418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ZelenkaP #12219 Szerintem azért ad ennyi pénzt, meg xp-t, hogy amin akarsz azon gyorsan végigszaladj, egy tankosztály gyakorlatilag egy csata és léphetsz a következőre. Gondolom ezért van ennyi nagy verda hirtelen. Én arty vonalon vagyok, voltam az oroszoknál, most az M41 a vége, de ezt nem szabad így a végleges játékba engedni. Egy Ferdin egy lövés 50-56%-ot sebez, egy "normál" Tigris egy lövés, CU-152-vagy (isu oroszoknál) egy lövés, aránylag lassan tölt újra, de undorító fegyver, valamelyik csatában 6 kill vol és az valóban kill, nem az utolsó lövés tisztelete és Tigris volt a legkisebb. IS-7-ből olyan 37-40%-ot vesz le. A 155mm M1918 M1 a löveg ami jelenleg az M41 magán hord, max. fejlesztések mellett.
Viszont találtam egy hibát, majd jelzem nekik, néha olyan lesz a képernyő bizonyos része, mintha vízcseppen keresztül nézném a dolgokat. Nem zavar, csak ott van... -
ToMM23 #12218 A ruszki szerveren a test patch adott 65.000 aranyat. Exp -böl 1 darabot sem kaptam.Na meg kb Tier VI alatt nincsenek is játékosok fennt.... Igy az életben nemtudok továbblépni nagyobb panzerre :S -
Ja. De az valami vicc, hogy minden csatában van minimum 6 Is-4 és 4-5 ISU. -
ZelenkaP #12216 Akkor ez az orosz teszt szerver csak a hétvégén működik?
Kár..pedig már úgy örültem, hogy egy csata után 14000xp-t meg 224.000 pénzt ad...;) -
A tesztszerveren jó kis köröket lehet menni, 16k xp és 560k kredit egy csatáért meg ilyenek :D Kár hogy csak a hétvégén fog működni.
Amúgy elit lett a T32 és azt kell mondanom hogy még így is igen durva dolgokat lehet vele csinálni, én nem érzem rajta hogy gyengébb lenne mint egy KT vagy Is-3. Ma szerintem eljutok az elit T34-ig, aztán holnap már T30 :D
Az új sivatagos pálya a németeknek fog kedvezni, néha 580-600m-ről is lehet lőni egymást. Az új hangokat is megszoktam már, mikor a Jagdtiger vagy a Ferdinand tüzel a 128-as ágyújával...sokkal komolyabb lett az összehatás. -
crossy104 #12214 Azt még hozzátenném, hogy a kilövési arány a túlélt és győztes meccsekre vonatkozik, mivel az esetek felében nem éli túl a meccset. -
Wlanseraf #12213 T1-el mentem kicsik között:) megálltam a mező közepén amikor elkezdtek lőni, lényegében egy piros kör volt körülöttem, kb 6-7-en lőhettek, 28 lövést kaptam, enemyt egyet sem láttam meg a halálomig:D
Mielőtt jönne savazás, direkt álltam meg hogy ezt megnézzem
-
crossy104 #12212 Az én arty-s tapasztalataim szerint még 100%-os humi legénységnél is minden harmadik lövés mellémegy, ill. egy a " Hú! Ez közel volt!" De azért pár százalékot lekaptunk!" kategóriát képvisel.Tehát háromból egy a normális lövés.Mivel mások is sebeznek álló cálpontokra,és sokszor núbiai az ellen tankjainak a fele, ezért szerintem ha jó az arty-s akkor átlagban 3-4 killje lehet. -
Nos, ha lehet transferálni Antiguaról Robertsre (anno vki kitalálta, hogy Antiguán jó, menjünk oda, és én mentem), akkor megyek. Ha nem, én még 1x ki nem grindelek egy 50es karit sem. Miért tenném? 1st rate a dockomban, van 3rd ratem, megvan a cucc, csak át kéne hordani Havannába egy újabb 1st rathez, stb. Ezt nem hagyom ott. -
...kezd elmenni a kedvem a játéktól... :)
Reggel van na. :) -
Nem tudjátok, hogy tervezik kijavítani ezt a láthatatlanság-bugot? Megmondom őszintén, hogy kezd elmenni a játéktól, már csak a napi "kötelező" duplaXP körökre jövök csak be. Egyszerűen nem hiszem el, hogy most már minden létező map campinovka lett. Teljesen mindegy, hogy melyiket adja be a game. -
Renegade #12208 na ja :-)
Tudtommal egy átlagos játékosnál, kellően nagy minta esetében, az artynál szereplő szám lesz a legkisebb.
