10467
-
#4158 hááh :D a kismalac nagyon kemény :D -
#4157 XD kistehén kismalac és steve bebuzult.. jó lesz -
#4156 2. képhez megjegyzés:
"It looks way better ingame. In screenshots, it just looks pink!" ~Notch -
-
#4154 Zsir :D -
#4153 nincs. első dolgom volt megnézni amikor felraktam :(
EDIT: bocs valamit benéztem :D 1.9 pre2-ben benne van. -
#4152 Egy 6 fős kreatív szerverre keresek embereket.
Olyan embereket keresek akik imádnak építeni és kockák.(és szépen dolgoznak)
A szerveradatokat priviben adom oda.. (eredeti szerver)
És TS3 szerver is van!
-
#4151 Nekem meg ti nem vagytok szimpik azért, mert itt személyeskedtek. A privát dolgaitokat ne egy nyilvános fórumon beszéljétek meg, legfőképpen ne itt. Ez az sg.hu minecraft topikja, nem az im-net... -
#4150 Szerintem nem azért vették ki hogy visszarakják. de nem tudom -
#4149 1.9 pre2-ben nincs benne véletlenül? -
#4148 Ja sajna kivették, pedig hasznos volt. -
PeTakii #4147 Akkor le vagyok maradva, bocsánat. -
#4146 Na a végére csak benne volt az én egyik művem is
#4145 de -
#4145 1.8 ból kivették azt nem? -
PeTakii #4144 Szép dolgokat mutatsz be, de legközelebb kapcsold be az F8al a kamerás nézetet, sokkal jobb az összhatás úgy :D -
#4143 Első vidim :D
[center]
-
PeTakii #4142 én is pontosan ugyan ezen a véleményen vagyok :D -
#4141 Utáljuk Lewyty-t nap van?:D
(mellesleg nekem semmi bajom vele:) segítőkész, és én eddig csak azzal láttam "bunkózni" - vagy hogy is mondjam - aki megérdemli.) -
#4140 Bár sokkal tovább bírja még 64 es texturával is kidob out of memoryval pedig van szabad memoriám... 2gb van.. abból 1 vagy 700 mindig van szabad -
PeTakii #4139 akk csak egyedül nekem szimpatikus? lehet mert néha én is ilyen vagyok? x'D -
phamerik13 #4138 nekem se vagy valami szimpi már nem azért ...
sry -
#4137 De mér? -
#4136 Igaza van. -
#4135 Bazz most vettem csak észre
Mer milyen a stílusom?
Csak annak szólok be aki hülye vagy megérdemli
Mindig segítek ha tudok.
Vagy az a gond hogy szeretem megmutatni amit építettem?
Mi ezzel a gond? -
#4134 Nézzük... függö? okés, kreativ? okés... csak ne lennék lusta XD
Meg ha lenne kicsit több időm :) sebaj, meglátom hogy esetleg tehetek e valamit a bejutáshoz ha meg nem hát nem. -
uscGhost #4133 Pingvinharcos ötlet 4ever xD -
W4z3 #4132 Nemhiszem. Ott nem nagyon van már kedvem játszani, pedig jó a társaság :P.
Am a képek a most készülő művemből a támadóké :D -
W4z3 #4131
-
uscGhost #4130 Ja meg creativot kérsz.... XD -
W4z3 #4129 Ghost: pREFIXER, ha berakod megmutatom h kő használni :D -
uscGhost #4128 Emlékezz már rá légyszi :D -
#4127 RE
(bár ez nem a föld alatt van hanem egy hegyben)
-
#4126 Valami chat-al kapcsolatos de a nevére nem emlékszem -
uscGhost #4125 Most egy olyan plugin kellene amivel bizonyos emberek neve elé színesen írok valamit pl: [Creative] Pista bá xD Ilyet tudtok? Mert én egyszerűen nem találok :D -
#4124 Ja igen 1.8 a legfrissebb nem? Mert nekem addig updatelt -
#4123 Sziasztok, ahogy visszaolvastam azt vettem le, hogy nem éri meg 128-as texturákat telepíteni, mert úgy is kidob out of memory-val. Nekem is ezt csinálta 64-essel már nem elméletileg.. 2 giga ramom van, tény, de szerintem nem kéne csinálnia.. Vagy netalán nem van már megoldás a 128asra? Mert javát már átírtam vezérlőpultban, próbáltam sok mindent.. -
#4122 Én már 10perce befejeztem. Ő jött ide hisztizni meg flémelni csak értelme nem volt. -
#4121 ...és akkor MOST mindketten kitakarodhattok a topikból. Gyertek vissza, ha elmúlt a hiszti. -
retimester #4120 bocs főnök, csak én tettemis valamit a szerverért mint admin, és teszek most is folyamatosan, erőlködik a nyavalya ellened, becsukott szemmel hátrakötött kézzel is csak röhögnék rajtad milyen szánalmas vagy
nyugodtan lehetsz tőlem BIG BOSS, creative server admin vagy akármi, csak a pirosposgás arcocskádból kéne lenyisszantani egy picikét hogy a földön járjál... -
#4119 Kész az első mű a szerveren spawn