banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nekem mindkettő van, azt mondanám, hogy ha jó játékos vagy CDC, ha kevésbé jó, T-54 Protkó. A CDC-vel keveset megyek, mert még nekem is feszkós az a játékstílus amit igényel (pedig nem ma kezdtem medezni), nevezetesen a legkisebb hibát sem bocsájtja meg, bármi meglő, az fáj, ha egy Bulldog, vagy akár csak 1-2 AMX 13 75 rádmászik, és a csapattársaid nem vakarják le őket, úgy megd****k, hogy csak úgy csapkodnak a füleid. Az arty meg kicsap egy lövéssel, azt jóvan, mert persze be is adja neki mindig. Itt jön elő egyébként a tank másik nagy hibája, mert egyszerűen drabálisan, ordenáré módon böhöm nagy egy papír medhez képest, kb. KT méret, és ez az álcázására is rányomja a bélyegét, ami megint nagy élvezet egy ennyire papír tanknál. Az ágyúja viszont jó, és villámgyorsan mozog, bár elég lomhán fordul, és a sebességéből is veszít közben. Összefoglalva nagyon érezni kell hozzá a medeket, előre gondolkodni, és egy jó adag szerencse sem árt, mert ha sarokba szorulsz, rosszul jön ki a lépés, megengedsz magadnak egy pillanatnyi figyelmetlenséget (főleg T10-ben, ahol azért elég gyakran megfordul), vagy csak felspottolnak úgy, hogy nincs karnyújtásnyi távolságra fedezék, irtó nagy bajban vagy. Mint mondtam, én keveset megyek vele, mert ha játszom általában meló után, este teszem, amikor fáradtan, nyúzottan egyszerűen nincs kapacitásom minden idegszálammal a játékra figyelni, márpedig ez a tank ezt igényli. Általában a 3.-4. percben hibázok egyet, és szét is szednek ahogy kell. Ha viszont úgy érzed, hogy ez neked nem okoz gondot, hát hajrá, szerencsés esetekben szépeket lehet aprítani vele.