Természetesen azzal semmi baj nincsen, ha az ember hirtelen felindulásból túlzásokba esik. A baj akkor kezdődik, ha ez rögzül. :-) -
akkor buktam :) azért köszi -
lammaer #12206 Vagy csak a WoT user nevet... :) -
lammaer #12205 Még 1x... egyszerűen szerencsés vagy. Legközelebb tuti nem fog minden betalálni, mert eléggé randomizálták hova megy a lövés. -
Renegade #12204 megtennéd, hogy a statisztákák közül ide másolod a találati %-ot? -
Én arra értettem hogy op, hogy minden lövése betalál... -
Le kell tölteni az orosz klienst, meg a teszt patchet. Csak akkor lehet felmenni a tesztszerverre, ha van egy orosz azonosítótok, amit dec. 1 előtt csináltatok.
Kliens: 0.6.1.5
Patch: 0.6.2.4 -
Ha ezt írod le, hogy nem toltad X ideje, és nem érzel változást, akkor ennek megfelelő reakciókat kaphatsz, nyilván én sem ezt reagáltam volna rá. :)
Ha azt írod be, hogy a Wespe OP, mert duplázva 800+ XP-t érsz el, abból viszont nem ez jön le, és az alantihoz hasonló reakciók jöhetnek rá. ;)
Nem kiosztani akartalak, ezért elnézést, de az adott hozzászólásra lásd be, ez egy természetes reakció. :) -
Cifu nem akarlak megbántani, de nagyon egy okoskodó gyerek vagy, és nem tudom eldönteni hogy te a WoT promotöre vagy, esetleg részesedést kapsz eladott termékek után vagy miért véded ennyire hm?:)
Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz / kötekedsz, vagy csak szelektíven olvasol. Véletlenül pont tegnap reggel egy posztban éppen azt ecseteltem, hogy annyira sikerült a játékban felidegesítenem magam, hogy inkább elmentem helyette CoHO-hozni?
Én tökéletesen egyetértek a. carkey szinte minden leírásával. A 10 perc bőven elég lenne oldalanként 2 arty 3 td max és 10 tank, mert az sem állapot (most nem tudok képet linkelni) de tegnap mentem az IS-emmel és az enemynél 8(!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es...
Amikor 8 Heavy tank van egy csatában (ami lássuk be sűrűbben előfordul, mint a 8 TD), akkor felteszem szerinted semmi probléma nincs... Fő a következetesség...
Ha még 8 Mediumot írsz, azt mondom rendben, a mediumok érzésem szerint tényleg gyengébbek jelenleg az azonos Tier-ű Heavy-khez és bizonyos szituációkban a TD-khez képest is, de ez esetben ugye "örülni" kellene a szerencsének, hogy milyen gyenge az ellenfél...
... 8 (!!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es...Szerinted mennyi esélyünk volt?
Szerintem max. egyfajta Tier 9-es TD van (JagdTiger) és két Tier 8-as (ISzU-152 és a Ferdinand), Tier 10-es egy sem. Oké, lépjünk ezen túl.
Ha azért vesztettetek, mert 8 TD volt, akkor ott szerintem nem a 8 TD volt az oka. A Ferdiig végigverekedtem a német TD ágat, de valahogy nem éreztem az, hogy a TD-k a végzet ostorai minden szinten. Jó csapattal, kis szerencsével és csipetnyi ráérzéssel valóban jól lehet velük játszani, és nagyokat aratni. De egy KT vagy IS-3-al szemben valahogy nem érzem azt, hogy egyértelmű fölényben lennék. Persze lehet, hogy csak nem tudok igazán jól játszani a Ferdivel, ezt a lehetőséget fenntartom.
Amúgy meg ha fizetős lesz sokat kell rajta javítani, mert ez így elég bukta, ha nem és ingyenes lesz örökre akkor tényleg nem kellene sírnunk itt, de nem a B változat fog bekövetkezni...
