banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Köszi az eddigi válaszokat. Viszont erre még senki nem válaszolt: "1. Szerintetek melyik tankkal+fejlesztés lehet a legtöbb pénzt kapni és így gyorsan fejlődni és pénzhez jutni prémium nélkül?" Ahogy olvastam a fórumot több jármű is meg lett említve pl. KV, Pz III\IV. Ezeken kívül van még vmi? Nekem leginkább a német ágról kellene. A Pz III\IV jó pl., csak sajnos az nekem nem esik "útba". Gondolkoztam, h elkezdem az orosz fát és akkor a KV-t csak erre használnám, már ha szerintetek A KV jó erre a célra. Esetleg az USA ágról?
    A csilingelésről is olvastam. Nekem is az a tapasztalatom, h van mikor nem vesz le százalékot, szal lehet benne vmi, h modult v crew-t sebez. Amúgy van vmi hangeffekt, ami azt sejteti, h eltaláltam a célt? A nem eltalálós hangeffektet már sajnos elég jól ismerem:)
    A modulokkal kapcsolatban lenne még kérdésem. Hova kell kb lőni, h a benzintankot v az ammo rack-et találjam el? Vagy jól gondolom, h ez tank függő?