banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A pershing-ről tényleg jókat hallani. A leárazáskor megvettem a T20-t, ahogy végzek a T54E1-n, megy át a legénység és folytatom az amcsi med ágat.

Most, hogy jobban gondolkodtam ezen a zerg/lemming dolgon, egy tankot meg lehet említeni, a kv220. Persze, ehhez kell olyan ellenfél is, akik nem tudják, hogy hol kell lőni vagy az RNG miatt nem találják el, de a kv220-al már sokszor megfogtam hatalmas zerg csordákat, 2-2,5e felfogott sebzés mellett, kiszednek nagy nehezen, de olyan brutális vérveszteséget szenvednek közben, hogy elvesztik az esetleges addigi előnyüket és a csatát is. Ha küzdenek velem 2-3 percig és igyekszem úgy helyezkedni, hogy a csapatom tudja lőni őket, ki lehet számolni, milyen súlyos hp veszteséget szenvednek el. Ez a kv220 körben elég jól páncélozott, a hátulját is be lehet forgatni és szenvednek vele, már aki a testét lövi. Közben meg kapják az áldást, ha csak sokára tudnak kiszedni, akkor általában el is vesztik a csatát ebben a helyzetben.

Nincs kiemelkedő sebzés statom vele, mégis 65% WR full egyedül, randomban, mert annyira megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy általában elvesztik a csatát emiatt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 12:58:12