Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez igy meg még szomorubb...én is programozo vagyok amugy...és mindig tudok találni valamit amivel el lehet szöszölni, pl. imádok bonyolult redstone rendszereket csinálni, meg mostanában a pistonokkal szorakozni...
épp az a játék lényege, h te találsz ki célokat magadnak, pl. amit Lewyty csinál, kitüzött magának egy célt és most azt valositja meg...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem is rossz ez, de lehetne egy cél, és ez a lávás dolog tetszett, mert amit eddig láttam, az olyan semmi se volt.
Még azokra az állítólagos arénákra lennék kíváncsi, mert van valami bajnokság, hogy ki kell ütni minél gyorsabban a másik alól a téglákat.
Hehe 😊
te biztos nem szerettél legozni se, mert nincs célja 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgymeg ilyen szinten kiröhögtelek 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
INGAME
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy minimális civilizációs hatással megfûszerezett és szinte korlátlan építési lehetõségeket kínáló játék, ami annyira egyszerû hogy már zseniális.
(Az egyetlen gond vele hogy, a mai 11éves Crysis2 grafikafoshoz szokott kis pöcsök vagy belekötnek vagy balfaszok hozzá. ()()ez az utóbbi amúgy nem egy célzás volt()()
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nincs olyan, h mission 1: építs nemtommit, és kész, kapsz érte új téglákat. Nem, ez olyan, mint a Sims, nincs értelme.
Mellesleg jót nevettem a kommenteden, eléggé hasonlít az enyémre, milyen véletlen xD
Az meg amit lewyty le szokott itt nyomni fórumon, ahogy toporzékol, h buták és csúnyák az adminok különbözõ szervereken, kéne már neki egy jó szerver, de csak úgy, h admin/moderátor lehet ott. Nevetséges.
Koráról meg hazudik az adatlapján. 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Elmentem egy-két filmre, egyik se tetszett. Elkezdtem felgyújtani az épületet és szépen lecsuktak. 😊 Tudtam, hogy le fognak csukni, de nem baj, kb nekem ennyi elég is volt a moziból. Céltalan idõtöltés.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elvoltam vele egy fél napig kb, meguntam, elkezdtem rombolni, de csak kis dolgokat, és kaptam egy szép bannt 😊 Tudtam, h bannolni fognak, de nem baj, kb nekem ennyi elég volt a játékból. Céltalan, menj, és építs játék.
Nem igazán jöttem rá, hogy akkor most hogy is van, tehát van egy fõ, hivatalos Minecraft szerver, v realm, amin sokan vannak egyszerre?
Linkben mer nagy kép
Majd akkor lesz jó, mikor a síneket viszik el :p
am ott írja, csak akkor támad, ha ránézel, alvás közbe meg arra elég kicsi az esély nem?
http://bexter.hu Szép Fényeket!