418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Multiturret-szindróma rendszer nélkül a japán nehézharckocsik halálra lesznek ítélve.
    http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/06/japanese-tier-5-heavy-on-supertest.html
  • walert
    Na igen, erre gondoltam azaz nem ugyanaz. megéri kihúzni továbbra is a 6.érzéket ok. Ezt akartam tudni, Mostanában keveset játszottam és nem voltam biztos az újításokban és sokat azt írták az ugyanaz, de tévedtek. Jól láttam a random csatákban. kösz :).
  • yossarianHUN
    Alap = kötelező.
  • walert
    Úgy tudom nincsen 6.érzék alap skill. Az ami felvillan "spotted" felírattal, az hogy te spotoltál valaki, de azt nyílván látod is, de az hogy téged látnak-e csak a 6.sense skillel lehet látni. Tévednék?
  • Sunsetjoy
    Nagyon sokan azt hiszik, hogy ugyanaz a kettő. A spotted badge arra vonatkozik, hogy elsőnek te spottoltál fel valakit (kicsit a fordításokban, kifejezésekben is elveszett a lényeg). Főleg, ha egymást "látjátok meg", akkor a user hiheti azt a spotted badge után "érkező" majrélámpára, hogy ugyanaz miatt történt. Pedig csak egymást vettétek (vagy valaki más, harmadik játékos) észre.

Tehát az első bekezdésedben jól gondolod, más a kettő.
    Nálam is alapskill, de már nem becseréléssel, hanem kezdetektől az az első parancsnoki képesség sok helyen nálam.
  • yossarianHUN
    A T32 fürgébb? Nekem pont az tette be az ajtót annál a gépnél, hogy a mozgékonysága kb. a T34 szintjén van. Ha már az ágyúja fos, és a kupoláját minden harmadik lövéssel beverik, legalább mozgékony legyen. De nem az. Én finoman szólva is középszerű tanknak éreztem.
  • Malachit
    Alap skill továbbra is. Igaz hogy benne van a késleltetés, de megadja az esélyt, hogy belemozdulj a rád célzó játékos lövésébe. Az ilyen kapásból telibe verő és maxot sebző piroska haderő ellen természetesen kevesebbet ér :D
  • walert
    Érdemes még kihúzni a 6.érzéket? Úgy értem, hogy sokan mondták, hogy ezzel a patchel autómatikusan felvillantja, hogy spotted, de az szerintem azt jelzi, hogy te spotoltál meg valakit, nem azt hogy téged látnak-e. Jól tudom?

Azaz a 6.érzék lámpának van extra funkciója továbbra is? Érdemes a küldis ajándékcsajokra feltenni, ha azt akarom egy vadiúj tankon tudjam, hogy látnak-e?
  • ilsalon
    T32 gyorsabban lő, 8 másodpercenként. Kicsit kisebb sziluett. Fürgébb gép. Nyilván a hp meg több a tier miatt. Kisebb a kupola, amit be lehet lőni.
    Nemcsak a tornya pattint sokat, hanem a test is többször pattint, mint a t29-nél. Nálam kevésbé volt modulérzékeny, a t29-nél rengetegszer lőttem/kaptam ammot repesszel.

Egy picit nagyobb átütésű ágyúval, a legjobbnak mondanám. Így csak a legerősebbek között van.
    Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.06.11. 13:10:55
  • ilsalon
    t150-el volt már meg, persze küldin kívül. Kv4-el sokszor. Inkább szerencse függő ez is.
  • okosszöszi26
    apicsába!
    akkor ez csak olyan szívatástank, hogy az M103 előtt szopogasson az ember lókukit?
  • patchaou
    Szerintem jobb a T29. Bár biztos lesz majd aki a fordítottját mondja :) Engem ha megkérdeznek melyik a legjobb, vagy a kedvenc tankom akkor mindig a T29-et mondom :)
  • okosszöszi26
    T32 jobb valamiben, int a T29?

az adataik alapján inkább rosszabb lehet, mint jobb, mert lassabban fordul, lassabban tölt, a top ágyú meg ugyanaz, mint a T29-en
  • patchaou
    Na ugyan miért ne számolná azt, ha toronyról pattan?

Amúgy valóban nem csak bélával lehet, de ha az ember nem a saját accján tolja, akkor csak azokkal tudja csinálni amik a garázsban állnak :) Lehet hogy pár embernek ez itt furcsa, de nem mindenki tart meg majdnem minden tankot. A legtöbb account úgy néz ki, hogy jobbára csak azok vannak meg amik a húzott ágakon a legnagyobbak.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.11. 12:23:01
  • András77
    Az összesítőben kiírta a közel 6e hárított sebzést, úgyhogy szerintem számolja, de tény, hogy nem erre a küldetésre mentem akkor, ezért egészen biztosra nem tudom mondani.

