418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ez a baj ... Szarabb! Maga az M37 és a Priest jó lenne, hiszen fér bele bogyó sz@rásig, irgalmatlan szögben tud lőni (Több pályán az egész túloldalt be lehet vele lőni ...) és bár kicsit sebez, supportnak jó lenne ...

DE!!! Nem találnak el semmit! (Mondjuk gyanítom ez Mörfi ...) Haverom a múltkor kipróbálta, és meg volt lepődve, hogy milyen pontos ... o.O ... Na mondom szép, több mint 2500 csata után összekeverte a Priestet a Stuggal? vagy mi? Direkt mentem vele pár kört ... de a lényeg ugyanaz ... alig találok el bármit is vele ...

Elvileg a peccsben javítanak rajta, de szkeptikus vagyok ...
  • Renegade
    pedig nagyon jó tank a 44-es, sőt pantherben ülve félem az ágyúját, mert simán kinyír.
    Tegnap történt, hogy jöt szembe 2 minimaus, én (KT) és egy IS3 elbújtunk egy-egy bokorban, és egy 44-es berohant közéjük táncolni.
    Végeremény: két döglött egér, mi meg mentünk tovább, mert összesen egyszer tudták eltalálni a 44-est annyira jól táncolt.
    Tény kellett hozzá, hogy minket supportáljon egy humi, meg a két béna ellenséges játékos is.
  • spiczi91
    A Priest is olyan "pontos" mint az M37?
  • DummyBoy
    Én keveset játszom naponta, talán ez az oka, hogy annyira nem unom ...

Én imádtam az elején a mozgékony cikázós harcmodort, T43 kiölt minden ilyen érzelmet ...

De mindig van mit grindelni, IS3-ra csak pénz kell, ISU-t addig kigrindelem, T44 sosem lesz meg, amennyire szeretem most a 43-ast ...

Ráadásul elkezdtem a német oldalt is ... Ott is lehet min gyúrni, PZ4-em nemsokára elite, csak nemtok dönteni melyik ágon induljak, JPZ4 is megvan, csak JP-re kellene rágyúrni, meg ott a Priest, ami csak azért van, hogy ha nagyon belelendülök a játékba, akkor megyek egy kört a T43-al, majd a Priest-el és úgy elmegy tőlle a kedvem, hogy nem gond abbahagyni ...
  • spiczi91
    Én meg akarom szerezni az összes tankot, úgyhogy nekem még van mozgatóerő... :D:D:D
  • DummyBoy
    A 100-as lövegnek 7-es tűzgyorsasága van T34-84-ön és T43-on, míg 8 T44-en ... Szóval qrva lassú ...

A 85-ös jobb lenne, de szemből T6 felett esélytelen ... Jó lenne, ha médiumként lehetne használni a T43-ast, de hogy valamihez közel kerüljek annak az esélye gyakorlatilag 0 ... Mióta megvan, fullos lett, kigridneltem vele kb. 25k XP-t és 2!!! alkalommal volt olyan, hogy egy nagyobb heavy-hez közelkerüljek, és magamra tudjam vonni a figyelmét, hogy a TD-k kivégezhessék. Mivel a fürge T43 úgy cikázik a enemy körül, hogy még a KV kukás tornya is tudja követni, így ez ki is kell, hogy végezzék, különben végem ... Nyílt terepen meg baszhatom ...

De van nekünk városi pályánk is kettő, (Naponta 2-szer játszom ezeken a pályákon, mindkétszer artyval ...) ahol viszont kb annyit érek, hogy 1. lövés megállít, a többi megöl.

Jelenleg a legszarabb-leghasználhatatlanabb kütyü ami áll a garázsomban az az M7 Priest. Csak azért tudja leelőzni a T43-ast, mert a T43-al azért néha eltalálok valamit. (Ha lenne ilyen, a Priestem tele lenne Traitor medállal ... 25 lövés hit és damage nélkül ... bárcsak minden arty ilyen lenne ...)
  • lammaer
    Nálam egyelőre kitart, pedig már lassan a 2500. csatámat tolom (wipe óta, gondolom előtte is volt egy pár).

