banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A domination amx50b legényeit ráraktam a tier6 francia artyra, talán a legszórakoztatóbb arty, mert TD módban szeretem használni. Nem jó a statom ezzel sem, de a nagyobb artykkal meg egyenesen botrányos (ilyen 700-1000wn8). Igazából a női legénység miatt indítottam a francia és angol arty ágat, de sok örömet nem hoztak, mondjuk xwm-t kikapcsoltam, de akkor is érdekes, hogy kb 3-400wn8-t zuhantam az artyzás miatt, ha nem többet.

Na amit mondani akarok, hogy még jó, hogy volt ez a domination, mert a következő női tankost a francia nehéz ágra akarom tenni és most döbbentem meg, hogy a nagy nehéz tankoknak nem töltőjük van hanem rádiósuk. Azt a q, ha nincs a domination, akkor tuti töltőt kértem volna a következő esetben megúsztam egy 500 aranyas átképzős mókát.

A másik, hogy az IM küldetés (az IM miatt akartam reaktiválni ezt az artyt, mert eddig ezt tűnt a legjobbnak nekem), amit ezzel a tier6 francia artyval akarok teljesíteni a sebezd a hp-d 8x, ami 2160hp lenne, el is jutottam elsőre természesetesen 2084-ig

Ami viszont most feltűnt, hogy ilyen 75-84%-os bandával nem is akartam erőlködni a teljes becélzással, mert örökké tartana és azt figyeltem meg, hogy szinte teljesen mindegy, mennyire van becélozva, egy a lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet a lövés előtt pár másodpercig.

Hogy ez mindent eltalál, az már döbbenet, de tényleg, full gázzal repesztő bulldogot elcsíptem 200+ hp-ra, úgy hogy alig szűkültem, de nem mozgattam a célkeresztet, de persze valahova teljesen máshova céloztam. Egy panther telibe b.sztam úgy, hogy szintén csak valahova céloztam, ahova ment kb szerintem (nem ott volt) és nem mozgattam a célkeresztet és durr.

Én artyval mindig kivárom a teljes becélzást, de ezek szerint nagyon nagy hiba. A lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet és onnantól szinte mindegy, mekkora a célzókör. Érdekes, sőt mintha többször lőne mellé teljes becélzásnál, mert olyankor mindig mozgatnom is kell kicsit, hiszen sokáig tart, követnem kell a célt.