A játék jelenleg még bétateszt állapotban van, hacsak nem az orosz szerveren játszol. A béta szerveren viszont el kell fogadni, hogy a játék folyamatosan változik még, és sok anomália van benne. Az én legnagyobb szívfájdalmam, azt arty-k például aligha fognak drasztikusan változni, márpedig ez az, ami miatt nem vagyok biztos, hogy Live-on én ezzel a játékkal akarok-e játszani, főleg annak tudatában, hogy lesz Tier VIII.-as Arty is.
A sírásról mondjuk nekem megvan a véleményem - ugyanis írhattam volna a.carkey-nak annyit, hogy hiába szeretnéd, ez sose fog megváltozni. Mondom ezt a hivatalos fórum követése alapján. Tudnillik a Wargaming.net angol nyelvű hivatalos fóruma sem veszi sokkal komolyabban a visszacsatolásokat, mint mintha ugyanazt beirod ide, az SG-re. Rengeteg jó (tényleg jó!) ötlet van ott is a Suggestion fórumrészben, de válaszolnak rá érdemben, és ahogy végigolvastam őket, egy sem került be azok közül a játékba.
Mint kiderült, az angol nyelvű fórum kvázi annyit ér, hogy Overlord fogja az orosz fórumon megjelenő információkat, és lefordítva berakja azokat, mint egetverő híreket. Végignéztem az orosz fórumon a valód fejlesztőcsapat hozzászólásait, és a nagy részük megjelent Overlord által az angol nyelvű fórumon is. Ha viszont én felteszek egy kérdést (a láthatóság / álcázás terén) akkor hirtelen egyik Wargaming.net staff tag sem akar / tud válaszolni. A választ később megtaláltam, mit ad isten az orosz hivatalos WoT fórumba, ezt fordítottam le (ott a link fent a fejléc alatt).
Mégsem pattintottam csak félre a.carkey ötleteit, hanem végigvettem, hogy melyik miért nem működhet, miért vérzik el szerintem. De mint kiderült ez hiba volt, hiszen csak 'okoskodom'... -
crossy104 #12199 Ja, a legfontosabb kimaradt.Én sem érzek különbséget a régi és a mostani humi használat, ill. sikeresség között.Régen nem, de tegnap Top Gun medálkát is kaptam humival. -
Ezt hogy lehet kipróbálni? -
crossy104 #12197 Én csak a pénzszerzés miatt tolom grillel meg humival, mert nekem bejön.Igazából nagy kedvem sincs rohangálni kistankokkal, mert több mint 3200 meccs után kissé unom azt a részét.Az xp-re meg nincs szükségem, csak a pénzre, mert kb. 1,7 milla free xp-m lesz mire jön a wipe. -
davidbog #12196 A német 10,5 cm L/52 és L/68-as ágyúk skinjét nem tervezik lecserélni? Mert csak a VK4502-n működik jól a 10,5 cm L/68-as ágyú skinje.
Nem akarják levenni az IS-7 tornyáról a légvédelmi célokra szánt 14,5 mm-es géppuskát? Mert haszna nincs, de jó hülyén néz ki vele az IS-7-es. -
Arról van szó, hogy kb 3 hónapja nem toltam artyval és nem érzem hogy nerfelték volna. Nem arról, hogy huh mennyi xp, mert duplázó nélkül szedtem már ki én is 2k+t.
Amúgy annyira szeretem ha ír ide az ember valami, 5 nagyokos letámadja... Istenem, fárasztóak vagytok. -
Renegade #12194 játsz le 100 csatát, és utána írd meg a taálati %-ot. -
Duplázó nélkül 1700+ XP-t csináltam JagdPanzer IV.-el, akkor a JpIV. is OP? :D -
hol lehetne ezt elérni? én is kipróbálnám ezt :) -
Na felraktam a teszt-patchet az orosz verzióra. (0.6.2.4)
Ugyan 15x annyi xp meg kredit jön csatánként, de még így is csak a T29-esemnél tartok :D
A JT nagyobbik ágyúja 540-et sebez most már, és 5,78 körüli ROF-et kapott.
A 105-ös amerikai ágyú láthatóan lassabban tölt be, meg a toronyforgatás is lassabb lett, de nem annyira nagyon. A toronyról még mindig lepattan akár az IS-4 is, én meg szemből visszasebeztem bele 20%-ot :D Szóval nem vészes az a páncélzat.
