A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SuLtAN17 #12188 Cifu nem akarlak megbántani, de nagyon egy okoskodó gyerek vagy, és nem tudom eldönteni hogy te a WoT promotöre vagy, esetleg részesedést kapsz eladott termékek után vagy miért véded ennyire hm?:)
Én tökéletesen egyetértek a. carkey szinte minden leírásával. A 10 perc bőven elég lenne oldalanként 2 arty 3 td max és 10 tank, mert az sem állapot (most nem tudok képet linkelni) de tegnap mentem az IS-emmel és az enemynél 8(!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es... Szerinted mennyi esélyünk volt? Amúgy meg ha fizetős lesz sokat kell rajta javítani, mert ez így elég bukta, ha nem és ingyenes lesz örökre akkor tényleg nem kellene sírnunk itt, de nem a B változat fog bekövetkezni...