banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az összesítőben kiírta a közel 6e hárított sebzést, úgyhogy szerintem számolja, de tény, hogy nem erre a küldetésre mentem akkor, ezért egészen biztosra nem tudom mondani.

Szerintem számolja, mert a bélával is a lövések kb 3/4-t a toronnyal hárítottam (pattintottam) nem is a testével és megadta a küldetést.

Más, visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light az IM miatt (pár küldetés egyszerűbb kisebb tier-ben) és ott volt a t71 legénységem meg az m103-ból megmaradt egy töltő gyerek, meg is volt a csapat.

Az viszont rohadtul nem tetszik, ahogy elintézték az ágyúját ennek a tanknak. Annyira szór és annyira pontatlan, hogy nem igaz. Menet közben semmit nem talál el. Most venti van fent de mindjárt 100% lesz a legénység és lecserélem függőleges stabilizátorra és a kuplung égetőt is lecserélem sima utazásra, mert ez tényleg borzalom. Futom körben az arty és nem találom el, 50m-ről

Miért kellett ezt ennyire szétcseszniük? Papíron két századot (0.36->0.38) rontottak a pontosságon meg 50%-t a menet közbeni szóráson és tényleg sikerült nekik kiherélni ezt a tankot, ha nem javul a helyzet a stabival meg a skillel, akkor lehet kukázom, de tier6-ban csapnivaló light tankok vannak csak, nem tudom, hogy melyik másikat lehetne használni és erre legalább van legénységem.

Van összehasonlítási alapom, mert első mostani csatám után megkaptam rá a második csillagot is a korábbi eredmények alapján nyilván.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.11. 12:13:03