Volt egy kisebb hullámvölgy nyár végén, amikor játszotam vmi mást, de most megint full gőzzel tolom. Mondjuk az ilyen jellegű játékok szavatossága nálam 1 év körül van (NavyField mondjuk kitartott 1.5-évig, az kb teljesen ez az értelmetlen grind :) ), mindenesetre vmit nagyon jól eltaláltak benne ami egyelőre tartja bennem a lelket.

Pl vártam nagyon a wipe-ot, hogy megvehessem az IS4-et, mert a 168k XPt IS3-al összezszedni elég esélytelennek tűnt. Aztán hogy hogynem, márcsak 18K hiányzik, és bár tökig állok free XPvel, egyszerűen van kedvem kigrindelni az IS-el.

Mondjuk tegyük hozzá, főként azért, mert hála az égnek mindik össze tudok kaparni egy platoont, akik legalább olyan fanatikusak mint én. Ma is hajnali 2 fele tettük le a lantot....

Szóval, engem a platoon tart a játékban meg az, hogy egyelőre még vannak belátható időn belül elérhető célok.
    (jelenleg 3 ágat tolok: IS3 -> IS4, T29 -> T32, JPZIV -> Jpanther).
  • lammaer
    Nekem IS7-el volt ugyanez az élményem, IS3-ban.

Normális esetben én azt a tankot nem sebzem :) főleg nem a tornyát.
    Na, 1x úgy sikerült lelőnöm vagy 30%ot belőle, hogy hátulról a torony oldalát kaptam el egy előttem csikicsukizó IS7-es csapatttársnak. Még a szép csíkot is odarajzolta a rendszer, a gyönyörű kerek oldalára a toronynak - hogy most ez miért nem lett lepattanó, vakartuk mindketten a fejünket :)
  • BoneDragon
    Na én múlthéten annyit játszottam, hogy már dupla xp-re sincs kedvem bejelentkezni. Akik már szét kockulták az agyukat ezzel, hogyan nem unják? Ide valami nagyon nagy update kellene, hogy életbe maradjon mikor megjelenik.
  • lammaer
    Hmmm... végig grindeltem a T43-a a T44 eléréséhez. A 100mm-essel sztem komolyabb gondok nincsenek, végülis ez egy medium tank, az eredetileg kitalált funkciójához (megkerülés és hátbalövés közelről) megfelel.

Más kérdés, hogy ez jelenleg nem lehetséges - a teleport javító patch óta sztem én nem láttam olyat, hogy két medium egymás közt keringve osztja az áldást, mivel amint vki láthatóvá válik, akár a világ másik oldaláról s kilövi egy másik tank.

T43-ban egyébként még az volt az érzésem, hogy a T44 legfőbb tulajdonságának - mozgékonyság - se híre se hamva.

Patch óta én is csak a kötelező duplát teszem meg vele is meg a T44-el is (főleg mióta a T44-et IS3ak meg KTk ellen számolja a balancer :) )
  • erdos
    A T44 nek is ugyanaz az ágyúja mint a 43 nak szóval nagy csodára ne számíts. Mondjuk érdekes de szerintem nem olyan pontatlan a lövege, legalábbis a t44-en jól viselkedik. Persze ez sem mérvadó, most mindenki betalál akármivel is lő. A tűzgyorsasága is kielégítő. A másik előnye hogy alig van lepattanó, szinte mindenbe sebez, ezen a téren nekem jobban tetszik mint a Tigris 88-asa. Csak arra az egyre nem jó amire kitalálták, jó kis cikázó halálosztónak.
  • XenHai
    Ja 1 hónap múlva esetleg!
  • Eagle16
    Lesz dec. 20-24 körül egy patch, de abban nem lesz semmi változtatás, a láthatósági rendszer ugyanolyan marad.

Erre a 0.6.2.7-esre azt írták, hogy lehet hogy ezt is megkapjuk jövőhéten, ha kész lesz. Szóval biztos hogy nem kapjuk meg :)
  • DummyBoy
    Azért jelenleg a komolyabb medium tankok erősen konvergálnak a "szarnaksemjó" kategóriához ... T43-al minden nap megyek 1 kört, majd 4 körön keresztül győzködöm magam, hogy ne adjam el ...

