418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Spotolsz 2500-öt, ebből a szakaszod sebez 2000-et, és megvan mind a két pont.
  • TuskoMobile

felraktam az xvm cheatet bár becsapós egyedül a piros játékosok tuti fragek azokból 3-at is lehet gyűjteni ha nem csak a kevés csata miatt van
    de a sárga és naracs becsapós van amelyik jobban játszik mint bárki a pályán úgy használja a tankot ahogy kell pl:e75 sarkon befordítva szépen
    szerintem csak nem használnak goldot ahogy én sem. Szépen csökken is az effim miatta folyamatosan még beérem őket
  • patchaou
    Ugyanmár, xvm nélkül is látszik az első perc után hogy mennyi értelmi fogyatékos van a csapatban.
  • Sherman0070
    Ha még senki sem írta: Kijött a 9.9 teszt szeró
  • András77
    Az LT-13-t segítsen vki értelmezni.
    "• Spot enemy vehicles and enable your allies to cause at least 2,500 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
    • Cause at least 2,000 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
    • Can be completed either on your own or as part of a Platoon consisting of your light tank and any other vehicles."

Az első mondat érdekel leginkább, hogy akkor most nekem egyedül kell spotolnom 2500-t vagy ha szakasz van, akkor összeadódik, de ha összeadódik, akkor miért a sebzés miért nem a szakasztárs spotja? Ha jól értem, akkor spotolnom kell 2500-t és kész, az meg mindegy, hogy ki lövi, csapattag vagy szakasztag, csak nem értem, hogy miért írják ki külön, hogy a szakasz sebzése beleszámít.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.25. 20:43:31
  • vasasgabri
    Ez egy nagyon korrekt leírás volt a wot lényegéről. Remélem, sokan így álnak hozzá mint te. Ha nem találták volna ki az xvm-et fele idegesség nem volna. Egyébként már több sráctól hallottam mióta nem használ xvm-et sokkal jobban élvezi a játékot.
  • TuskoMobile
    us szervert és reklám kampányt szerintem nem bírták még kitermelni belőle szóval tuti hogy más szerók bevételéből finanszírozzák csak nem érteni miért kell ha -minuszos bár a röpcsis se jött be nekik mégis erőltetik
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.25. 20:26:07
  • Master91
    azigen
  • Angelus1991ster
    Az olyan szintem borzalom volt, hogy az elején feladtam.Egy tier 5-ös cammogó erőd ennyit nem ér meg.
    A45 eléggé napi ottrohadósnak tűník. Bízom abban, hogy ide is kiírják.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 20:18:25
  • walert
    bocs, de te mindíg tudsz válaszolni a kérdéseimre. Hadd kérdezzem már meg hogy Domination mordól mit lehet tudni ? Meddig lesz ? Igaz hogy julis 1-ével megszűnik ? Azt is hallani, hogy lesz helyette más tankokkal, amiket mi viszünk Domination mod és ugyanúgy lehet olcsó kredittel húzni a legénységet. Ez igaz? Vagy nem szűnik meg ezekkel a tankokkal?
  • walert
    Most jön az, hogy akinek már van TOG-ja és nem adta el, megkapja az árát aranyban, de egy hét múlva a WG visszaveszi azt amit azon vett
  • DasIsFuck
    hohó, én még a kv-220-as kínlódást is megcsináltam, szerintem a napi 14.5 ezres spot gyüjtögetéstől kiakasztóbb grind misszió még nem volt:D
  • lexlutor
    van akinek semmi nem jo!! :DDD

mondjuk arra kivancsi leszek, az akinek megvan, az igy jart kategoria vagy?
  • Nazarov77
    Nem mert ősszel megszereztem az aktív játékosbázis legalább 70%ával együtt :D
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 19:42:41
  • yossarianHUN
    Ez aranyos, de ez egy játék, nem agysebészet, épp ezért nem kell rá felkészülve lenni. Az első számú célja a szórakoztatás, igen, a 7 éves gyerek szórakoztatása is, és akármennyire is fel vagyunk háborodva mi WoT arisztokraták, nem mi vagyunk a többség, hanem a víkend-, koca-, casual-, hívdahogyakarod játékosok. Az, hogy mi ezt magasabb szinten, kvázi sportként űzzük, nem jelenti azt, hogy a nagy többségnek hozzánk kell alkalmazkodnia, mivel a WoT-nak, lévén egy játék (JÁTÉK), az elvárások nélküli szórakoztatás a célja, ezáltal nem nyáladzó paradicsompistike a deviáns, hanem mi, akik komoly "sportnak" vesszük azt, ami nem komoly sport, miközben nyáladzó paradicsompistike nyáladzik és paradicsomkodik, de közben legalább élvezi.

