banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Azért jelenleg a komolyabb medium tankok erősen konvergálnak a "szarnaksemjó" kategóriához ... T43-al minden nap megyek 1 kört, majd 4 körön keresztül győzködöm magam, hogy ne adjam el ...

Ráadásul baszhatom a több HP-t, ha mindig valami olyan modul sérül, ami alap KV-vá degradálja a tankomat ...

3 lövést kaptam be tegnap egy T34-85-östől ...
    1: track, -10HP
    2: engine, -20HP
    3: gunner, -20HP ...

Ráadásul baszhatom a HP-t, ha egyszer a PZ4-nek gyakorlatilag jobb fegyverzete van mint ennek a szarnak ... Sniperkodni gyenge és pontatlan, odarobogni meg nem lehet vele, mert olyan mint egy anyahajó ... Az IS mozgékonyabb ... Csak azért nem adom el, mert hátha meglesz a T44 (Meg egy valag lóvét buknék miatta ha eccer lesz SW ...) ... Jelenlegi a szupersikeres napi 1db 200XP-s duplakörrel számolva a még hátralévő 75000XP az kb: 375 nap ... addigra a lóvém is meglesz rá ...

Mellesleg ismétcsak "pr0" voltam tegnap, nemtomhány%-os (sok ... de már nem volt 100) IS-4-est instagibeltem tegnap SU152-essel ... Egyszerűen nem értem ezt a játékot néha ...

Persze, hogy csapattárs volt ... Írta hogy help, erre mindenki kempel, gondoltam feláldozom magam, berobogtam a mögötte lévő dombon lévő bokorba, majd becéloztam az érkező támadók első tankját ...

Rázoomoltam, a csapattárs nem is látszott a képernyőn, durr ... Erre kiírja, hogy megöltem egy csapattársat ...

Gyors sorry - rendes volt a srác, aztán megkérdezte, milyen fegyverem van, hogy így kiszedtem :(