A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356195 T29-T32 ha nincs arty vagy nem foglalkozik vele simán lehozza. T32-vel volt már 6e pattintásom és majdnem 3e sebzés (2,8). Ha küldetésre mentem volna, akkor nyilván arannyal és úgy meglett volna a 3e is. Szóval a T29 tuti jó a t55a-ig, némi szerencsével és bőséges arannyal meg talán az obj260 is meglehet vele vagy a t32-vel.
Mondjuk egy bélával egyszerűbb és most éppen bent is van a garázsban, úgyhogy csak a küldetés miatt nem vettem vissza a t29-t32-t, de ha nincs béla vagy másik páncélos szörny, akkor egy t29 szerintem a legkisebb tier tank, amivel meg lehet próbálni a 3x pattintást, hull down-ba lerakni és masszívan tornyozni. Finoman mozgatni a tornyot, hogy ne tudják a gyenge pontját könnyen meglőni. Relatív kevés saját hp-ja van (ha azt nézem, hogy akár egy tier9 lövést is könnyedén hárít, ami szépen hízlalja a pattintott lövések összegét), könnyen összepattintja a 3x, a gond csak az előírt sebzéssel lehet.