418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #13579 stug + 10,5 HE -
Az első pontra jöhet TD is. Nálam ugyan a tank a favorit, de ez még belefér:) Arty is jöhet, de én is eléggé kivagyok tőlük, szal azt max kipróbálni fogom, de hosszan játszani vele biztos nem. -
Köszi az eddigi válaszokat. Viszont erre még senki nem válaszolt: "1. Szerintetek melyik tankkal+fejlesztés lehet a legtöbb pénzt kapni és így gyorsan fejlődni és pénzhez jutni prémium nélkül?" Ahogy olvastam a fórumot több jármű is meg lett említve pl. KV, Pz III\IV. Ezeken kívül van még vmi? Nekem leginkább a német ágról kellene. A Pz III\IV jó pl., csak sajnos az nekem nem esik "útba". Gondolkoztam, h elkezdem az orosz fát és akkor a KV-t csak erre használnám, már ha szerintetek A KV jó erre a célra. Esetleg az USA ágról?
A csilingelésről is olvastam. Nekem is az a tapasztalatom, h van mikor nem vesz le százalékot, szal lehet benne vmi, h modult v crew-t sebez. Amúgy van vmi hangeffekt, ami azt sejteti, h eltaláltam a célt? A nem eltalálós hangeffektet már sajnos elég jól ismerem:)
A modulokkal kapcsolatban lenne még kérdésem. Hova kell kb lőni, h a benzintankot v az ammo rack-et találjam el? Vagy jól gondolom, h ez tank függő? -
Szegény PzIV-esem tetű lassú lett, ahogy rákerült a Párduc-torony :( -
Hali.
1 kis help kellene, mivel már 1 párszor elqrtam.
Vki adna 1 gyorstalpatól, hogy hogyan kell faxa nagy képet berakni ide ? Lépésről lépésre? :D Köszi. :D
üdv -
davidbog #13574 Mostanság már nekem is ritka, de ezt írtam is. A patch óta nem nagyon ütötték ki a KT tornyát, legalábbis nem emlékszem rá. De az ágyút többször is kiütütték, bár jelentősen kevesebbszer mint a patch előtt.
Véleményem szerint régebben azért volt gyakoribb a torony sérülése, mert a teleportáló tankok és a nehezebb célzás (jelentősen a mozgó cél elé kellett tartani) miatt többen használták az auto célzást. Az auto célzás pedig a torony alsó részére lőtt.
Manapság elég jól szerepel nálam a KT, mostanában szerencsés vagyok vele. Jelenleg az amerikai T32 nehéztanknál gyakoribb a modul vagy legénység sérülés. Előszeretettel sérül a harckocsivezető és az ágyú. Ezek többnyire SPG vagy tarackok HE találatai miatt sérülnek. Van hogy órákon keresztül csak néha sérül valami, van hogy két csata alatt alig marad harcképes modul vagy legénység. Ilyenkor pechem van a T32-vel. Ennyi. -
Kt torony sérülése ! +a modulok! -
davidbog #13572 Mármint mi ritkán?
Az 50 mm-es páncél mögötti sérüléses kérdésem a valóságra vonatkozott. Kiváncsi vagyok mennyire reális-e ez a jelenség. A WoT-ban rendszeresen előfordul ha tier V vagy tier VI-os SPG lő mellém, de még a kisebbek is előidéznek legénység sérülést nem közvetlen találattal. -
Ritkán szerintem te mással játszol!! -
davidbog #13570 Ez nálam a KT-nál volt jellemző. Tapasztaltabb játékosok eleve a tornyot szokták lőni, gyakran kiütötték az ágyút. Az SPG-k lövedékei pedig néha a tüzért sebesítették meg. Onnantól kezdve ha az a két sérülés összejött csak 50 méternél kisebb távolságra volt értelme lőni. Szerencsére mostanában ritkán van ilyen KT-nél.
