418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ez nem is igaz h fake! a pasholok gyerek evek hosszu kutatomunkajaval talalt ra egy elfeledett sziberia leveltar melyen, az eredeti japan tervrajzokra, de sajnos nem mutathatja meg senkinek oket, mert titkotartasra kotelezte a kgb, a cia, meg a moszad is.. meg a templomosok, meg a gyiklenyek..

a masodik mondatod meg olyan demagog, h nem is erdemes valaszra!
    kulonben is csuriban volt a kezuk kozbe es kesz :P

en az ilyenektol meg az ajandek togjukat is elvennem!
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.01. 19:47:06
  • yossarianHUN
    A híres fake tank? Így, hogy évek után nagy nehezen kiveszik az FV-t, és letették a nagy esküt, hogy nem akarnak több, durván fake tankot látni a játékban.
  • Antimat
    Na, így már pofás!

#357335:
    Hát akkor bizony nekik a kurva anyjukat..
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.01. 19:31:36
  • lexlutor
    nekem is ezen akadt meg a szemem...
  • Nazarov77
    és egy kis hab a tortára:

- Russian players have a lot of fun reading the negative reactions on WG EU lack of A45 marathon
  • Nazarov77
    TYPE 2605 HD RENDERS

• rudii
    Csúzli! :D Itt az idő, hogy szabadidőnket olyan dolgokkal töltsük el ami levezeti a napi feszültséget. WoTozzunk! :D Remélem azt a feszkót az ellenfeleimen és nem a szakasztársaimon teszem. :)
    Live Stream
  • András77
    Most már csak egy ToT akció kéne és akkor megvenném. Kifejlesztettem már régen a conqueror-t, de még nem álltam neki.
  • Master91
    Ezaz. Így is tudtam szopatni másokat a toronnyal, most még jobban fogom szeretni (kár hogy már ritkán játszok vele)
  • Userx2
    conqueror-99-pancel-buff
    Azért ez már elég ütős gép lenne T9-ben, ha nem lennne annyi bokorlakó patkány.
  • TuskoMobile
  • Angelus1991ster
    Suttyó proli banda ez a szargaming. City Interactive-al egy szinten van.
  • Tessellia
    Ez a lényeg.

Nyilván vezetnek statisztikát a bevételekről, az is biztos, hogy meg lehetnek vele elégedve, hogy ha sokadjára is van kedvük eljátszani velünk ilyeneket mint ez a havi küldetés.
  • András77
    Pár mazochistát leszámítva senkinek nem a kedvence a tog. Prém tankot nem adok, meg valamikor majd folytatom a brit nehéz ágat, most félbe hagytam. A legénység meg bent csücsül a togban, de csak olyankor megyek vele 1-2 kört, ha 3x vagy 5x akció van.

Ha már bérlet, tényleg bassz.k meg, miért adtak valami jobb tankot 7 napra, fcm vagy jt8.8 vagy bármi használható.
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy így is, úgy is van kedve tejet adni. Akkor meg?
  • Tono34
    Szerintem meg pont a fejőstehenet kellene jobban "kiszolgálni", hogy több tejet legyen kedve adni.
  • Tessellia
    Páran azt írják, hogy Angliában és Németországban még nem kezdődött el a nyári szünet, ezért majd valószínűleg csak augusztusban kapjuk meg ezt a küldetést. USA-ban meg oroszoknál pl. már elvileg szünet van.

Viszont augusztusban ott a WG évfordulós ünnepsége.. Meglepődnék, hogy ha párhuzamosan menne kettő jó akció/küldetés.

Másrészről amíg az EU a fejőstehén addig sok pozitív változásra nem kell számítani ami az eventeket illeti.
  • Pares
    JagdPanther 2. Gyors, nagyon mobilis, brutális ágyú.
  • Rammsch31n
    Kell a francnak az a szar busz :DDD legénységem sincs bele... :)
  • ilsalon
    Én már az előzőt is olyan gyorsan eladtam, hogy egy kört sem mentem vele. Most is csak szúrja a szemem, ahogy terpeszkedik a garázsban.

