10467
-
#4078 Picsába hogy nem tudok angolul /vagy/ nincsen egy értelmes magyar szerver a legkomolyabb játékosokkal. -
#4077 AZ unalmas... de am is mind1 mer 5percenként kidobál -
uscGhost #4076 Mi tart vissza? Ott a single... -
#4075 Max másik szerveren
#4074 egyszer fogok -
#4074 Csinálsz jobbat :P -
#4073 Akkor ajánlak helyettem :D -
#4072 derp :( Hát hogy lesz így közös kastélyépítés? :D -
#4071 Mint már írtam... egy kisebb összekapás miatt bannoltattam magam, mer elegem lett -
#4070 És ilyet nagy föld alatti csarnokot már én is akartam csinálni -
#4069 ex? wtf. -
#4068 Francba... most egyenrangúnak érzem magam, az egy dolog hogy ex admin vagyok
Én mér nem kapok ilyen ajánlatokat? Vagyok én is ilyen kreatív
most utállak bex -
#4067 Köszi az ajánlatot de hű maradok első szerveremhez :)
Ott megkapok mindent hogy szárnyaljak :D
admin creativ :D -
#4066 -
gerguson #4065 Köszönöm!!A problémám megoldódott.
Azonban lenne itt mégegy:A barátom szeretne csatlakozni a törtszerveremre,de azt írja neki hogy Can't reach.Én is 1.8.1-et és ő is azt használ,és a szerver is az!Mi lehet a gond? -
atosz15 #4064 bexter: nem akarsz egy multiplayer szerveren játszani? ha te építetted azt a kastélyt, jöhetnél a szerveremre építésznek, kapnál creative modot és ha gondolod még be is másolhatnánk a kastélyt :) -
#4063 Ömm, ez biztos hogy jó multihoz is, mivel vannak külön szerverhez adandó fáljai meg tutorial is hogy hogyan kell megcsinálni.
Ittvan ittvan am. -
W4z3 #4062 A legtöbb mód csak singleben jó, főleg az ilyenek amik valami itemet adnak a játékhoz. Ezt max bukkit pluginnal lehet megoldani... -
#4061 Most próbálta ki haverom a szerevremne, ő is látja de ö sem tudja áthúzni az inventory ba. -
#4060 Sziasztok! egy olyan problémám akadt hogy szeretnék egy modot berakni a szerveremre, (buildcraft). Single be sikerült is berakni, tökéltessen fut. Ám multiba valamien oknál fogva az elkészített tárgyat nem tudom kihúzni a helyéről, szal igy visszaterem és nem tudom áthúzni az inventorymba. Mellesleg a plane módnál is pontosan ugyan ez volt.. -
#4059 hm akkor kicsit átgondolom, hogy hogyan lehetne... esetleg egy olyat, hogy a spawner szoba kijáratához egy pressure lap, és amikor jönne ki valami (csonti van a spawner közepén, gondolom akkor azt spawnol) aktiválna egy pistont ami bezúzza elég erélyesen :D -
gerguson #4058 Törtszerver -
#4057 0-val pont alapra (survival) rakod, 1-essel rakod creative módba. -
#4056 ha eredeti a szeró és 1.8as akkor /gamemode neved 0 -
gerguson #4055 Egyik szerveren admin vagyok,hhogy tudom megcsinálni hogy végtelen anyagot kaphassak?
Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan? -
#4054 Kéne egy magyar creatív szeró -
#4053 Ha kevés a helyük szerintem lepotyognak, csak lassabban, mintha nem taszigálná őket semmi. De persze lehet igazad van. -
#4052 Nem nagyon működne...
Ha a spawner melett nincsen mire spawnolniuk akkor nem is spawnolnak.
Ha pedig raksz köré pár blokkot akkor meguktól nem ugranak le csak ha elindulnak feléd -
#4051 Igen, működik, belehalnak a nagy esésbe. Talán a pókok húzhatják keresztbe a számításaid, de gondolom valami csontváz, zombi, esetleg creeper spawnert raksz oda. :) -
#4050 Most pucoltam ki egy dungeont és arra gondoltam hogy működő képes lenne-e egy olyan csapda,hogy konkrétan a mob spawner körül leásnék rohadt mélyre, szóval a spawner egy oszloponon lenne, a spwanoló mobok meg leesnének és falling damagebe meghalnának xD szóval ez működik, valaki próbálta már? (a vízsodrásos módszert csinálom ha ez nem válna be) -
#4049 Van magyar creatív szerver? -
#4048 Jó reggelt! Az idő pont ideális az alkotáshoz! :D
-
uscGhost #4047 Na ez most fájt így reggelre -
#4046 A minecraft végigjátszása 5secben
-
#4045 -
#4044 Áhá, köszönöm! :)) -
#4043 Ezzel át tudod váltani. Előtte azért csinálj egy biztonasági mentést a mapról bár nálam nem volt gond. -
#4042 -
#4041 Csak szerintem lesz minden patchcsal egyre rosszabb a játék?
Először nem tudtam 128X-as textúrapakkot betölteni,amit eddig használtam tökéletesen,mert out of memory....
Most ott tartok,hogy egy moslék lett az egész chunk update is,megáll az egész játék jó 4-5 mp-ekre aztán meg 3 eőtte meg utána 3fps-sel megy,mert ő most chunkot tölt..Közben a vinyó meg berreg,mint a hülye,mer' tölt....De,h mit... -
#4040 Creative-ból át lehet valahogy rakni a mapot Survivalra?
-
#4039 Mondom én, hogy Xeon kell hozzá