banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Szerintem a keményvonalas heavy tank kedvelőket már rég elüldözték az artistákkal és a szupertűzerővel rendelkező szuperláthatatlan, szuperlövedékelnyelő szuperpáncélú lightokkal... Elnézve az utóbbi idők fejlesztéseit, az artisoknak fejlesztik már csak a játékot. Gondolom, így hogy a medek lassabban fogják ledarálni a frontvonalat, így ezzel is +1-2 lövéssel több idejük marad idegesíteni a népeket. :)

Olyan vicces, már régóta abbahagytam ezt a játékot, mert már távolról sem volt szórakoztató a végefelé, inkább csak a több év napi rutinjának kellett kikopnia még és azért lépkedtem be 1-2 csatára, míg végül ez is abbamaradt, de még így ennyi idő elteltével is ugyanazok az arcok panaszkodnak ugyanarra a problémára, kiegészülve most már újakkal is ahogy elnézem. Ha ennyire idegesít minek játszotok vele? Annyi jó játék van, de nektek ez az idegesítő bughalmaz kell, miért? :D