A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #13574 Mostanság már nekem is ritka, de ezt írtam is. A patch óta nem nagyon ütötték ki a KT tornyát, legalábbis nem emlékszem rá. De az ágyút többször is kiütütték, bár jelentősen kevesebbszer mint a patch előtt.
Véleményem szerint régebben azért volt gyakoribb a torony sérülése, mert a teleportáló tankok és a nehezebb célzás (jelentősen a mozgó cél elé kellett tartani) miatt többen használták az auto célzást. Az auto célzás pedig a torony alsó részére lőtt.
Manapság elég jól szerepel nálam a KT, mostanában szerencsés vagyok vele. Jelenleg az amerikai T32 nehéztanknál gyakoribb a modul vagy legénység sérülés. Előszeretettel sérül a harckocsivezető és az ágyú. Ezek többnyire SPG vagy tarackok HE találatai miatt sérülnek. Van hogy órákon keresztül csak néha sérül valami, van hogy két csata alatt alig marad harcképes modul vagy legénység. Ilyenkor pechem van a T32-vel. Ennyi.