A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Cifu nem akarlak megbántani, de nagyon egy okoskodó gyerek vagy, és nem tudom eldönteni hogy te a WoT promotöre vagy, esetleg részesedést kapsz eladott termékek után vagy miért véded ennyire hm?:)
Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz / kötekedsz, vagy csak szelektíven olvasol. Véletlenül pont tegnap reggel egy posztban éppen azt ecseteltem, hogy annyira sikerült a játékban felidegesítenem magam, hogy inkább elmentem helyette CoHO-hozni?
Én tökéletesen egyetértek a. carkey szinte minden leírásával. A 10 perc bőven elég lenne oldalanként 2 arty 3 td max és 10 tank, mert az sem állapot (most nem tudok képet linkelni) de tegnap mentem az IS-emmel és az enemynél 8(!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es...
Amikor 8 Heavy tank van egy csatában (ami lássuk be sűrűbben előfordul, mint a 8 TD), akkor felteszem szerinted semmi probléma nincs... Fő a következetesség...
Ha még 8 Mediumot írsz, azt mondom rendben, a mediumok érzésem szerint tényleg gyengébbek jelenleg az azonos Tier-ű Heavy-khez és bizonyos szituációkban a TD-khez képest is, de ez esetben ugye "örülni" kellene a szerencsének, hogy milyen gyenge az ellenfél...
... 8 (!!!) td volt abból, 4 Tier 9-10-es...Szerinted mennyi esélyünk volt?
Szerintem max. egyfajta Tier 9-es TD van (JagdTiger) és két Tier 8-as (ISzU-152 és a Ferdinand), Tier 10-es egy sem. Oké, lépjünk ezen túl.
Ha azért vesztettetek, mert 8 TD volt, akkor ott szerintem nem a 8 TD volt az oka. A Ferdiig végigverekedtem a német TD ágat, de valahogy nem éreztem az, hogy a TD-k a végzet ostorai minden szinten. Jó csapattal, kis szerencsével és csipetnyi ráérzéssel valóban jól lehet velük játszani, és nagyokat aratni. De egy KT vagy IS-3-al szemben valahogy nem érzem azt, hogy egyértelmű fölényben lennék. Persze lehet, hogy csak nem tudok igazán jól játszani a Ferdivel, ezt a lehetőséget fenntartom.
Amúgy meg ha fizetős lesz sokat kell rajta javítani, mert ez így elég bukta, ha nem és ingyenes lesz örökre akkor tényleg nem kellene sírnunk itt, de nem a B változat fog bekövetkezni...
A játék jelenleg még bétateszt állapotban van, hacsak nem az orosz szerveren játszol. A béta szerveren viszont el kell fogadni, hogy a játék folyamatosan változik még, és sok anomália van benne. Az én legnagyobb szívfájdalmam, azt arty-k például aligha fognak drasztikusan változni, márpedig ez az, ami miatt nem vagyok biztos, hogy Live-on én ezzel a játékkal akarok-e játszani, főleg annak tudatában, hogy lesz Tier VIII.-as Arty is.
A sírásról mondjuk nekem megvan a véleményem - ugyanis írhattam volna a.carkey-nak annyit, hogy hiába szeretnéd, ez sose fog megváltozni. Mondom ezt a hivatalos fórum követése alapján. Tudnillik a Wargaming.net angol nyelvű hivatalos fóruma sem veszi sokkal komolyabban a visszacsatolásokat, mint mintha ugyanazt beirod ide, az SG-re. Rengeteg jó (tényleg jó!) ötlet van ott is a Suggestion fórumrészben, de válaszolnak rá érdemben, és ahogy végigolvastam őket, egy sem került be azok közül a játékba.
Mint kiderült, az angol nyelvű fórum kvázi annyit ér, hogy Overlord fogja az orosz fórumon megjelenő információkat, és lefordítva berakja azokat, mint egetverő híreket. Végignéztem az orosz fórumon a valód fejlesztőcsapat hozzászólásait, és a nagy részük megjelent Overlord által az angol nyelvű fórumon is. Ha viszont én felteszek egy kérdést (a láthatóság / álcázás terén) akkor hirtelen egyik Wargaming.net staff tag sem akar / tud válaszolni. A választ később megtaláltam, mit ad isten az orosz hivatalos WoT fórumba, ezt fordítottam le (ott a link fent a fejléc alatt).
Mégsem pattintottam csak félre a.carkey ötleteit, hanem végigvettem, hogy melyik miért nem működhet, miért vérzik el szerintem. De mint kiderült ez hiba volt, hiszen csak 'okoskodom'...