banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hááát, az STA-2 a kivétel, bár az egy pontos ágyú, nem egy wz111 féle mordály. Én mondjuk meg nem venném, de az sta-1-n már egész használható volt az az ágyú.

Szerintem ott egyszerűen nem akartak kitalálni egy új ágyút és a stock bűn gyenge főleg tier limit nélkül, a nagy ágyú meg túl jó lenne egy prém tankra, marad a közepes. Eleve a probléma az, hogy a prém tank kredit termeljen, de mellette legénységet is húzni akarok benne. Ha vennék, akkor csak olyant, ami 2 ágat ki tud szolgálni (pl panther 8.8, SP) vagy valami különleges és speciális tulajdonsága van.

Amit vettem eddig aranyért eddig, az a T25 (nagyon jó tank, 2 német med ágat támogat), Matilda IV (nem vagyok elájulva tőle, de nem is rossz, meg olcsó vót és egy csomó ruszki med tankom lesz) meg az E25 (nem kérdés, különleges játékélmény). Illetve a másodaccomon vettem az ingyen aranyból egy churchill 3-t, mert az is7 a cél ott.