Szerintem számolja, mert a bélával is a lövések kb 3/4-t a toronnyal hárítottam (pattintottam) nem is a testével és megadta a küldetést.

Más, visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light az IM miatt (pár küldetés egyszerűbb kisebb tier-ben) és ott volt a t71 legénységem meg az m103-ból megmaradt egy töltő gyerek, meg is volt a csapat.

Az viszont rohadtul nem tetszik, ahogy elintézték az ágyúját ennek a tanknak. Annyira szór és annyira pontatlan, hogy nem igaz. Menet közben semmit nem talál el. Most venti van fent de mindjárt 100% lesz a legénység és lecserélem függőleges stabilizátorra és a kuplung égetőt is lecserélem sima utazásra, mert ez tényleg borzalom. Futom körben az arty és nem találom el, 50m-ről

Miért kellett ezt ennyire szétcseszniük? Papíron két századot (0.36->0.38) rontottak a pontosságon meg 50%-t a menet közbeni szóráson és tényleg sikerült nekik kiherélni ezt a tankot, ha nem javul a helyzet a stabival meg a skillel, akkor lehet kukázom, de tier6-ban csapnivaló light tankok vannak csak, nem tudom, hogy melyik másikat lehetne használni és erre legalább van legénységem.

Van összehasonlítási alapom, mert első mostani csatám után megkaptam rá a második csillagot is a korábbi eredmények alapján nyilván.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.11. 12:13:03
  • Malachit
    Lehet mással is, de T29-ben még csak nyomorékok ülnek nekem. T32-őt nincs kedvem elővenni valahogy, hiába 5 skill a legények képzettsége. KV4 nincs, mert az famódosulás után jött be és már túlhaladtam. T2 nem annyira kemény sok noob kel hozzá. IS3-nak belőhető a teteje, csak kicsit kell célozni. Ált úgyis az, van, ha akarsz 1 küldetést úgyse fogja adni. Kinai 9-es nehéz volt még torony pattintós, azt szeretem, de akkor meg még nem volt küldetés :/
  • Master91
    T29??? Toronyról ha pattan azt is számolja? szerintem nem
  • kekksz
    Hagyjuk már ezt a "csak VK-val lehet" hülyeséget, kétszerest pont tegnap csináltam meg is3-al, de a háromszoros is meglett volna, mert 4700at pattintottam(asszem 1500 hpja van), haverom tigris 2-vel 5 ezret pattintott szintén tegnap, de tényleg ott a t29, t32, kv4...
  • Malachit
    VK-val se könnyű, pedig csak a 2x-esnél tartok. Állandóan vagy gold spamet kapok, vagy a hülye banda miatt hiába állok ki, hogy lőjenek, mögülem elmenekül a random fedezet és bekerülnek :/ Menekülni meg lehetetlen szint a lassúsága miatt :(

Tegnap is. Direkt kiálltam IS7, T57, meg még pár szutyok elé, hogy meglegyen a küldetés. Kaptam is rendesen, eljutottam 3400+-ig de egyszer csak bekerültek és szétcsaptak (IS7 golddal spammolt, de azt is pattintgattam valamennyire), Nézem mia fax van, hát kedves csapattársak szépen kivonultak mögülem meg oldalról el egy olyan pontig vissza, ahonnan persze xart se tudtak csinálni és szépen hagytak megdögleni. Aztán persze ők is megdöglöttek ilyen 0-1 sebzésekkel. És csináld meg a 2x pattintást. Persze! A meddel a kigyújtást meg megcsináltam a 2. csatában LOL! Ezzel meg szenvedek 2 hónapja, ha van kedvem csinálni, mindig ezt kapom. :/ Állandóan ilyen faxjancsikat kapok magam mellé...
  • Sunsetjoy
    :)

Pedig az csak rövidítés, a kanjō kōgeki-ki rövidítése: kankō (carrier [torpedo] attack plane). Bár érdekesen kapcsolták össze névadásban a Nakajima B5N és a hivatalos Type 97 Carrier Attack Bomber keresztezéssel.
  • András77
    T29-T32 ha nincs arty vagy nem foglalkozik vele simán lehozza. T32-vel volt már 6e pattintásom és majdnem 3e sebzés (2,8). Ha küldetésre mentem volna, akkor nyilván arannyal és úgy meglett volna a 3e is. Szóval a T29 tuti jó a t55a-ig, némi szerencsével és bőséges arannyal meg talán az obj260 is meglehet vele vagy a t32-vel.