Más de mégiscsak kapcsolódó téma. Ezek a japó gépek egyvalamire bizonyosan jók lesznek. Nem lógnak ki az arty célkörből.
    (Hozzáteszem, én biztosan meg fogom szerezni őket, de a repeszpáncélt már most bekészítettem.)
  • Angelus1991ster
    Mi több a koreai szerveren is ott van. ( már ha van ilyen )
    http://worldoftanks.kr/ko/news/pc-browser/13/event_2015_july/

Senki egy kurva szót nem szólt volna, ha mondjuk az NA-soknak lett volna csak ez a küldetés. Mondván, hogy ott úgy is a tücsök zenét is meglehet hallani.
    Februári 112-es misszió se cseszett fel annyira.http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/ps-18-feb-6-mar-wz-112-challenge/

Mostani egy csöppett felháborító. Ázsia és orosz szerver, főleg az osrosz nagyobb mint az EU.

Egy középszerő, Tog II ágyús tankon így buziskodnak, hogy ők kapnak, ők is kapnak, ti nem kaptok, ők kapnak.

Ja ez meg mi? http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/22/contest-type-59-challenge/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 11:34:25
  • Tono34
    Vmi ötlet mi volt ez a 2 megás cucc amit letöltött az imént a progi?
  • András77
    Mit hálátlankodsz? Kaptál 7 napra egy togot
  • Rammsch31n
    http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/22/contest-type-59-challenge/
    Ázsiai szerveren ilyen is van... csak az EU van nagyon szarba nézve. -.-"
  • FosTalicskaa
    Gondoltam kipróbálom ismét a wotot, biztos vagyok benne, hogy a nosztalgia érzés kifullad 2 csata után, de az meglepett, hogy a 27g szabad helyből csinált a játék 9-et... pedig sd klienst választottam meg minden. Mikor hízott ez a pusztulat játék ekkorára?
  • András77
    Most azzal szórakozok a másod accon, hogy minél kisebb tier tankkal csináljam meg a stug küldetést. Nem mellesleg jól jön a kredit is, amit így lehet szerezni. Így, hogy könnyítettek rajta, már simán hozható, szerintem.

HT - kész - kv85- is -is3 (nem vagyok biztos benne, hogy is-el ment volna, de is3-nak gyerekjáték)
    MT - kész - T-28
    TD - 13 kész - stug-jpziv (szerintem a td15-höz kell majd a jpanther)
    LT - 11 kész - leopard (szintén zenész, az lt13-15-höz kell szerintem a vk28.01, de lehet, hogy az aufk(ula) panther)
    SPG - 7 kész - grille (ezt passzolom, hogy meg tudja-e csinálni mindet, még gyenge a legénysége, van benne potenciál, de a 2e sebzés elég erős kihívás neki, szerintem)

Ez végre egy szórakoztató feladat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.01. 09:11:51
  • Toweliee
    +1
  • András77
    A Jpanther2 jobb szerintem is, gyorsabb, szinte egy med tanknak fogható fel egy brutál nagy ágyúval. A probléma viszont az, hogy a legénysége nem kompatibilis a JT-vel, egy legény lemarad a fejlődésben. A ferdinándnak kompatibilis a legénysége és nem rossz a tank maga, amolyan roham TD, de jóval lassabb, mint jp2, cserébe valamennyivel több páncélja van, bár nem tudom az aranyesők korában a páncél mennyire szempont, de ha fontos, hogy jó legénységed legyen a JT-ben és később a tier10-ben, akkor a ferdinánd tűnik ésszerűnek, ha nem tartod meg, hanem csak egy állomás a fejlesztésben. Ha meg akarok tartani, akkor meg jp2.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.01. 08:06:18
  • Tono34
    Mindkettőt érdemes kipróbálni.
  • Nazarov77
    Jagdpanther 2 jobb választás a sebessége miatt.
  • Mydgard
    Udv, lenne egy kerdesem, hogyan tovabb?