Az új pályák jónak ígérkeznek, bár még csak az egyiket láttam.
Vannak új hangok az ágyúkhoz, elsőre fura de szerintem nem lettek rosszak, meg vannak új háttérzenék is, amik megint nagyon jóra sikerültek.
Képek:
-
SuLtAN17 #12190 Persze, hogy sorvasztanám más ötletem nincs arra, hogy normálisan lehessen játszani, mert se a 4-5 arty, se a 6-7-8 td nem állapot szerintem. Aki ilyennel akar játszani az várjon ennyi az egész. Amúgy az artykat egyébként sem értem ebben a játékban egyszerűen egy killstreakként kellene szerepelniük szerintem :) -
lammaer #12189 "2 arty 3 td max és 10 tank"
Ezzel mesterségesen sorvasztanád az artik és a TDk számát, és mivel a nem favorizált classokkal játszóknak többet kéne várni...
Mi értelme akkor a 3 féle típusnak? -
SuLtAN17 #12188 Cifu nem akarlak megbántani, de nagyon egy okoskodó gyerek vagy, és nem tudom eldönteni hogy te a WoT promotöre vagy, esetleg részesedést kapsz eladott termékek után vagy miért véded ennyire hm?:)
Én tökéletesen egyetértek a. carkey szinte minden leírásával. A 10 perc bőven elég lenne oldalanként 2 arty 3 td max és 10 tank, mert az sem állapot (most nem tudok képet linkelni) de tegnap mentem az IS-emmel és az enemynél 8(!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es... Szerinted mennyi esélyünk volt? Amúgy meg ha fizetős lesz sokat kell rajta javítani, mert ez így elég bukta, ha nem és ingyenes lesz örökre akkor tényleg nem kellene sírnunk itt, de nem a B változat fog bekövetkezni... -
lammaer #12187 Hadd lengessem az e-peent, de ha jól tudom a statban nincs benne a duplázó csak a prémium a max XP-nél... ha ez igaz, akkor ilyen alapon:
Lee az op (909)
Hetzer az OP (897)
Marder II OP (1117)
Számdékosan a köztudottan OP tankokat emlitettem... :)
-
lammaer #12186 Az már csak mázli a patch óta... 800xp-t (duplázó nélkül) majd minden tankkal össze lehet szedni egy jó menetért, nem kell ahhoz arty.
Ha már ettől is OP, akkor ez csak egyszerű boszorkányüldözés. -
Beszabehu, 9 TD egy partyban :D -
Igen..de akkor is elég durva, hogy minden betalált. -
lammaer #12183 Duplázóval...? :)
-
Mondjuk én másra gondoltam ..., nem pont ebből a szemszögből megközelítve, mint ahogy írod. -
Még, hogy nem op az arty. Most szedtem ki a wespe-vel 1,9k xp-t O.o -
A "tüzelő bokrok" egy bug, nem feature, ez biztos változni fog.
Ha meg csak az ágyút nézed, akkor a Hetzer, a StuG III. és a JagdPanzer IV. egy kategória, amennyiben StuH 42-vel szereled fel? Pedig a JpIV. majdnem 3x annyi HP-val bír, és jóval erősebb a páncélzata, plusz több lőszert vihet, nem is szólva arról, mennyivel mozgékonyabb. Pláne ha az alap Hetzert hasonlítjuk a legjobb motoros JpIV.-hez. Egy Hetzer egy kategóriába esne egy JpIV.-el, csak azért, mert ugyanolyan ágyúja van? Ez mennyivel igazságosabb a jelenlegi helyzetnél szerinted? Mert szerintem semmivel.
Plusz megjegyzem, hogy a TD-k azért kaphatnak egy Tier-el magasabb ágyút a saját Tier-hez képest, hogy ellensúlyozzák a torony nélküli kialakítást. Ha egy Panther és egy JagdPanther egy kategóriába esik, mert mindkettő 88mm L/71-et rak fel, az fair lenne? Aligha, mert a Panther csaknem minden téren üti a JagdPanthert, és ráadásul forgatható tornya is van...
Látod mennyire nem egyszerű egy jól átgondolt, teljesen igazságos besorolási rendszert összerakni? :D