418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    hülyeség a mi szempontunkból, viszont WG szempontból meg teljesen érthető, most mocskos mód fog tejelni a nép, a sok goldammo miatt.
    Most jut eszembe, majd a sok sírás után, olyan fél év múlva kb. (mikor mocskos mód megszedték magukat) szépen behozzák majd az AW mintájára h a gold kevesebb dmg-t ad (ezzel nerfelve a goldot) v majd limitálják a csatába vihető gold számát/esetleg drágább lesz kreditben. De majd biztos tenni fognak ellene vmit, pen-t biztos nem fognak csökkenteni, hiszen kell h a nép vegye azért, de a sok sírós száját majd be kell vmivel tömni, idővel....:D
  • AlucardHuN
    Mondom én hogy az a 250-240 valamennyi lenne az ideális, talán a Batnak legyen csak 230 körül

De ez a hülyeség netovábbja.
  • bornofakone
    Na pont ez hiányzott....a gold ammóhoz alig/nem nyúltak....vicc.
    Jpz-ben ülve már most is sokan golddal nyomultak, most h "csak" 280 körüli az átütés, 90% gold-al fog nyomulni mert gyengék....
    Tetves ruszki medekben, még a smurf és az unikum játékosok nagy része is (hát még a zöld és sárga játékosok) eddig is spammolták a goldot, mert az annyira skill. Most aztán 230-s pennel még jobban csak gold spam lesz. Nem az szívja meg aki light és med tankokban fog ülni, azok hozzá vannak szokva ahhoz hogy átlövik őket, hanem olyan tankok amelyek lassúak és szar a rof-juk. Már most is idegesít ahogy serceg a páncélom pedig csak 1 tetves m103-t viszek be a játékba (de a t62a folyamat spammol), mi lesz később....
    Értem én h a 270 pen-t lentebb kellett venni, 250-t mondtam volna medeknek, h az optimal. Kecske is jól lakik, káposzta is megmarad. De 230-s pennel (én el fogok lenni), de a játékosok 90%-nak goldspam lesz.
    TD-knél az AP 300-s pent ha leveszik 280-ra oké, de ha hagyták volna se lett volna semmi gond, ők vannak ilyen szinten a "pen-lánc csúcsán", viszont akkor goldot én pl. teljesen elvettem volna tőlük, 300 pen-t kapsz, de nincs goldod, kész.Na mind1, kell a gód, kell a péééz.
    Heavy-k....1 picit érvényesült volna a páncélzatuk, de bódi gusztiék miatt arányaiban rosszabb lesz nekik a köv. peccsben, mint most.
    Artyk viszont csak profitálnak az egészből, többet fognak szórakozni a heavy-k, medek és még a td-k is, így több falat jut az artyknak a sok "sztésönöri" jármű miatt.

Hát serbéknek mocskos nagy bevételük lesz az elkövetkező pár hónapban, és rengeteg sírással kell majd szembesülniük :D
    De szerencséjükre a sok pénzből, telik majd vodkára és kurvákra, amivel ki lehet bírni ezt a feszített munkatempót és a sok sírást :D
  • Frequency
    Kutyátok :D
  • Gyuszopapa
    Már lassan nem merek HT-ban ülni főleg nem az egyetlen 10-es HT-ba az IS-4-be.Az utóbbi 10-15 csatámban csak az artyk basztattak egyfolytában tele van a fa.zom.Pedig nagyon tetszene mert igazából HT tankokkal szeretek játszani,most minden szar hulladékkal játszom pedig nem is szeretem őket.
  • Maala
    Azért a fórumos sírás napi rutinja még benned van, de már csak napi max 5 hsz a napi 10 helyett. Még 1 év, és teljesen leszoksz róla, csak így tovább! :)
  • FosTalicskaa
    Szerintem a keményvonalas heavy tank kedvelőket már rég elüldözték az artistákkal és a szupertűzerővel rendelkező szuperláthatatlan, szuperlövedékelnyelő szuperpáncélú lightokkal... Elnézve az utóbbi idők fejlesztéseit, az artisoknak fejlesztik már csak a játékot. Gondolom, így hogy a medek lassabban fogják ledarálni a frontvonalat, így ezzel is +1-2 lövéssel több idejük marad idegesíteni a népeket. :)