Azt nagyon gyűlölöm, ha úgy sérül le a legénység valamelyik tagja, ha az SPG nem is talál el, hanem a 2-4 méterrel távolabb csapódik be a lövedéke. Nem értem ezt hogyan gondolták, mitől sérül le? Sokkot kap? 50 mm-nél vastagabb zárt páncélzat mögött meg lehet sérülni amiatt ha 4 méterrel arrébb robban egy HE lőszer? Szerintem nem nagyon. -
az milyen szar mikor az ágyúcsövet szétlövik és az a szívás mindennek az ágyú csövét szétlőhetik
most volt olyan hogy egyből bekaptam 1et mondom jó nem probléma kijavíttatom erre még 1et kapok jó távolról hihetetlen
ezek után már csak az hiányzott volna hogy az arty kinyírja a tüzéremet -
Idén, biztos, nem .
A wg-net-es fiúknál csak az a biztos, ami már megtörtént . Vagy még az se . -
lammaer #13567 Gyorsan mozgó célpontok esetén nagyon van értelme használni. Ezzel jó eséllyel elkapsz egy nagyobb távolságban, keresztbe mozgó Leopardot, nem kell még az előretartással se nagyon gondolkodni, főleg ha olyan ágyúd van aminek viszonylag nagy a tűzgyorsasága.
Illetve pont a Leonál és más gyorsan mozgó scoutnál is hasznos, mivel rácsattintod az autoaimot egy célpontra, aztán csak lövöldözöl mint a meszes, miközben a mozgásra tudsz koncentrálni.
Alapvetően Tier4/Tier5-ig lehet értelme használni, magasabb Tierú tankoknál, ahol a tűzgyorsaság már csökken emiatt minden lövés számít, már nem éri mg az autoaim, mivel van idő kézzel célozni két lövés között.
Tier 7 fölött az autoaim már szégyen kategória :)
Főként azért, mert az autoaim legnagyobb hátránya az, hogy többnyire a tankok tornyát célozza, ami legtöbbször a legnehezeben átüthető pont.
Persze van amikor ez segítség - például a Jagdpantheresek nagyon panaszokodnak, hogy irreálisan sokszor lövik szét az ágyújukat. Ennek az az oka, hogy Jagdpanthere szemből az autoaim pont az ágyúra céloz :)
-
Renegade #13566 az ott egy pöttyök nélküli zsíráf a kommented mögött, láma biztos nem lehet... -
Hát hogy őszinte legyek, ezzel az erővel azt is megkérdezhetted volna, hogy játszik-e itt valaki a World of Tanks-al? Elvégre is az elmúlt cirka tizenháromezer komment csupa offtopicról szólhatott...
Felteszem valamiféle SPG-vel kapcsolatos kérdésed van. Ha így van, akkor tedd fel azt. Ha nem így van, akkor viszont az első kérdésedet is felesleges volt feltenned. :) -
davidbog #13564 Jó kérdés. Ha meglehet csinállni soft wipe nélkül is a játékosok átpakolását az eu szerverre, akkor szerintem nincs értelme. Már nem tudom követni, hogy lesz vagy nem lesz. Én reménykedek benne hogy nem lesz, nem hiányzik a rengeteg tier X-es heavy és a többi maxos gép. -
Wlanseraf #13563 Tényleg remek kérdés volt!!! és ha azt mondom hogy igen? akkor jön egy másik kérdés.... lol -
Adjunktus #13562 Az én SPG-s tanácsaimmal nem nagyon fogsz csúcsokat döntögetni!
Nameg úgyis csak sértődés lenne a vége.
-
Tényleg nem lesz, soft wipe? -
Szerintem egyértelmű volt a kérdésem.
-
Amúgy Cracky, ha megengedsz egy javaslatot: írd be a kérdést. Mert fel se tett kérdésre általában nem nagyon szokott válasz érkezni. :) -
[hátradől, bal kéz lazán a popcornos vödörbe ejtve, jobb kézben dobozos sör, szájának jobb szegletében gonosz vigyor] -
igen így hívják a játékban, és imád spg-zni, biztos segít majd...
-
Jeges?:) -
Jeges?
