A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356973 Az LT-13-t segítsen vki értelmezni.
"• Spot enemy vehicles and enable your allies to cause at least 2,500 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Cause at least 2,000 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Can be completed either on your own or as part of a Platoon consisting of your light tank and any other vehicles."
Az első mondat érdekel leginkább, hogy akkor most nekem egyedül kell spotolnom 2500-t vagy ha szakasz van, akkor összeadódik, de ha összeadódik, akkor miért a sebzés miért nem a szakasztárs spotja? Ha jól értem, akkor spotolnom kell 2500-t és kész, az meg mindegy, hogy ki lövi, csapattag vagy szakasztag, csak nem értem, hogy miért írják ki külön, hogy a szakasz sebzése beleszámít.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.25. 20:43:31