A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azt azért nem mondanám. Próbáld ki, gyakorolj vele, és döntsd el te, hogy látod-e értelmét. Én bizonyos esetekben használom, főleg ha az arty-k már kitörő örömmel szeretetcsomagokkal árasztanak el, mert ilyenkor vírtustáncot lenne célszerű járni, hogy ne találjanak el. Ez Ferdivel kb. úgy néz ki, hogy lő, mozog előre, kicsit fordul, mozog tovább, kicsit fordul, mozog hátrafelé (banyek, toljátok már a töltényűrbe a malacot fiúk, ránkesteledik!), megáll, tűz, mozog hátra, fordul picit... Ha szerencsém van, akkor működik. Ez az esetek kb. 20%-a. A maradék esetben lelövik mindkét lánctalpam, kigyulladok, megnyílik alattam a föld, és a többi, tehát mással nem is tudnék foglalkozni, mint a célzással, még akkor se, ha nagyon akarnám (pardon, néha szoktam szídni chat-en ilyenkor az artykat). Persze olykor nincs értelme tényleg használni, mert például az amerikai harckocsik ellen csak manuális célzással érdemes menni (az auto-aim az ellenfél közepére céloz, szóval a tornyát lőné...).
Szóval van azért bőven értelme. Próbáld ki.