1543
United States of America
-
stain #1060 Igazából annyira nem nézem a kocsikat. De itt a környéken általában ócska régi amcsi kocsikat meg leharcolt japán autókat lehet látni, mert elég csóringerek az emberek. Tavaly nyáron Seattle környékén azért volt ez-az... pl. gyönyörűen felújított 60-as évekbeli kocsik, de azokkal csak hétvégenként járnak. -
#1059 Ebből sokat lehet kint látni?
-
stain #1058 Nincsen Opel, Vauxhall néven sem. -
DIESEL DOG #1057 Hmm, meglepő... én azt hittem hogy az USA-ban az Opel ugyanúgy Vauxhall mint a Briteknél... -
stain #1056 Újabban lehet látni erre Opel Astrákat is. Saturn Astra néven árulják, lehet, hogy licenszben gyártják, de tök úgy néz ki, mint az európai változat. -
#1055 :)
ez épp 1 francia példány, de nemhiszem hogy már nagyobb városokban közlekedhet :D -
stain #1054 Jó, hát amerikában meg lehetett kapni Yugo-t (Zastava)... :) Pár hónapig árulták csak, úgy hallottam. -
Erről mit gondoltok?
Chrysler/Talbot Horizon
Ez kifejezetten Európába készített Amerikai Chrysler, amit az akkor(1978) vett Peugeot gyártott le és adott ki itt Európában.A Talbot tipus utódja az Arizona, ami Európában Peugeot 305 néven jött. -
Gaborkik #1052 Szép gép de ránézésre én egy benzinkutat is vennék hozzá ... :D -
stain #1051 No, tegnap láttam egy olyan enyhén csodálatosan helyrepofozott bilikék chevy pick-up-ot, hogy attól bepisiltél volna, az tuti. Sajna nem tudom a típusokat, de korai 60-as évekből való lehetett. -
#1050 Szép nagy jármű, ahogy nézem előtte talán egy Twingo lehet, pick-up részen el is férne -
DIESEL DOG #1049 Nem rossz, bár lenne mit rajta helyre pofozni... viszont én semmiképpen sem tuningolnám, az eredeti gyári állapotát állitanám vissza... :) -
#1048 :)))
Nem. Az öreg amerikai autók a hobbim. És a pickup-okat főleg kedvelem. -
stain #1047 Disznókat tartasz, meg ilyesmi? -
#1046 Ezt az autót néztem ma meg vásárlás céljából:
-
#1045 Igen...sok a magyar errefelé. :)))
-
#1044 az itt van nem is olyan messze :Dmajd ha egyszer arra járok :) külön pacsi a southern comfortért :D -
#1043 jah, félő hogy az alkatrészt is arról az oldalról kell venni ahonnan a gépet. -
DIESEL DOG #1042 Egy ilyen verdával megnéznének az biztos...
Csak idehaza kicsit ügyes-bajos lenne a fent tartása... :( -
USAMEN POWER #1041 Ha ez nem egy k... lehúzós ország lenne, venném is megfele. - Habár most nézem hogy licites, 1 300 000, ha felmegy 2 -ig még akk is megéri. -
#1040 Egy kis érdekesség:
Amerika rendszámfajtái(Államra osztva) -
stain #1039 Látom, azért a biztonság kedvéért Unicumot árulsz Budweiser helyett :) -
DIESEL DOG #1038 Nagyon szivesen... én pedig eltettem favba... :) -
#1037 Esztergom mellett 12 km-re. (Tokod) ;)
Diesel,köszi,hogy betetted társtopiknak. ;) -
Gaborkik #1036 Hmm... Merre is található ?:D -
DIESEL DOG #1035 Nagyon szép, igényes munka! Remélem egyszer lesz szerencsém betérni ide... -
#1034 Igen,hála istennek kiszűrtem azokat az embereket,akik 20 forintos folyó bort kívánnak inni,nekik van itt helyben 1-2 késdobáló. Ide eddig csak kellemes vendégek térnek be,akik a hétvégi mulatozásban sem kötekednek,és normálisak. ;)
Köszi a dicséreteket. ;) -
USAMEN POWER #1033 Azon filózok, hogy veszek valami ilyet. :) -
#1032 Gyönyörű, sok év lehet már az "építgetésekben", csak így tovább! :) -
USAMEN POWER #1031 Háth ez nem egy lepukkant kocsma, gondolom a vendégek se alkoholisták. Szép munka. -
#1030 A presszóm jelenlegi "állapota":
-
#1029 Diesel,betehetnéd társtopiknak a V8,V10 topikomat,hátha kicsit meglendül az is...nincs kivel beszélgetnem a "nagyvasakról". :)
V8,V10 - a jenki erőgépek -
USAMEN POWER #1028 Nekem ilyen van: Neten találtam még nagyon régen.
Stain jók a képeid ismét !! :) Felhőkarcolós jöhet még bőven.
#1023: A 66 -os út története mindenképp érdekelne. :) -
stain #1027 Tengerészgyalogos partaszálló páncélozott harci járművel. Ez igazából egy tank. De fennmarad a vizen, igaz majdnem a tetejéig elmerül. De van vízsugaras hajtóműve. Meg a lánctalpakon kifordítható lapátok, amivel evezni tud. És 30 embert kivisz a partra.
-
Gaborkik #1026 Azonos véleményen vagyok ! :) -
#1025 +1 -
#1024 obamásakat hagyd ki mert összesküvés faszságnak tűnik másik kettőt szívesen megnézném, én . -
#1023 Öhm van néhány dokumentumfilmem az USA-ról, ezzel kapcsolatban azt kérdezném tőletek, hogy mennyire érdekelnek titeket az ilyesmik?
Ezek vannak:
-Obama Deception (Obama csalás/csalódás) feliratos
-Fall of the Republic (Obama kormányzása) feliratos
-Route 66 története
-Az ember aki ledobta az atombombát (Arról az amerikai katonáról szól, aki ledobta a "kisfiú" bombát az Enola Gay-ről)
Csak azért kérdem, mert, ha valamelyik érdekel pár embert, feltöltöm megauploadra, aztán onnan le lehet szedni és megnézni. -
#1022 HMMWV jaja -
#1021 Szép nagy!