Olyan vicces, már régóta abbahagytam ezt a játékot, mert már távolról sem volt szórakoztató a végefelé, inkább csak a több év napi rutinjának kellett kikopnia még és azért lépkedtem be 1-2 csatára, míg végül ez is abbamaradt, de még így ennyi idő elteltével is ugyanazok az arcok panaszkodnak ugyanarra a problémára, kiegészülve most már újakkal is ahogy elnézem. Ha ennyire idegesít minek játszotok vele? Annyi jó játék van, de nektek ez az idegesítő bughalmaz kell, miért? :D
  • besti
    Azért nem minden ilyen egyszerű, fekete vagy fehér. Én régóta és folyamatosan prémiummal játszom, van 1-2 prémium tankom is. Eddig a tier X és főleg a medek voltak a kedvenceim, ezek után (a teszt első benyomásai alapján) nem biztos hogy lesz kedvem velük játszani. Kérdés, hány hozzám hasonlót veszítenek és mennyit nyernek a kemény heavy/TD kedvelők közül (meg persze az artistáknak sem hátrány, ha nem lesz annyi med).
  • lammaer
    "bevételeiket próbálják maximalizálni, minden más le van sz.rva."

Ha azokkal az eszközökkel amiket most alkalmaznak ez tényleg elérhető akkor ez van. Ezért se nem szemetek, se nem hülyék, hanem pont jól csinálják.
    Érted, ha én dolgoznék BÁRMIN és választanom kéne hogy:

A. Kevesebbet keresek de azzal a tudattal hogy egy számomra ismeretlen egyénekből álló csoport az SG.hu-n boldogabb
    B. Többet keresek miközben a tömeg csendben elvan

Akkor alapból a B-t választanám. De sztem te is. Se gonosz nem vagyok, se hülye nem vagyok (és nem azért mert a mediamarktban vásárlok) ettől.

Hülyék akkor lennének, ha olyan dolgokat csinálnának amitől csökkenne a bevételük.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.19. 14:22:57
  • Kryon
    T8-nak áldás lesz ez a nerf, t10-nek (főképp medeknek) átok. Értem én a medes sírást, de az igazság másik oldala, hogy t8-asok páncélja most semmit se ér 10-esek ellen. A top tiert külön kéne választani a többitől és akkor maradhatna minden ahogy volt.
  • Nazarov77
    ISU-122S-t sunyin becsúsztatták csöndben a prémium shopba, ha valakit érdekel.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.19. 13:55:50
  • voivod32
    Ez ugyan nem WOT-téma, de két idegroham között, ezt érdemes meghallgatni! :D

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.19. 13:48:00
  • voivod32
    No comment:
  • András77
    A WG célja egyre nyilvánvalóbban elvált a játék minőségétől, már nem érdekli őket, hogy jókat játszol-e. Őket csak az egységsugarú, egyre duzzadó tömeg kiszolgálása érdekli, ami által a bevételeiket próbálják maximalizálni, minden más le van sz.rva.

Az örökké óbégató vérpisták most azt akarták, hogy a csúnya medek ne szedjék ki őket, amikor E100-al akarják a csatateret uralni és megadja nekik a WG, a mocsok med tankot nerfelik. Kevés noob játszik nagy tier med-el, egyszóval tiszta haszon nerfelni őket. Ha mégis játszik, akkor majd arannyal megoldja okosban a helyzetet, ami áttételesen szintén a WG-nek jó, mert ha nagy a csaták kredit igénye, akkor jön a prém fiók vásárlás, prém tank vagy a bajnok csomag x millió kredittel.

Ezeket már jól láthatóan csak ez érdekli.

A domination móddal egyenesen új szintre emelik az agyatlan játékot, ha kilövik az idiótát a rush közben, majd bejön egy új tankkal, mit fogja érdekelni.

