A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356558 Volt arty nerf, td nerf, szórás nerf stb stb meg a folyamatos reszelgetések. Az a gondjuk ezeknek, hogy amelyik tank egy kicsit is kilóg, azt azonnal nerfelik és a vége az, hogy használhatatlan sz.r lesz az összes.
A t25 legényeit kikölcsönöztem a nehéz ágra, még jóval a szórás nerf előtt de végeztem a fejlesztéssel ott és most visszaraktam. Hát basszus, ez eddig se volt persze egy hűde pontos ágyú, de most már menet közben semmit nem lehet eltalálni vele hála a szórás nerfnek. Elég nagy a forduló köre, de azért nem óriási a távolság, futom körbe az álló/forduló artyt és egy lövésem sem talál autoaim mellett, tehát nem kézzel céloztam.
Szóval a flank is érdekes lesz egyébként, mert a szórás miatt tényleg csak közvetlen közelről lehet eltalálni a célt.
Visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light a küldetésekhez, de basszus ezt is kiherélték a nerfekkel, egy használhatatlan sz.r lett belőle, semmit nem talál el mozgás közben.
vovoid32: a sok debil kölyök, alsós nyomul a tankokban. A napi duplákat leveszem meg elhasználok 1-2 "reserve"-t és ennyi, hagyom a p.csába a játékot utána arra a napra, egyszerűen nincsenek érdekes csaták. Napok telnek el úgy, hogy egy szoros csata nincsen, de a másik, hogy tényleg a sok idiótának fogalma nincs hova kéne menni és mindig ezek a böszme helyzetek, hogy a csapat 90% egy helyen tülekszik. Amikor azt gondoljuk, nincsen lejjebb, mindig meg tudják cáfolni. Még maradt 10 nap prémem, ha az lement, akkor meg kiválasztok 4-5 tankot, azzal leveszem a napi duplát és többet elő sem veszem arra a napra a WoT-t, ezzel a mostani nyári játékos állománnyal egyszerűen ez nem játék, hanem szenvedés.
suba: próbáltál már flankolni vagy csak hallottad valahol. hogy lehet ilyent is? szerintem csak hallottad, különben nem dobnád be, mint csodaszert és csoda megoldást.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.19. 12:41:45