Ferdinand vagy JgPanther 2?
  • Nazarov77
    Nincs kész azért, még hiányzik róla a textúra azért néz ki sterilnek.
  • Userx2
    Inkább elpukkant a lőszerrekesz.
  • joe662
    Arty lőszert töltött be

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.01. 00:19:57
  • Rammsch31n
    Kösz a részletes leírást, de perpill az a tény-állás, hogy hagyom a manóba mind2 tankot, mert "nem érdemli meg" a WG, meg inkább elköltöm majd másra. :)
  • Angelus1991ster
    Hepatitis CDC-t nem értem , miért nem tierlimites. Ahogy a T-54 mod.1 sem. Statisztikájukat nézve elég rossznak tűnnek. Jó MM-t kívánok azon játékosoknak, akik az ufóval és a prémium T-44-el játszanak.
  • yossarianHUN
    A T-54 Protó ehhez képest teljesen más tészta. Igen lomha jószágról beszélünk, kb. egy fullos IS-8-at képzelj el (ha van). Az ágyúja fasorban sincs a CDC-hez képest, lassan szűkül, a pontossága is hagy kívánnivalókat maga után, és ha épp olyan kedve van, 25 méterről is képes teljes szűkülés mellett mellé, vagy nullásat lőni. Páncélzat tekintetében viszont egész tetszetős a tank, bár az elején leszögezném, hogy ha T-54 szintű védettségre számítasz, akkor most felejtsd el. A tornya egész kemény, fix hulldownra persze nem alkalmas, de a kikukkantok, lövök, visszabújok taktikára igen, amit sajnos az ágyú fos célzási ideje miatt kihasználni nem nagyon lehet. A teste is egész kemény, ha top tanknak tesz egész pedó, finoman forgatva nyugodtan beállhatsz kisebb gépek ellen, csak kopogtatni fognak. Ebből következik, hogy a tank számára az egyik legtesthezállóbb feladat a más medekre, esetleg nem túl nagy heavykre való rámászás, majd a gyors de kegyetlen megabuzálás. Rájuk rontani, az arcukba mászni, lökdösni őket. 10-ből 8 általában pánikba esik, te meg két taszajtás közben sunyi módon beforgatva a tankot pattogtatod, és ezzel párhuzamosan faragod őket, amíg el nem patkolnak. Ezzel a módszerrel még nagyobb penes medeket is meg lehet fogni, CDC-k arcát is simán át lehet úgy rendezni, hogy közben lányos zavarukban, a megfelelő célzáshoz szükséges idő és helyzet hiányában max 1-2 lövésük üt át, a többi pattan a frontodról. Viszont T9-10-ben már korántsem olyan meggyőző ez a védelem, a nagyvadak pinát hajtogatnak rád így is úgy is, úgyhogy feljebb már ésszel kell nyomulni, mert ha legénykedsz, hamar kizsigerelnek.
    Ennek kapcsán még egy gondolat, azaz ilyet ritkán láttam eddig, de ez az a tierlimit nélküli prém tank, ami a csaták minimum kétharmadát T8-ban tölti. Lekopogom, de valamiért nagyon barátságos vele az MM, T10-et csak mutatóba, általában késő este látok néha, de az idő nagy részét top tankként, vagy legalábbis középmezőnyben tölti vele az ember.
  • yossarianHUN
    Nekem mindkettő van, azt mondanám, hogy ha jó játékos vagy CDC, ha kevésbé jó, T-54 Protkó. A CDC-vel keveset megyek, mert még nekem is feszkós az a játékstílus amit igényel (pedig nem ma kezdtem medezni), nevezetesen a legkisebb hibát sem bocsájtja meg, bármi meglő, az fáj, ha egy Bulldog, vagy akár csak 1-2 AMX 13 75 rádmászik, és a csapattársaid nem vakarják le őket, úgy megd****k, hogy csak úgy csapkodnak a füleid. Az arty meg kicsap egy lövéssel, azt jóvan, mert persze be is adja neki mindig. Itt jön elő egyébként a tank másik nagy hibája, mert egyszerűen drabálisan, ordenáré módon böhöm nagy egy papír medhez képest, kb. KT méret, és ez az álcázására is rányomja a bélyegét, ami megint nagy élvezet egy ennyire papír tanknál. Az ágyúja viszont jó, és villámgyorsan mozog, bár elég lomhán fordul, és a sebességéből is veszít közben. Összefoglalva nagyon érezni kell hozzá a medeket, előre gondolkodni, és egy jó adag szerencse sem árt, mert ha sarokba szorulsz, rosszul jön ki a lépés, megengedsz magadnak egy pillanatnyi figyelmetlenséget (főleg T10-ben, ahol azért elég gyakran megfordul), vagy csak felspottolnak úgy, hogy nincs karnyújtásnyi távolságra fedezék, irtó nagy bajban vagy. Mint mondtam, én keveset megyek vele, mert ha játszom általában meló után, este teszem, amikor fáradtan, nyúzottan egyszerűen nincs kapacitásom minden idegszálammal a játékra figyelni, márpedig ez a tank ezt igényli. Általában a 3.-4. percben hibázok egyet, és szét is szednek ahogy kell. Ha viszont úgy érzed, hogy ez neked nem okoz gondot, hát hajrá, szerencsés esetekben szépeket lehet aprítani vele.
  • DasIsFuck
    szerintem csak random az egész.
    dobsz egy kockát és ahogy adja.

