A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malachit #356197 VK-val se könnyű, pedig csak a 2x-esnél tartok. Állandóan vagy gold spamet kapok, vagy a hülye banda miatt hiába állok ki, hogy lőjenek, mögülem elmenekül a random fedezet és bekerülnek :/ Menekülni meg lehetetlen szint a lassúsága miatt :(
Tegnap is. Direkt kiálltam IS7, T57, meg még pár szutyok elé, hogy meglegyen a küldetés. Kaptam is rendesen, eljutottam 3400+-ig de egyszer csak bekerültek és szétcsaptak (IS7 golddal spammolt, de azt is pattintgattam valamennyire), Nézem mia fax van, hát kedves csapattársak szépen kivonultak mögülem meg oldalról el egy olyan pontig vissza, ahonnan persze xart se tudtak csinálni és szépen hagytak megdögleni. Aztán persze ők is megdöglöttek ilyen 0-1 sebzésekkel. És csináld meg a 2x pattintást. Persze! A meddel a kigyújtást meg megcsináltam a 2. csatában LOL! Ezzel meg szenvedek 2 hónapja, ha van kedvem csinálni, mindig ezt kapom. :/ Állandóan ilyen faxjancsikat kapok magam mellé...