Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
programozo vagy és semmi kreativitásod nincs, h alkoss valamit? 😊
ez igy meg még szomorubb...én is programozo vagyok amugy...és mindig tudok találni valamit amivel el lehet szöszölni, pl. imádok bonyolult redstone rendszereket csinálni, meg mostanában a pistonokkal szorakozni...
épp az a játék lényege, h te találsz ki célokat magadnak, pl. amit Lewyty csinál, kitüzött magának egy célt és most azt valositja meg...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Várd ki az 1.8-at abba már nem lesz unalom 😄 Én már több mint 1 hónapja nem minecraftoztam, mert minek csináljak bármit ha úgyis újra generálom a mapom 1.8ban 😄

Zomil, viccen kívül én kis történeteket is írtam, és programozónak tanulok, most játékot kell fejlesztenem még egy emberrel szakdolgozatnak.
Nem is rossz ez, de lehetne egy cél, és ez a lávás dolog tetszett, mert amit eddig láttam, az olyan semmi se volt.
Még azokra az állítólagos arénákra lennék kíváncsi, mert van valami bajnokság, hogy ki kell ütni minél gyorsabban a másik alól a téglákat.

Ilyen erõvel más játékban is végülis csak egy trigger zóna, egy felugró szöveg, meg még egy szöveg az elvégzendõ feladatokról, stb.

Hehe 😊

Zomil
szomoru, ha valakinek nincs fantáziája/kreativitása 😊
te biztos nem szerettél legozni se, mert nincs célja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az se feladat max 1 plugin vagy úgy van megcsinálva a szerver.
Amúgymeg ilyen szinten kiröhögtelek 😄

Azt nem mondtátok, hogy vannak feladatok is...most találtam egy olyan szervert, ahol jön a láva, és körbe kell építeni magunkat.

Tudom, de hogy te milyennek csinálnád 😄

LeWyTy
Azt már megépítették minek még1x?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Parlamentet nem akarod megépíteni? XD

Pontosan!

LeWyTy
Közben haladgatok a kis Mary vel <#hawaii> (minden tõlem telhetõt megteszek hogy arányos legyen)
INGAME

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
A MIMECRAFT definíciója:

Egy minimális civilizációs hatással megfûszerezett és szinte korlátlan építési lehetõségeket kínáló játék, ami annyira egyszerû hogy már zseniális.

(Az egyetlen gond vele hogy, a mai 11éves Crysis2 grafikafoshoz szokott kis pöcsök vagy belekötnek vagy balfaszok hozzá. ()()ez az utóbbi amúgy nem egy célzás volt()() ja de xD

Azt amit akarsz... ez a lényege azt csinálsz amit akarsz

Biztos én nem ismertem meg rendesen ezt a "nagyszerû" játékot, de mit lehet ebben még csinálni?

Ha nem tetszik ez a nagyszerû játék akkor minek kell ide írni? Menjél alukálni késõvan. -.-'

Malakai
Nem a két idõtöltés összehasonlítása végett íródott a szarkasztikus kommentár.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem, a mozinak van eleje és vége, de ennek nincs 😊
Nincs olyan, h mission 1: építs nemtommit, és kész, kapsz érte új téglákat. Nem, ez olyan, mint a Sims, nincs értelme.

Mellesleg jót nevettem a kommenteden, eléggé hasonlít az enyémre, milyen véletlen xD

Freddycom
Idõmilliomosok és koczkák elvannak vele, legjobb, ha a két jelzõ együtt van jelen.
Az meg amit lewyty le szokott itt nyomni fórumon, ahogy toporzékol, h buták és csúnyák az adminok különbözõ szervereken, kéne már neki egy jó szerver, de csak úgy, h admin/moderátor lehet ott. Nevetséges.

Koráról meg hazudik az adatlapján. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Malakai
A mozi egy marhaság, hogy bírják azt nézni az emberek.
Elmentem egy-két filmre, egyik se tetszett. Elkezdtem felgyújtani az épületet és szépen lecsuktak. 😊 Tudtam, hogy le fognak csukni, de nem baj, kb nekem ennyi elég is volt a moziból. Céltalan idõtöltés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez a játék egy marhaság, hogy bírtok ti ezzel játszani? 😄
Elvoltam vele egy fél napig kb, meguntam, elkezdtem rombolni, de csak kis dolgokat, és kaptam egy szép bannt 😊 Tudtam, h bannolni fognak, de nem baj, kb nekem ennyi elég volt a játékból. Céltalan, menj, és építs játék.

Bexter
Lopod a csirkémet? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
Admin vagyok <#hawaii>

#2572 nyomd meg az F2-t.

Eközben a májnkráftban...

Hy all!

Nem igazán jöttem rá, hogy akkor most hogy is van, tehát van egy fõ, hivatalos Minecraft szerver, v realm, amin sokan vannak egyszerre?

ilyen képet én hogy tudok csinálni??😄

De honnan van ennyi színezéked meg gyapjúd? Tuti addolt. Szerón engedélyezve van az addolás, vagy OP vagy? Beadás nélkül nembírnád megcsinálni <#eplus2> (ezt most nem azért mondtam hogy veszekedést kezdeményezzek vagy ilyesmi ez csak a véleményem, egyébként meg jó is meg qva nagy is lesz <#nevetes1>)

Na majd jönnek az endermanek, és elviszik ....

LeWyTy
Akkora mint a fél város<#idiota>
Linkben mer nagy kép

LeWyTy
Persze több kép is lesz majd nyugi! már ~5000wool<#wow3>

Törölt felhasználó
azta😄 jónak ígérkezik! amint kész képt!😄
LeWyTy
Új projektem 😄 Queen Mary 2
Eddig csak ~4000wool
A játék képtorzítása miatt tûnik rövidnek.
INGAME

És fõképpen este tevékenykednek.
Majd akkor lesz jó, mikor a síneket viszik el :p

Grr1234
Egyre jobban emlékeztetnék a cigányokra, sötétek (kívül-belül), nagydarabok, lopnak, és ha rosszallóan nézel rájuk megtámadnak. 😄

Grr1234
Lebontja azt is 😄

Bexter
Körbe kerited azt csak nem viszi el 😄

LeWyTy
<#nevetes1>

multiban lesz jó.... járõröznötök kell a nagy épületeitek körül :p

Szerintem meg úgy kellene megcsinálni hogy hard nehézségi fokozaton spawnoljanak csak mert vannak akik féltik az építményeiket (pl: én)

Bexter
De bontogatni bontogat közben miközben alszol

am én arra vok kíváncsi az enderman mit dropolhat 😄
am ott írja, csak akkor támad, ha ránézel, alvás közbe meg arra elég kicsi az esély nem?
kajak énis aszittem majd küldik a pólót :S
LeWyTy
😊

Bexter
Szerintem meg este spawnolnak és alvás közben lebontanak téged 😄

LeWyTy
Szerintem csak 1 megadott területen lesznek ilyenek, nem random spawnolnak.

és tud blokokat kiszedni... Szétszedik az építményeinket XD

LeWyTy
Ez tényleg k*va para lesz <#violent>

LeWyTy
Minecrafthungary most

Bexter
Van rola kép wikiben, 😄

LeWyTy
Lol.... a leírás alapján elég para mob lesz 😄.

LeWyTy
De jól megy<#eljen>