Igen, én is ideges vagyok ha elmegy a csapaton a csata, én is dühöngök, ha egy csapattársam akadályozása, inkompetenciája, satöbbije miatt szívok, de feldolgozom, mivel ez egy játék, a maga hullámvölgyeivel és hullámhegyeivel együtt. Visszasírom a zárt bétás időket, mikor még totál fogalmam nem volt a játékról, és KV-3-mal seggel előre ugrottam neki a Mausoknak, és közben rohadtul élveztem, mert akkor még játék volt a játék. Most már sajnos nem az, az ember megismerte, kiismerte, elsajátította a játékot az évek során, megjött persze az igény is a teljesítményre, az elvárások önmagunkkal szemben, a belső motiváció, anyámkínja, így már soha nem fogunk (én legalábbis) visítva röhögő hatévesként tapicskolni a virtuális homokozóban, ez tény. Ehelyett van már kék meg lila statunk, véennyolcunk, effink, e-pöcsünk, meg százhatvenhét tankunk a garázsban. Itt teszem hozzá, azért szerintem mindenki nézzen kicsit magába, és gondolkozzon el, mikor élvezte jobban a WoT-ot, akkor, mikor mint ifjú duhaj paradicsompista elkezdett játszani, vagy most, a kék-lila stattal, véennyolccal, e-pöccsel, százhatvanhét tankkal, meg a folyamatos idegrángással, hogy jajj nem lett meg az IM, nem lett meg a CW, nem lett meg a csata.