Én most mákoltam be az 1k hp-s nehéz tank artis küldit, kellett vagy 10 csata.
    2 lövésem volt ami talált, az elején egy kv-2 csíptem el 502 hp-val, aztán keresgéltem és már csak egy kv1 maradt egy med brigáddal, láttam hogy nem fogok beszűkülni és már épp a eltűntek, én meg nagyjából megsaccoltam hogy mennyit fog előre haladni és fél-szűkült állapotban eleresztettem.
    Láttam, hogy talált, de gondoltam biztos nem a kv-1-et találtam el és ha igen akkor is max leszedtem a láncát vagy 10-20 hp, ahogy ilyenkor szokta.
    Aztán láttam, hogy pont a kv1-ből szedtem le 520 hp-t:D

Úgyhiszem el kell kezdenem a kreditet gyűjtenem az s-51-re a sebzéses missziókhoz.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.06.30. 21:44:58
  • András77
    A domination amx50b legényeit ráraktam a tier6 francia artyra, talán a legszórakoztatóbb arty, mert TD módban szeretem használni. Nem jó a statom ezzel sem, de a nagyobb artykkal meg egyenesen botrányos (ilyen 700-1000wn8). Igazából a női legénység miatt indítottam a francia és angol arty ágat, de sok örömet nem hoztak, mondjuk xwm-t kikapcsoltam, de akkor is érdekes, hogy kb 3-400wn8-t zuhantam az artyzás miatt, ha nem többet.

Na amit mondani akarok, hogy még jó, hogy volt ez a domination, mert a következő női tankost a francia nehéz ágra akarom tenni és most döbbentem meg, hogy a nagy nehéz tankoknak nem töltőjük van hanem rádiósuk. Azt a q, ha nincs a domination, akkor tuti töltőt kértem volna a következő esetben megúsztam egy 500 aranyas átképzős mókát.

A másik, hogy az IM küldetés (az IM miatt akartam reaktiválni ezt az artyt, mert eddig ezt tűnt a legjobbnak nekem), amit ezzel a tier6 francia artyval akarok teljesíteni a sebezd a hp-d 8x, ami 2160hp lenne, el is jutottam elsőre természesetesen 2084-ig

Ami viszont most feltűnt, hogy ilyen 75-84%-os bandával nem is akartam erőlködni a teljes becélzással, mert örökké tartana és azt figyeltem meg, hogy szinte teljesen mindegy, mennyire van becélozva, egy a lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet a lövés előtt pár másodpercig.

Hogy ez mindent eltalál, az már döbbenet, de tényleg, full gázzal repesztő bulldogot elcsíptem 200+ hp-ra, úgy hogy alig szűkültem, de nem mozgattam a célkeresztet, de persze valahova teljesen máshova céloztam. Egy panther telibe b.sztam úgy, hogy szintén csak valahova céloztam, ahova ment kb szerintem (nem ott volt) és nem mozgattam a célkeresztet és durr.

Én artyval mindig kivárom a teljes becélzást, de ezek szerint nagyon nagy hiba. A lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet és onnantól szinte mindegy, mekkora a célzókör. Érdekes, sőt mintha többször lőne mellé teljes becélzásnál, mert olyankor mindig mozgatnom is kell kicsit, hiszen sokáig tart, követnem kell a célt.