banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hmmm... végig grindeltem a T43-a a T44 eléréséhez. A 100mm-essel sztem komolyabb gondok nincsenek, végülis ez egy medium tank, az eredetileg kitalált funkciójához (megkerülés és hátbalövés közelről) megfelel.

Más kérdés, hogy ez jelenleg nem lehetséges - a teleport javító patch óta sztem én nem láttam olyat, hogy két medium egymás közt keringve osztja az áldást, mivel amint vki láthatóvá válik, akár a világ másik oldaláról s kilövi egy másik tank.

T43-ban egyébként még az volt az érzésem, hogy a T44 legfőbb tulajdonságának - mozgékonyság - se híre se hamva.

Patch óta én is csak a kötelező duplát teszem meg vele is meg a T44-el is (főleg mióta a T44-et IS3ak meg KTk ellen számolja a balancer :) )