-
Van itt valaki, aki jártas SPG-ben? -
Azt azért nem mondanám. Próbáld ki, gyakorolj vele, és döntsd el te, hogy látod-e értelmét. Én bizonyos esetekben használom, főleg ha az arty-k már kitörő örömmel szeretetcsomagokkal árasztanak el, mert ilyenkor vírtustáncot lenne célszerű járni, hogy ne találjanak el. Ez Ferdivel kb. úgy néz ki, hogy lő, mozog előre, kicsit fordul, mozog tovább, kicsit fordul, mozog hátrafelé (banyek, toljátok már a töltényűrbe a malacot fiúk, ránkesteledik!), megáll, tűz, mozog hátra, fordul picit... Ha szerencsém van, akkor működik. Ez az esetek kb. 20%-a. A maradék esetben lelövik mindkét lánctalpam, kigyulladok, megnyílik alattam a föld, és a többi, tehát mással nem is tudnék foglalkozni, mint a célzással, még akkor se, ha nagyon akarnám (pardon, néha szoktam szídni chat-en ilyenkor az artykat). Persze olykor nincs értelme tényleg használni, mert például az amerikai harckocsik ellen csak manuális célzással érdemes menni (az auto-aim az ellenfél közepére céloz, szóval a tornyát lőné...).
Szóval van azért bőven értelme. Próbáld ki. -
Értem, magyarul semmi értelme használni kb :) -
Renegade #13551 :-) -
Renegade #13550 akkon nincs bekapcsolva -
Az auto-aim úgy működik, hogy a célkeresztet az ellenfélre viszed, majd rátehénkedsz a jobb egér gombra. Ekkor az irányzó vidám hangon közli, hogy ő biza megfogta a célt, és innentől kezdve nem engedi el, rajta van, mint vasúti sínen József Attila. Ilyenkor az egérrel kavirnyálhatsz, a célkereszt rendületlenül próbálja követni a célpontot. Ha lassabb a toronyforgásod, persze lehet, hogy pár ütemmel (KV és hasonló ráérős típusoknál pár koncerttel) le lesz maradva. TD-k esetén pedig ha belső nézetben vagy, akkor csak addig követi, amíg a testet nem kell elfordítani, hogy követni tudja.
Ha ezek után megnyomod az "E" billentyűt, akkor az irányzó kétségbeesett hangon sírni kezd, hogy elvesztette az ő dédelgetett célpontját, és utána a célkereszt engedelmesen követni fogja az egéren keresztül közölt utasításokat. :) -
Amúgy, ha valakinek van kedve, és ért hozzá, összedobhatna egy leírást, hogy melyik járműnek mi a gyengepontja, ahova lőni kell :) -
Nem. Szorgos népünk győzni fog felkiáltással a sztahanovista érdeméremre hajtok. Nem mintha megfizetnék, de nem nagyon volt választásom. :) -
Tudom. De nekem nem is volt még olyan, hogy magától mozgott volna. -
Renegade #13545 tudod mozgatni a csövet, vagy magátol követi a célt? -
Honnan tudom, hogy ki van-e kapcsolva az autoaim?
Nyomogatom az E betűt, de nem jelez semmit, hogy most ON vagy OFF. -
Renegade #13543 leszel ma? -
Akkor 75-öst választom :) Köszi! -
Salmaa #13541 WoT fórumon olvastam, és hihetőnek tűnik, ahogy azóta odafigyelek rá. Persze ebben a játékban semmi sem biztos, ugyebár... -
Vérmérsékletfüggő. Ha szeretsz rámászni az ellenfélre, és közelharci bunyóba keveredni, akkor a 10,5cm-es HE lőszerrel. Ezzel akármilyen nagyvasat is tudsz sebezni. Oké, nem feltétlenül komolyakat, de sebzel belé, úgy is, ha a 7,5cm-essel esélytelen lenné átütni is.
A 7,5cm-es inkább akkor jó döntés, ha inkább hátulról, messziről szeretsz harcolni, és pontos fegyver kell.