Utóbbi 10 csatám, 2-3-4:15 és viszont, totál unalmas, buta primitív játék mindkét csapat részéről. Ha nem lenne még prém fiókom pár napig, akkor hagynám is acsába, egypár kört mennék pár tankkal és kész. Azt viszont nem tudom, mikor lesz újra prémem, úgyhogy gyűjtenem kell a kreditet sajnos.

Sok szórakozást nyújtott ez a játék régen, hova a csába lett minden? A sok szemét nerf után, alig van használható tank, a mocsok artykat meg buffolják sunyiban és újra b.sszák szét a játékot, egyik csatámban vakon! kiszed a tier10 tank full hp-ról és akkor ő a hős. Az arany lőszer tenger mellett már nincs páncél, a mostani átütés nerf meg csak tovább fogja erősíteni az arany használatot.

Sajnos, attól tartok, hogy ez a játék kész teljesen, elment és végérvényesen egy teljesen igénytelen, unalmas játékmenet lett a meghatározó. Naponta (hetene?) egy érdekes és izgalmas csatával, máskülönben meg unalmas, márpedig ha valami unalmas, azt nem szabad erőltetni, semmiképpen.
  • AlucardHuN
    Túlzottan is túlzásba estek. Ráadásul lassan a nemzetekre jellemző dolgok is eltűnnek. Pl: Britek, pontos löveg, nagy átütés, kis sebzés. Nah Centurion meg az FV ezt megszívta. És ezeknek Asszem Hesh a prémje, az meg nem üt át nagyobbat. A gold lőszert high tierben pont hogy alig basztatták.

Oroszoknak legalább marad a brutál rof (fujj). De kína... a Wz, meg 121 lövege nem olyan pontos mint az oroszoké, szóval ők i szopiznak. Arról nem is beszélve hogy a WZ 111 130-asa is nerfelve lett. Kb használhatatlan a heavy ágxD

T32 buff oké, VK A buff barátságos. T 44 buff, hát nekem jó lesz, de legalább annyi specialitása volt a T34-2-nek hogy jobb az átütése meg a torony jobb. Na mostmár szinte mindenben jobb az orosz (bár sokan messze jobban szerették eddig is). T69 buff, nekem megint csa jó lesz, még veszélyesebb lett. E 100, tetszik.

Bezzeg az artyk röhögnek a legjobban, ma is kicsapott egy szarházi full HP-ról, nembaj, majd vigyorognak hogy: "nézd a buzi heavy-ket, de örülnek, csak azt felejtették el hogy mi maradtunk úgy ahogy."

Az egész arról szól hogy vegyél goldot.
  • besti
    Egyébként orosz meddel még oldalról sem lehet sebezni, eltér kicsit is 90 foktól, mér pattan, nyelődik a lövés. A baj eddig sem az alap apcr átütéssel volt, mert eddig sem ment át szemből célzás nélkül, hanem a HEAT spemmel. Ezzel az nerffel azt nem oldják meg, sőt...
  • técs
    Tul képpen 2 napja tier7-8 szinten nem találkoztam olyan játékossal, akinek a wn8-a 800 fölött lenne.
  • besti
    Próbáld csak ki mondjuk a Leo-t. Nem egy flenkelő bajnok, kíváncsi vagyok mire jutsz vele. Rengeteg a fogalmatlan top heavy tank a játékban (IS7, E100 siemka playerek hada ugye) - eddig tudtad őket kompenzálni valamennyire meddel, ha kellett f2f az enemy heavyk ellen. Most úgy érzem ennek vége.
  • András77
    Volt arty nerf, td nerf, szórás nerf stb stb meg a folyamatos reszelgetések. Az a gondjuk ezeknek, hogy amelyik tank egy kicsit is kilóg, azt azonnal nerfelik és a vége az, hogy használhatatlan sz.r lesz az összes.

A t25 legényeit kikölcsönöztem a nehéz ágra, még jóval a szórás nerf előtt de végeztem a fejlesztéssel ott és most visszaraktam. Hát basszus, ez eddig se volt persze egy hűde pontos ágyú, de most már menet közben semmit nem lehet eltalálni vele hála a szórás nerfnek. Elég nagy a forduló köre, de azért nem óriási a távolság, futom körbe az álló/forduló artyt és egy lövésem sem talál autoaim mellett, tehát nem kézzel céloztam.

