banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ez aranyos, de ez egy játék, nem agysebészet, épp ezért nem kell rá felkészülve lenni. Az első számú célja a szórakoztatás, igen, a 7 éves gyerek szórakoztatása is, és akármennyire is fel vagyunk háborodva mi WoT arisztokraták, nem mi vagyunk a többség, hanem a víkend-, koca-, casual-, hívdahogyakarod játékosok. Az, hogy mi ezt magasabb szinten, kvázi sportként űzzük, nem jelenti azt, hogy a nagy többségnek hozzánk kell alkalmazkodnia, mivel a WoT-nak, lévén egy játék (JÁTÉK), az elvárások nélküli szórakoztatás a célja, ezáltal nem nyáladzó paradicsompistike a deviáns, hanem mi, akik komoly "sportnak" vesszük azt, ami nem komoly sport, miközben nyáladzó paradicsompistike nyáladzik és paradicsomkodik, de közben legalább élvezi.

Igen, én is ideges vagyok ha elmegy a csapaton a csata, én is dühöngök, ha egy csapattársam akadályozása, inkompetenciája, satöbbije miatt szívok, de feldolgozom, mivel ez egy játék, a maga hullámvölgyeivel és hullámhegyeivel együtt. Visszasírom a zárt bétás időket, mikor még totál fogalmam nem volt a játékról, és KV-3-mal seggel előre ugrottam neki a Mausoknak, és közben rohadtul élveztem, mert akkor még játék volt a játék. Most már sajnos nem az, az ember megismerte, kiismerte, elsajátította a játékot az évek során, megjött persze az igény is a teljesítményre, az elvárások önmagunkkal szemben, a belső motiváció, anyámkínja, így már soha nem fogunk (én legalábbis) visítva röhögő hatévesként tapicskolni a virtuális homokozóban, ez tény. Ehelyett van már kék meg lila statunk, véennyolcunk, effink, e-pöcsünk, meg százhatvenhét tankunk a garázsban. Itt teszem hozzá, azért szerintem mindenki nézzen kicsit magába, és gondolkozzon el, mikor élvezte jobban a WoT-ot, akkor, mikor mint ifjú duhaj paradicsompista elkezdett játszani, vagy most, a kék-lila stattal, véennyolccal, e-pöccsel, százhatvanhét tankkal, meg a folyamatos idegrángással, hogy jajj nem lett meg az IM, nem lett meg a CW, nem lett meg a csata.

Na de hogy egyik szavam másikba ne öltsem, lehet ezt a játékot sportként, hobbiként, akár hivatásként űzni, lehet idegbajt kapni minden egyes kis kudarctól, de legalább ne sírjuk össze a fórumot mint az egyszeri hormonzavaros tinédzser kislány, két csuklónyeszetelés között. Akinek nem bírják az idegei, az ne játsszon vele, azt csókolom. Vagy játsszon, de ne ide járjon tombolni.