Na de hogy egyik szavam másikba ne öltsem, lehet ezt a játékot sportként, hobbiként, akár hivatásként űzni, lehet idegbajt kapni minden egyes kis kudarctól, de legalább ne sírjuk össze a fórumot mint az egyszeri hormonzavaros tinédzser kislány, két csuklónyeszetelés között. Akinek nem bírják az idegei, az ne játsszon vele, azt csókolom. Vagy játsszon, de ne ide járjon tombolni.
  • lexlutor
    neked mar az nem is eleg h 7 napig lehet egy tog-od?? :)
  • Gyuszopapa
    Azok soha nem kapnak agyérgörcsöt mert amelyik 5-8-9-10 éves ezzel vagy más csapatalapú multiplayer játékkal játszik az leszarja és nem érdekli hogy közben a nagy nulla teljesítményével más embereket szívatnak szarrá.
    Mert nem vagyunk velük többen a csatában csak sűrűbben.
    Az én fiam megmondta ha 12 lesz akkor fog majd ezzel játszani.Kérdezem tőle hogy miért azért mert nem érzi még magát erre felkészülve.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.25. 19:11:40
  • walert
    Szerintem ezek a gyerekek pont ezt élvezik, hogy mások játékát tönkreteszik, nem pedig a tankjukat Lehet túl perverz gondolat ez ?
  • yossarianHUN
    Mert az 5-8-9-10 éves gyerek legalább nem kap habzó szájú agyérgörcsöt a játéktól. És ha mégis, utána nem nyomja tovább évekig napi több órában, csak hogy újabb habzó szájú agyérgörcsöket kaphasson tőle, lehetőleg naponta többször, amit azon melegében meg is oszt arctalan idegenekkel internetes fórumokon.
  • Angelus1991ster
    Nebaszki:D Ez komoly? 5-8-9-10 éves gyereket miért engednek egyáltalán számítógép elé?
  • walert
    A Domination mordól mit lehet tudni ? Meddig lesz ? Igaz hogy julis 1-ével megszűnik ? Azt is hallani, hogy lesz helyette más tankokkal, amiket mi viszünk Domination mod és ugyanúgy lehet olcsó kredittel húzni a legénységet. Ez igaz? Vagy nem szűnik meg ezekkel a tankokkal?
  • Sherman0070
    Egy hat éven aluliaknak való játéktól ne várj többet :D
  • Angelus1991ster
    Tier 8-as prémium T34-est használó játékosok jórésze fogyatékos. Nem képes használni, pedig az a tank a saját tierjében egy KV-1. Ostoba félény-véglény wot-szalacsi söpredék. A WoT antiszociális pszichopatái mellyek gátlástalanul cseszik el mások játékát a szarravalóságukkal. Menjenek ki a szabad levegőre. Koncentráljanak egy nyári táborban, úgyis szezonja van annak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 17:26:38
  • madmanic
    mi az isten van ma?? az összes csicska játszik?? Ha nem TK ztak le tízszer akkor egyszer sem...
  • Angelus1991ster
    Tévedtem. A küldetés eléggé szivatónak tűnik. Rendesen megkell dolgozni ezért a tier 7-es harckocsiért, amit újonnan írtak meg.
    T26E4 SuperPershing könnyebbnek tűnt.
    Remélem ezt jól értelmeztem: 45*15 ezer xp + 200 ezer xp és 200 kilőtt tank kell ezért a harckocsiért. Aki megcsinálta a WZ-111-est vesse össze ezzel a küldetéssel.
    Esélyesnek látom ezt a küldetést a többi szerverre is.
    Tulajdonságait nézve nem éppen egy nagyon erős harckocsi.
    http://ftr.wot-news.com/2015/01/13/straight-outta-supertest-fv201a45-british-premium-ht7/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 15:53:08
  • Angelus1991ster
    Elvégre mi vagyunk a gyarmat. ....gamingra mit írjon az ember?
  • DasIsFuck
    Konkrétan alig van ott játékos az eu-hoz képest, egyértelmű miért van ez a sok lépj be egy hónapig ingyen tank és miért nincs ilyen eu-n.
  • András77
    USA valószínűleg jobban fizet ha a fejenkénti költést nézzük, de kevesen vannak, ezért (még) nem akarják őket olyan durván lehúzni, mint az EU p.rasztokat.
  • Tono34
    + ha hozzáteszed, hogy a prémium tankok is csak extra sallanggal lehetett megvenni nálunk..
  • Nazarov77
    Gondolom ebből is kimaradunk úgy mint a Su-100y login rewardból és még egy s másból múltkor.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 14:15:27
  • AlucardHuN
    Emberek, invite kód le tud járni? Kaptam régebben egy kártyát ás gonosz célokra akartam felhasználni de azt írta hogy lejárt... ami rohadt nagy bullshit.
  • patchaou
    Érdemes kipróbálni :) Lehet nézelődni az egérrel vagy a nyilakkal amíg megy a videó :)
    virtual tank
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.25. 13:52:15
  • técs
    Nekem a 4.5 Net frameworkkel nem működött a Tank Insp. csak a 4.0-val. Próbáld meg a korábbival hátha.
  • TuskoMobile
    akkor nem tudom
    felraktam nekem működik
    talán próbáld újra telepíteni de előtte vmi uninstaller progival rendesen lepucolni
    ? jó helyet adtál meg neki ahol a játék fel van telepítve mert ezt is kéri
  • HunAnFionn
    Mindkét program fenn van már a gépemen. Minden fenn van elvileg a gépemen.
  • madmanic
    ma még csak két nocapkillallozó retardált szar lőtt ki a foglalókörből 97% nál...
  • TuskoMobile
    talán A .NET Framework 4.0/4.5.1 mint írja kell
    de én is meglesem már mi ez mert jól néz ki xD és van jópár tank amit nem ismerek
  • voivod32
    Persze, a soron következő küldetés: " Semmisíts meg. legalább egy önjáró löveget, éld túl a csatát..."

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.25. 10:27:16
  • HunAnFionn
    Üdv srácok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap letöltöttem a tank inspectort, de a tankok nem jelennek meg futtatáskor. A páncél értékeket, meg a tank paramétereit kiírja, viszont magát a masinát nem látom. Frissítettem már a grafikus programokat de semmi.
    Esetleg van valakinek valami ötlete, mi lehet a hiba?
  • TuskoMobile
    és miért is kéne akkor öribarik leszünk xD
    nincs sok értelme kötözködni mert nem alacsony az effim hogy leszóljál
    barátkozni meg biztos nem akarsz szakaszozni se fogunk együtt
    bár ha visszanézel vannak ss-jaim a topikban