Mondjuk egy bélával egyszerűbb és most éppen bent is van a garázsban, úgyhogy csak a küldetés miatt nem vettem vissza a t29-t32-t, de ha nincs béla vagy másik páncélos szörny, akkor egy t29 szerintem a legkisebb tier tank, amivel meg lehet próbálni a 3x pattintást, hull down-ba lerakni és masszívan tornyozni. Finoman mozgatni a tornyot, hogy ne tudják a gyenge pontját könnyen meglőni. Relatív kevés saját hp-ja van (ha azt nézem, hogy akár egy tier9 lövést is könnyedén hárít, ami szépen hízlalja a pattintott lövések összegét), könnyen összepattintja a 3x, a gond csak az előírt sebzéssel lehet.
  • joe662
    Ügyes ellenfelek lehettek
  • Kispest21
    Nekem a Kanko a gyanús :)
  • Sunsetjoy
    Kicsit OFF, de megtaláljátok a kakukktojást? Persze annyira nem kakukktojás, de kitűnik a "tömegből" :D Ráadásul még hibásan is van leírva.

• Userx2
    Én az ST-1-et is bevenném a pattintós tankok sorába. Gondoljatok bele mi van ha top tier, nincsenek bat mobilok, op ruszki 10-es medek és esetleg nincs arty... Még városi pálya sem kell, sőt.
    ST-1 A csatát miattam vesztettük el, de küldi volt lényeg. A legénységi tagokért azt 6-7 küldit illene befejeznem.
  • R3nton
    ja szikla mögött!!! Full kamu volt, hogy oda belőtt, de mind1 is
  • R3nton
    Na 3 csata, 3-ból 3-szor az arty baszott haza. Első csatában rögtön full HP-ról a 261 (Y)
  • lammaer
    Ezt úgy lehet megoldani, hogy acsata kezdetén először kilövöd a saját artikat...:)
  • lammaer
    Ne má, még gagyibb árkád legyen? Mi legyen a következő? A csapattársak át is mehessenek egymáson (mintha szellemtankok lennének), hogy még egyszerűbb legyen a játék?
  • patchaou
    Na csak meglett is-7el :)
  • patchaou
    E100-nak túl sok a hp-ja. IS-nek a tornya baszott jó, de vagy arty csap ki, vagy mögém kerülnek mielőtt összejönne.... is-4 meg csak városban ér valamit, ahol mégkönyebben megkerülnek :/
  • Angelus1991ster
    Cseh tankok: T-40-es prémium tank
    http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/06/czechoslovaks-are-coming.html
  • Angelus1991ster
    E-100 és E-75? papír, jó ha a duplázós 80-90%-a megvan vele:D
  • Maala
    Mákkal, maussal (de ez sem lesz), E100-al, E-75el, IS-7el :P
  • patchaou
    Vicc az egész. Béla nélkül hogy pattintsam a hp háromszorosát??????
  • Angelus1991ster
    Ezt az egész csapatsebzéses dolgot kivehetnék. Ne lehessen sebezni a csapattársat. WT-ben megoldották. Maximum akkor ha elé megy a kedveske, vagy ütközés és lelökés van.. Senkinek nem éri meg.
  • Simulacrum
    2-3 órás ban, ha saját csapattársat sebzel artyval. Ez a javaslatom a WG felé. Ugyanis ez nem olyan, mintha tankkal tennéd és bejönnek véletlenül eléd. Ez full direkt dolog. Ha bevezetik veszek egy kis aranyat, nehogy azt mondják ingyen kérem.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.06.10. 22:00:25
  • Lorder
    Élveztem hogy top tier vagyok :D bár a csapat sajnos ezen a szinten főleg paradicsomkonzervre emlékeztet :) annyi a gáz vele hogy az elsődleges a +2tier heavy, lehet hogy szakaszba kellene lennem 8asokkal :) mondjuk cromwell 10esek között nem túl power :D Még azt is eltudom képzelni, hogy a másik 2 szakasztársamat másik mapra rakja én meg megint toptier leszek :D
  • Angelus1991ster
    Direkt csináld meg csak az elsődlegest és simán csak top tier leszel:D érdekes , hogy ha manipulálva is van a játék akkor is csak negatív a hatása. Ha pedig beadja amik kellenek, akkor meg gyomorideggel vadászhatsz a célpontokra.

HT-15, SPG-15 és TD-15 küldetése korrektebb, azok legalább a jobb teljesítményre, nem a vadászgatásra késztetnek.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.10. 21:52:07
  • Lorder
    Megint jót mosolyogtam ezen a "NEM" manipulált játékon :D Cromwellel sokszor megszívom a +2 tier kiosztást (nekem még új tank, nem sikerült egyből ráérezni ezért számomra ez még nehéz :) ) Ma bekapcsoltam a lőjj ki +2 Tierrel nagyobb szintű heavy-t. 6meccsből 6x egymást követően toptier voltam :D még csak 7es tankok se voltak. Beszarás :D előtte meg 20ból talán 1x voltam onlytoptier ;)