banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ZelenkaP
    Szerintem azért ad ennyi pénzt, meg xp-t, hogy amin akarsz azon gyorsan végigszaladj, egy tankosztály gyakorlatilag egy csata és léphetsz a következőre. Gondolom ezért van ennyi nagy verda hirtelen. Én arty vonalon vagyok, voltam az oroszoknál, most az M41 a vége, de ezt nem szabad így a végleges játékba engedni. Egy Ferdin egy lövés 50-56%-ot sebez, egy "normál" Tigris egy lövés, CU-152-vagy (isu oroszoknál) egy lövés, aránylag lassan tölt újra, de undorító fegyver, valamelyik csatában 6 kill vol és az valóban kill, nem az utolsó lövés tisztelete és Tigris volt a legkisebb. IS-7-ből olyan 37-40%-ot vesz le. A 155mm M1918 M1 a löveg ami jelenleg az M41 magán hord, max. fejlesztések mellett.
    Viszont találtam egy hibát, majd jelzem nekik, néha olyan lesz a képernyő bizonyos része, mintha vízcseppen keresztül nézném a dolgokat. Nem zavar, csak ott van...