A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #356574 Na pont ez hiányzott....a gold ammóhoz alig/nem nyúltak....vicc.
Jpz-ben ülve már most is sokan golddal nyomultak, most h "csak" 280 körüli az átütés, 90% gold-al fog nyomulni mert gyengék....
Tetves ruszki medekben, még a smurf és az unikum játékosok nagy része is (hát még a zöld és sárga játékosok) eddig is spammolták a goldot, mert az annyira skill. Most aztán 230-s pennel még jobban csak gold spam lesz. Nem az szívja meg aki light és med tankokban fog ülni, azok hozzá vannak szokva ahhoz hogy átlövik őket, hanem olyan tankok amelyek lassúak és szar a rof-juk. Már most is idegesít ahogy serceg a páncélom pedig csak 1 tetves m103-t viszek be a játékba (de a t62a folyamat spammol), mi lesz később....
Értem én h a 270 pen-t lentebb kellett venni, 250-t mondtam volna medeknek, h az optimal. Kecske is jól lakik, káposzta is megmarad. De 230-s pennel (én el fogok lenni), de a játékosok 90%-nak goldspam lesz.
TD-knél az AP 300-s pent ha leveszik 280-ra oké, de ha hagyták volna se lett volna semmi gond, ők vannak ilyen szinten a "pen-lánc csúcsán", viszont akkor goldot én pl. teljesen elvettem volna tőlük, 300 pen-t kapsz, de nincs goldod, kész.Na mind1, kell a gód, kell a péééz.
Heavy-k....1 picit érvényesült volna a páncélzatuk, de bódi gusztiék miatt arányaiban rosszabb lesz nekik a köv. peccsben, mint most.
Artyk viszont csak profitálnak az egészből, többet fognak szórakozni a heavy-k, medek és még a td-k is, így több falat jut az artyknak a sok "sztésönöri" jármű miatt.
Hát serbéknek mocskos nagy bevételük lesz az elkövetkező pár hónapban, és rengeteg sírással kell majd szembesülniük :D
De szerencséjükre a sok pénzből, telik majd vodkára és kurvákra, amivel ki lehet bírni ezt a feszített munkatempót és a sok sírást :D