Ráadásul baszhatom a több HP-t, ha mindig valami olyan modul sérül, ami alap KV-vá degradálja a tankomat ...

3 lövést kaptam be tegnap egy T34-85-östől ...
    1: track, -10HP
    2: engine, -20HP
    3: gunner, -20HP ...

Ráadásul baszhatom a HP-t, ha egyszer a PZ4-nek gyakorlatilag jobb fegyverzete van mint ennek a szarnak ... Sniperkodni gyenge és pontatlan, odarobogni meg nem lehet vele, mert olyan mint egy anyahajó ... Az IS mozgékonyabb ... Csak azért nem adom el, mert hátha meglesz a T44 (Meg egy valag lóvét buknék miatta ha eccer lesz SW ...) ... Jelenlegi a szupersikeres napi 1db 200XP-s duplakörrel számolva a még hátralévő 75000XP az kb: 375 nap ... addigra a lóvém is meglesz rá ...

Mellesleg ismétcsak "pr0" voltam tegnap, nemtomhány%-os (sok ... de már nem volt 100) IS-4-est instagibeltem tegnap SU152-essel ... Egyszerűen nem értem ezt a játékot néha ...

Persze, hogy csapattárs volt ... Írta hogy help, erre mindenki kempel, gondoltam feláldozom magam, berobogtam a mögötte lévő dombon lévő bokorba, majd becéloztam az érkező támadók első tankját ...

Rázoomoltam, a csapattárs nem is látszott a képernyőn, durr ... Erre kiírja, hogy megöltem egy csapattársat ...

Gyors sorry - rendes volt a srác, aztán megkérdezte, milyen fegyverem van, hogy így kiszedtem :(
  • kerla
    Viszont a credit és xp mennyiséged alapján a sok kill mögött nincs sok damage....
  • erdos
    Ahelyett hogy visszahoznák a mozgás értelmét inkább adnak még hp-t a med tankoknak is. Tiszta heavyk lesznek a végén.
  • SuLtAN17
    Jó hát amerikai heavy....
  • Achmed927
  • malystryx
    Az nem semmi :)))))
    Majd 70 rongy... Ehhez nekem kell menni a Pz4-el 3 kegyetlen jó karikát. Mindenesetre gratu. Én is ilyesmit nyomtam, csak alsóbb körökben mozogtam :-))

Jut eszembe, régen be volt linkelve 2 kép, hogy mely tankokhoz mennyi xp kell. (német-orosz) Azok a számok az adott jármű összes fejlesztését tartalmazzák, avagy hogyan lehet a legrövidebb úton átmenni a másik tankra xp-vel?
  • Renegade
    ilyet sem láttam még (kampinyovka, hátrányból, északról, mi támadtunk)

• Me0w

Azert neha osszejon :)
  • davidbog
    Eagle16 által belinkelt patch nem a januári? Ezelőtt lesz még egy patch, amit elvileg december 20-24 körül kapunk meg, abban lesz javítva (vagy rontva) a láthatósági rendszer. Vagy rosszul emlékeznék?
  • spiczi91
    Az a kettő lehetne 600k-ért kiegészítő, simán venném őket. :D
  • malystryx
    Próbáld ki, veszíteni nem veszítesz vele.. :)

Ha jól láttam, a halálbokrokat nem javítják? Akkor beülök kempelni, ahogy a sok k****g is teszi.

Ma volt egy jó meccsem PzJg I-el, Pagorki pálya, 9 kill, 3326 xp (dupla), épp az első meccsem volt vele, és 14.803 credit. Nem is a top gunnak örültem, hanem a tengernyi xp-nek :-)
    A többiek ott röhögtek, hogy a kis mákdarálóval tolom :D
  • lammaer
    Semmibe nem kerül kipróbálni, szóval.... puding próbája az evés. :)
  • lammaer
    Nem látom a "fixed death bushes and fucked up visibility system" részt.