Szóval a flank is érdekes lesz egyébként, mert a szórás miatt tényleg csak közvetlen közelről lehet eltalálni a célt.

Visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light a küldetésekhez, de basszus ezt is kiherélték a nerfekkel, egy használhatatlan sz.r lett belőle, semmit nem talál el mozgás közben.

vovoid32: a sok debil kölyök, alsós nyomul a tankokban. A napi duplákat leveszem meg elhasználok 1-2 "reserve"-t és ennyi, hagyom a p.csába a játékot utána arra a napra, egyszerűen nincsenek érdekes csaták. Napok telnek el úgy, hogy egy szoros csata nincsen, de a másik, hogy tényleg a sok idiótának fogalma nincs hova kéne menni és mindig ezek a böszme helyzetek, hogy a csapat 90% egy helyen tülekszik. Amikor azt gondoljuk, nincsen lejjebb, mindig meg tudják cáfolni. Még maradt 10 nap prémem, ha az lement, akkor meg kiválasztok 4-5 tankot, azzal leveszem a napi duplát és többet elő sem veszem arra a napra a WoT-t, ezzel a mostani nyári játékos állománnyal egyszerűen ez nem játék, hanem szenvedés.

suba: próbáltál már flankolni vagy csak hallottad valahol. hogy lehet ilyent is? szerintem csak hallottad, különben nem dobnád be, mint csodaszert és csoda megoldást.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.19. 12:41:45
  • suba53
    Van E50M, meg Leo1.
    Ezeknek az alap lőszerét is nerfelték. Lehet, hogy ezután stílust kell finomítani, és nem szemből nekimenni a T-10 nehezeknek.
    Úgy is azért sírtak sokan, hogy a med falkák ellen nincs esély. Most egy kicsit redukálódik ez a helyzet.
  • besti
    Játszottál tier X-es meddel? Gyakorlatilag használhatatlanok lettek. Szemből nem üti át még gyenge ponton se a X-es heavy-ket - flankelni pedig a mai cső- és városi pályákon tudjuk mennyire lehet. Szokás szerint átestek a ló túloldalára. Egyébként átütés nerf tesztre miért engednek be artikat? Próbálgatnám mit lehet és hogy, erre oldalanként 3-5 arti...
  • voivod32
    Oké, hogy nyári szünet van, de miakurvaisten ez?! És nonstop!
  • lammaer
    Pedig tök logikus, ahogy húzódik el a háború a németek egyre gyengébb minőségű nyersanyagokat használnak, igy a tankok is gyengéppek lesznek. Ezek a Lővék már ersatz kategóriájúak, acélpáncélzat helyett préselt papírból készülnek.
  • suba53
    Nem tartom nagyon vészesnek a módosításokat.
    Sőt sok helyen a régóta gyengének tartott átütéseket még növelik is.
    A legtöbb pen redukálás a gold lőszerekre vonatkozik. Így akik eddig a gold használat miatt sírtak, most mosolyoghatnak.
    Aztán van alaplőszerre is redukálás. Ez egy béka, amit le kell nyelni, mást úgy sem tehetünk.
  • campernoob
    Az hogy ez a WOt-os csapat az aki a legsilányabb munkát adja ki a kezéből (még a WG-n belül is), az nem újdonság. Bár ezt az új feature-t: hogy töltsük be ugyan azt a pályát időnként 1 perccel (!) hosszabb idő alatt, ezt lehet, hogy a hajós játék fejlesztőitől lesték el. Szóval fejlődik a WOT csak időnként visszafelé, biztos ők is ismerik a mondást, hogy: lépj hátra egyet, hogy nagyobbat tudj előre ugrani.
  • suba53
    Van valami előzetes arról, hogy mik lesznek az elkövetkező Top of the Tree ágak?

