mentem PZIV-el pár kört a stug medes 15 küldihez. Hát jól emlékeztem, hogy derppel milyen jó is volt. Csak úgy hullottak a népek
-
nem ezt mondom,de ha ebből akarnak pénzt csinálni,azt okosan csinálják már.A Tierlimit pont egy jó példa erre,csinálok több stílusra prémtankot,picit gyengébbet,hogy átfujja még a szél is,de mégis valami kecsegtetőt amitől a vásárlás gombra tévedjem a kezem.
A WGnél elkelne néhány marketinges is nem csak vodkaszivacs.:P -
különben 8-ban a CDC még azt is mondanám hogy enyhén OP egy jó játékossal. ha jól támogatja vele a csapatot akkor az sokat segít, meg gyorsan oda lehet vele érni mindenhova. nekem tetszett az az igazság. -
nem nekem van meg én csak kipróbáltam, kb 10 meccsre. 2000-es átlagsebzés simán volt vele, a wr-t hagyjuk mert az egyre kevésbé rajtad múlik ebben a szerencsejátékban. írtam, hogy 10-ben már szenvedős lehet.
wz nekem is megvan de én se igazán használom az ágyúja miatt. pedig a tornya elég jó. de megvan a t34 is inkább azzal megyek összeségében az sokkal jobb tank. -
yossarianHUN #348462 És akkor legyenek OP-k?:) A prém tankoknak elméletileg rosszabbnak kéne lenni, mint az azonos szintű és típusú nem prémeknek, úgyhogy végképp ne várjuk el, hogy a fajtájuk élvonalába tartozzanak. A Type 59 oda tartozott, meg is lett az eredménye. -
Oddball29 #348461 Megvan a szerver győztes névválasztása: "Allah on panzer camel". Perceking az asztal csapkodtam a röhögéstől. -
én már csak tierlimites prémtankot vennék amig lehet.
Szerencsére gazdája vagyok egy type59-nek egy FCM és egy is-6nak,hogy a játékélményen ne essen csorba.Ettől függetlenül van CDC-m,de nekem egyenlőre csalódás az FCM mellett.
Nekem biztosítvan van az élmény,de belölem már nem fog megélni a WG az biztos de mi lesz a többiekkel?Nem véletlen a sok eladó account... :( -
András77 #348459 Hááát, az STA-2 a kivétel, bár az egy pontos ágyú, nem egy wz111 féle mordály. Én mondjuk meg nem venném, de az sta-1-n már egész használható volt az az ágyú.
Szerintem ott egyszerűen nem akartak kitalálni egy új ágyút és a stock bűn gyenge főleg tier limit nélkül, a nagy ágyú meg túl jó lenne egy prém tankra, marad a közepes. Eleve a probléma az, hogy a prém tank kredit termeljen, de mellette legénységet is húzni akarok benne. Ha vennék, akkor csak olyant, ami 2 ágat ki tud szolgálni (pl panther 8.8, SP) vagy valami különleges és speciális tulajdonsága van.
Amit vettem eddig aranyért eddig, az a T25 (nagyon jó tank, 2 német med ágat támogat), Matilda IV (nem vagyok elájulva tőle, de nem is rossz, meg olcsó vót és egy csomó ruszki med tankom lesz) meg az E25 (nem kérdés, különleges játékélmény). Illetve a másodaccomon vettem az ingyen aranyból egy churchill 3-t, mert az is7 a cél ott. -
Amig a leírt tankoddal max addig játszol amig ki nem húzod a kilencest VAGY ESL,ami ugye nem is számít,mert ott pariban lesz,de mit csináljunk azzal amivel a kreditet kellene farmolni?Azzal többet játszol,több bosszús perc amikor hétvégén a siemkák és a Pozz-ok sokaságában vörös képenyőtől izzó szemeidben látod a win chance értéket.:D -
yossarianHUN #348457 A CDC 212 penje kevés? A többi, nem prém T8 med így néz ki: P2: 203, T-44: 175, T69: 173, Cent: 226, STA-1: 219, T-34-2: 181, Pershing: 180.
Szerintem eléggé pariban van a többivel, sőt. De a prém STA penje se rossz egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.03. 13:59:51 -
Lebowski #348456 bazzzzzmeg. 
köszönöm
-
Akkor most miért is hozták ki az STA-2 őt?Az normális átütésű ágyúval rendelkező tank?Egyébként a CDC 212 pennel se mehet sokra,egyedül a mobilitásra lehet adni egy keveset.Remélem ebbe belebukik a WG és kénytelen lesz ezen változtatni vagy az emberek nem vesznek premium tankot. -
András77 #348454 A képernyő arányt beállítottad 16:9-re? Angolban a "Screen Aspect Ratio" ott van jobbra a felbontás mellett. -
lammaer #348453 Hát, régen vót pershingem de nem került be a favoritok közé. Lehet azt is ki kéne próbálni a mostani "skillemmel" :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.03. 13:49:28 -
Lebowski #348452 sziasztok!