Arra viszont volt eszük hogy a heavyk még jobban látszódjanak.
    Ez lassan 1. vh-s játék lesz. Nemsokára jön az árokásó gép a tökéletes kemphelyerkhez, meg a vetőgép további bokrok lerakásához...
  • bazza
    Srácok hazajöttem az ünnepekre, viszont itthon csak a kis notim van. Bepróbáljam vele a játékot, vagy teljesen esélytelen? 1,6Ghz dual core, 2 giga ram. ???
  • kerla
    Na, ezt elújságolom:
    ma sikerült annyi barmot kifognom, mint eddig cakkpakk. 3 egymást követő meccsben is egymást lődözték a saját csapattársak és nem véletlenül vagy dühből, hanem szórakozásból. ráadáasul az egyikben IS-7-el volt az egyik barom...

hova kell ezt jeletneni? csináltam képet róluk...
  • Eagle16
    v.0.6.2.7 preview:

- Added new medium tanks: Т-54, Panther II, Pershing.
    - Added new TD "Object" 704.
    - Added new SPGs: "Object" 212, G-Tiger, G-Panther, M12, M40/M43.

- Increased reverse speed for tier 7, 8, 9 medium tanks.
    - Rebalanced characteristics for all guns and ammo for current SPGs tiers 3, 4, 5, 6.
    - Increased hit points for tier 7, 8, 9 medium tanks.
    - Increased the visibility for tier 8, 9, 10 heavy tanks by 25% during movement and at rest

- Reworked match-making system.
    - Fixed bug with not saving status of ammo-resupply checkbox.
    - Fixed incorrect messages on recieving achievements in service channel.
    - "Not ready" button now unlocked for platoon leaded in waiting line before battle.
    - Corrected unobvious descriptions of new achievements.
  • lammaer
    Szerintem a kliens oldali 3d megjelenítést összevetni egy szerver oldali lepattanásszámolással nem annyira nyerő ötlet.
  • Sippie
    nem biztos hogy megéri eladni. A VK-n több lesz a javítás, ahogy mész egyre feljebb a szinteken annál inkább fogsz minuszba menni credit ügyileg. A tiger2-őm mindennap egy csatában tolom a dupla xp miatt, amúgy szinte mindig defeat lesz vele, és kb -11k creditet jelent. Javítás + lőszer pótlás, ezt hozza ki. Én megtartottam a PZIV-et creditszerzésnek jó. Meg Hummelre is le lehet gyúrni vele
  • BoneDragon
    Mikorra várható az update? Elég unalmas már..
  • I.C.ram
    Amúgy a legénység rangja nem változik soha? Lassan már 80%osak a PZIV-esemben, és még mindig Oberschutze-k :)
  • I.C.ram
    és ugye az ágyúcső vektor és a tanklemez síkjának paraméterei már realtime rendelkezésre áll, hiszen a 3D kártyád is csak így tudja megjeleníteni. Szóval csak a kettő beesési szögét kell kiszámolni, és kész is.
  • I.C.ram
    becsapódási*
  • Tuvok #13744
    140 új üzi .. mit lehet ezen ennyit beszélni .. :D
  • I.C.ram
    Hát elég az ágyúcsövét meghatározni, mint vektor, és a becsadási felületet, mint sík. Annyira nem nehéz feladat ez egy számítógépnek :)
  • lammaer
    És azt mégis miből számolod ki? Nem abból hogy honnan lövik, milyen szögben és hova csapódik be? :)
  • I.C.ram
    Az teljesen lényegtelen. Elég csak a lövedék röppályáját nézni.
  • lammaer
    "Elég jól modellezik a páncélvastagságokat, a döntésből adódó lepattanásokat már kevésbé jól."

Szerintem ez érthető, hiszen egyszerűbb modellezni a vastagságot mint a különféle beesési szögeket. Ne felejtsük el, nem csak az számít hogy a páncélnak milyen a döntöttsége hanem az is, hogy a két tank egymáshoz képest 3 dimenzióban hogyan helyezkedik el (hiszen lehet lőni dombról is lefele).