Régebben lehetett előre kalkulálni, készülni rá.
  • patchaou
    Látom sikerült megfogni a lényeget. :)
  • campernoob
    Szerintem feleslegesen izgulsz rá a Löwékre felgyújtás miatt. Az elmúlt évben a Löwék már nem olyan könnyen gyulladnak, vagy legalábbis a sajátom bizonyosan nem, pláne nem tankok lövéseitől, ellenben az SPG lövések (HE) előszeretettel gyújtogatják. Régen valahogy sima tankkal is könnyebb volt, emlékszem még olyan esetre, amikor az ellen Löwéjét T69-el egy táron belül az egymást követő két lövéssel gyújtottam, de ez már a múlt.
  • ilsalon
    Az előző sebzések gazdája nem volt látható és amikor bekaptad a t57-től, akkor egybe adta be a damagepanel. Gyakori hiba, csak ritkán veszed észre.
  • Userx2
    Jó lesz az. Tegnap teszteltem az FV medet hull downban. 2660-at pattintottam vele, mìg ki nem b***ott egy mocskos tetű T92.
    Havyknek akartak kedvezni, de számukra érdektelen a változás, mert rendes esetben egymással küzdenek. T10-es havyvel ezután se lesz nagy buli.
  • AlucardHuN
    Ha igazságos akarok lenni akkor a medek átütésének kb 240-250 körül kéne lenni, ez a 232 ami most egy csomónak lesz egyesekben még több goldot fog eredményezni. Volt hogy felbaszott mikor a T62 az E75 toronyfrontját átcsapta de ez túlzás.
  • AlucardHuN
    Viszont ami tényleg botrányos az t9-es WZ 111. Alapból irtó gyenge az LFP, azért az UFP se egy nagy "wasistdas", tornyon szép weakspotok, erre az amúgysem kiemelkedő átütését lenerfelik 234-2-re? Oké, szépen sebez, de azért nem annyira "OP" cucc...
  • AlucardHuN
    Na igen, azon én is lestem. Nemhiába örök tagja a garázsnak:D A t32 meg ami fölötte van annyira nem hiányzik. Mondjuk az is szimpatikus hogy a VK Aladárt is megszánták. Meg az E100, legalább nem kell sznvednem annyira az IS 7 ellen.

De a kínaiakon ki vagyok akadva. Mert a 121-nél volt írva hogy az átütés 235 lesz...
  • patchaou
    Lehet hogy nevetséges, de tényleg ezt csinálja.
  • yossarianHUN
    Bezony, a WG már hárdveres szinten is beférkőzött a felhasználók mindennapjaiba, és egyénileg akadályozza az IM-ek teljesítését Komolyan ezen a fórumon nevetem a legjobbakat nap mint nap.
  • patchaou
    Tök véletlen az is, hogy pont egy olyan mapon tölt be kurva lassan a játék amin volna esély a küldire? Esetleg az is véletlen hogy a kigyújtós küldinél teljesen megáll a betöltés és feladatkezelőből kell bezárni a játékot ha kettőnél több löwe van az elennél?
  • Myke28
    Mókás ez a teszt :)
    Minden tank még a prémek is ,összes emberke minden képesség maxon, felszerelések 100 pénzbe fájnak.
    Aki próbálgatni akar az most guruljon ,igaz nagyon durva a játékos felhozatal :P
  • R3nton
    És Indiana Jones vagy Lara Croft segített nekik megszerezni a szükséges rajzokat? Biztos valami titkos kincses szigeten voltak elrejtve.
  • András77
    Redshire az egyik legjobb pálya LT-9-re, 10 spotolt ellenfél mielőtt ők spotoltak engem. Csak be kell surranni a spot bokorba és kész. Igaz a félkegyelmű csapatom miatt csak 3e spot sebzésig jutottam, de most nem az volt a cél.

• Userx2
    "A fejlesztők jelenleg az FV4202 cseréjén dolgoznak (Action X Centurion-ra).Az új tankról végül sikerült megszereznie a WG-nek a szükséges rajzokat. Valószínűleg a mostani FV tulajoknak lesz egy "ingyen" FV4202-je (valahogy egy küldetéshez kötik majd)."

Blablabla
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.06.18. 22:36:59