Eddig 1280x1024-ben futtattam a wotot, most váltottam 1920x1080-ra. A menü kép tökéletes, viszont már a garázsban iszonyatosan szét vannak húzva a tankok. Próbáltam faq-ban keresni, de nem igazán találtam erre megfelelő részt. Régen mintha lett volna valami fov beállítás, de nem igazán találom. Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm :)
-
yossarianHUN #348451 Meglévő, limites tanktól limitet elvenni nem fognak. -
András77 #348450 Erről írtak korábban az FTR-en, hogy a zemberek nem szeretik a kis átütésű ágyús prémium tankokat. Kevesebb fogy eleve, meg nézik a használatot is, keveset használják. Akkor gondolom a WG így oldja meg ezt a részben pénzügyi problémát. Megkapják a játékosok a normál átütésű ágyút, mellé meg a +2 tier ellenfeleket.
Elég csak például a wz111-t nézni. Egy időben hemzsegett szó szerint, most meg alig látni. Amikor meg lehetett nyerni, mindenki áradozott róla és tényleg jól termeli a kreditet, de a 175 átütés mellé az a nem túl pontos ágyú, szenvedős vele na, ritka a jó és élvezetes csata. Leginkább arról szól a történet, hogy éppen betalált-e az ágyú. Ez lehet, hogy az én bénaságom is, de amikor már sokadszor kínlódok egy is3 ellen normál lőszerrel, akkor vagy jön az arany (de prém tankkal én kreditet akarok termelni) vagy hagyom a fenébe a wz-t és megyek inkább élvezetesebb tankkal. -
ez még azt mondom okés,megtehetik,csak a meglévő tankokat ne változtassák meg.Én csak azt fogom sajnálni,hogy aki később akar majd ezzel játszani az jókat fog sz.pni ezzel. -
yossarianHUN #348448 Ez nem csak sejtelem, megmondták, hogy több limites tank nem jön, és a jelenlegieket is szép lassan kiveszik a shopból. -
majd ha hétvégén 10 meccsből 10-be rak cdc vel az MM akkor rájössz,hogy az FCM sokkal de sokkal jobb vétel.Attól félek egyébként,hogy ezt szépen meg fogják változtatni és nem lesz tierlimites tank a játékban.Ott van a T95E2.Full limites 173 pennel.Ezek normálisak?Okés nyereménytanknak ne nézzük a fogát de ez már a tierlimit elvételének a szele....
-
Van itt vki a [_WDC_] We Don't Care nevű klánból? -
András77 #348445 A pershing-ről tényleg jókat hallani. A leárazáskor megvettem a T20-t, ahogy végzek a T54E1-n, megy át a legénység és folytatom az amcsi med ágat.
Most, hogy jobban gondolkodtam ezen a zerg/lemming dolgon, egy tankot meg lehet említeni, a kv220. Persze, ehhez kell olyan ellenfél is, akik nem tudják, hogy hol kell lőni vagy az RNG miatt nem találják el, de a kv220-al már sokszor megfogtam hatalmas zerg csordákat, 2-2,5e felfogott sebzés mellett, kiszednek nagy nehezen, de olyan brutális vérveszteséget szenvednek közben, hogy elvesztik az esetleges addigi előnyüket és a csatát is. Ha küzdenek velem 2-3 percig és igyekszem úgy helyezkedni, hogy a csapatom tudja lőni őket, ki lehet számolni, milyen súlyos hp veszteséget szenvednek el. Ez a kv220 körben elég jól páncélozott, a hátulját is be lehet forgatni és szenvednek vele, már aki a testét lövi. Közben meg kapják az áldást, ha csak sokára tudnak kiszedni, akkor általában el is vesztik a csatát ebben a helyzetben.
Nincs kiemelkedő sebzés statom vele, mégis 65% WR full egyedül, randomban, mert annyira megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy általában elvesztik a csatát emiatt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 12:58:12 -
TiborTamas #348444 Ha van, akkor megoszthatnád velünk. Szerintem nem csak én lennék kíváncsi egy ilyen hihetetlen eseményre. -
Ez a tank a pershing (a nagy rofot, leszámítva)