10467
-
#4118 Amit építettem benőtte a város... ami nem a te munkádban van hanem a munkád csak körülötte van.
Én az elején is csak azér voltam admin hogy építhessek, AHOGY TE IS... a segítségbe meg mikor belekezdtem volna mindenki csak napolgatta... és onnantól leszartam.
Nem kell semmit se megváltoztatni... leszarom azt a szervert és téged is.
(én csak azt bánom hogy a szigetemet nem bírtam befejezni)
Ne erőlködj mer nincs esélyed. -
#4117 Ez az, lassan klánháborúkat is szervezhetünk! -
retimester #4116 kutyafasza nem kért meg hogy csinálj spawnt nekünk, megcsináltad, megkérdeztük lehet-e ott spawn, azt annyi, de ha enyire fúrja a kicsike szívedet hogy ott van át fogom tenni, én nem fogom bántani amit építettél...
namost ugorj neki mégegyszer Lewyty, az én munkámból töröljem ki a tieded? woot niga? segíteni? playerek 90% nem is imsert téged? na akkor hogy is volt ez pontosan?? -
#4115 2.+++
(és ez egy szűk létszámú creatív szerveren senkit nem érdekel... mármint hogy te mit mondasz) -
#4114 1.""szóval így?""
(szerintem te írtál olyat ami félreértelmezhetően ilyen választ érdemelt)
2.""FIGYELEM!!! Lewyty-vel senki ne játszon egy szerveren mert romboló a gyerek""
(az előzőben leírtam... de a segítség mióta rombolás? adminként előzetes engedély nélkül nem is építhetek?)
De tudod mit? leszarom.. nem kell ám ide a flém mer az Sg-n utálják.
Részemről nincs harag, csak ugyanúgy kabbe a faszom mint eddig. -
#4113 Igen? Akkor kérlek töröld ki a munkádból amit én csináltam jó? pl a spawnt...
És az én k****a a*****t hogy segíteni akartam neked és még visszacsinálni sem hagytad... mikor előtte arról pattogtál hogy segítsek.
(az meg egy másik hogy egy olyan területen ami alapból szar volt és így még jobban is néz ki tehát még mindíg segítettem neked mer feljavítottad... szóval)
-
uscGhost #4112 Nem mondtál újat, én már a stílusán észrevettem hogy azt hiszi "BIG BOSS" (Boccs Lewyty de így van...) -
retimester #4111 nyugodtan, csalogasd csak el, bár nem tudom hova csalogatnád őket, na mindegy -
retimester #4110 szóval így? FIGYELEM!!! Lewyty-vel senki ne játszon egy szerveren mert romboló a gyerek, belekontárkodik mások munkájába és közbe azt hiszi hogy BIG BOSS. csak ennyit szerettem volna
Viszlát Lewyty!!!!! -
#4109 Én olyanra gondolok aki elég komoly dolgokat épít...
de ha arra gondolsz akkor onnan is elhívhatom az embereket. -
#4108 Viszlát -
retimester #4107 te Lewyty, nálunk is komoly emberek játszanak, játszottak!!! -
#4106 Én szívesen mennék, holnap tudok képet rakni. :) -
nexus007hun #4105 Na, az élsimitási probléma megoldva! :D köszönöm a segítséget. -
nexus007hun #4104 akkor ha esetleg adsz egy ip-t akkor én felmennék. sokat játszok. (: -
#4103 Erre a kis szerverre csak olyan jöjjön aki elszánt és függő meg rohatt kreatív...
És azt egy képpel be is bizonyítja bármilyen általa készített építményről. -
nexus007hun #4102 Lewy esetleg mehetek én is segíteni? : D -
W4z3 #4101 FunCraft? :D
NamelessCraft?XD -
#4100 A spawn már kész is van a még neve nincs szerveren -
nexus007hun #4099 igen igen. nekem is ez most a problémám. :(
esetleg tudnál nekem segíteni, hogy hogyan tudnám átállítani?
írok egy Pm-et. -
#4098 neméppen. nekem is volt ilyen a videó kari csere után minecraftban.
Valamiért az Anti Aliasing mode nem tetszett neki, nemtudom miért de miután átállitottam eltűntek a fehér csikok. -
atosz15 #4097 worldedit + worldguard -
W4z3 #4096 Valaki nem tud egy szerverről ahol adnak creativeot legalább addig amíg megépítem a házam? :D
Mostanában kreativitási roham jött rám... :D -
uscGhost #4095 Kössz :D -
#4094 Residential? -
W4z3 #4093 regios -
uscGhost #4092 Tudnátok olyan plugint adni amivel egyszerűen lelehet védeni egy adott területet valakinek? pl van Pista bá és azt kéri védjem le a házát és én levédem de csak ő tud építgetni benne meg ilyenek. Tud ilyesmit valaki? -
#4091 Tudjuk hogy új vidikarihoz újra kell telepíteni a windózt?(mindíg minden körülmények között!) -
nexus007hun #4090 Sziasztok! A minap vettem egy geforce gt 430 videókártyát. belépted minecraftba.. erre ez a látvány fogadott. :SS a blockok között fehér csikok vannak. :SS nagyon zavaró. -
#4089 Írjatok rám, aztán adok egy FTP usert, ahol feltölthetitek a szükséges modokat és konfigolhatjátok! -
gerguson #4088 A barátom szeretne csatlakozni a törtszerveremre,de azt írja neki hogy Can't reach.Én is 1.8.1-et és ő is azt használ,és a szerver is az!Mi lehet a gond? -
#4087 Akkor majd össze kéne jönni és megbeszélni a részleteket.
És igazolj visza a chaten -
#4086 a voice nempara, van ismerősnél háziszerver, szívesen odaadja :) -
#4085 Akkor ez eldöntetett?
Kéne egy voice szerver is... ahol ezt meg lehetne beszélni. petka, capelo -
#4084 ha működőképes és vagyunk rá annyian, akkor talán közös erőből fenntartható.
Őszintén szólva, örülnék ha lenne egy kreatív, agymenésektől zsongó, csodás alkotásokkal felpakolt szerver, annyira túlsúlyban van a surv mostanság... -
#4083 Huuu hát
Ezt részletesebben is meg kéne beszélni és kéne pár kreatív és aktív ember.
Nekem jelenleg nincs munkám szóval nem tudok ilyenekre költeni.
Az az 1 hónap meg persze több mint a semmit de mire jó?
De ha megoldható akkor nagyon jó lenne -
#4082 Nekem még kb 1 hónapig üzemel a 6 slotos szerverem skyhostingnál, ha gondolod, átadom. Úgyse tudjuk hasznosítani :D -
#4081 Hajrá... nincs pénzem rá de simán benne lennék... -
#4080 alapítsunk :D -
uscGhost #4079 Mitől unalmas? Ugyan az mint a multi omg...