banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nálam egyelőre kitart, pedig már lassan a 2500. csatámat tolom (wipe óta, gondolom előtte is volt egy pár).

Volt egy kisebb hullámvölgy nyár végén, amikor játszotam vmi mást, de most megint full gőzzel tolom. Mondjuk az ilyen jellegű játékok szavatossága nálam 1 év körül van (NavyField mondjuk kitartott 1.5-évig, az kb teljesen ez az értelmetlen grind :) ), mindenesetre vmit nagyon jól eltaláltak benne ami egyelőre tartja bennem a lelket.

Pl vártam nagyon a wipe-ot, hogy megvehessem az IS4-et, mert a 168k XPt IS3-al összezszedni elég esélytelennek tűnt. Aztán hogy hogynem, márcsak 18K hiányzik, és bár tökig állok free XPvel, egyszerűen van kedvem kigrindelni az IS-el.

Mondjuk tegyük hozzá, főként azért, mert hála az égnek mindik össze tudok kaparni egy platoont, akik legalább olyan fanatikusak mint én. Ma is hajnali 2 fele tettük le a lantot....

Szóval, engem a platoon tart a játékban meg az, hogy egyelőre még vannak belátható időn belül elérhető célok.
    (jelenleg 3 ágat tolok: IS3 -> IS4, T29 -> T32, JPZIV -> Jpanther).